ODPOWIEDZ
48 y/o, 168 cm
detektywka wydziału zabójstw w Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
Find the will to live again
Find a way to break the chains
You're a monster forever
No more games to play
Wash your pain away
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Evina J. Swanson
Opis: chętnie przygarnę kogoś do gry. Najchętniej do halloweenowego seansu, ale jeśli ktoś jeszcze ma jakiś interesujący pomysł to chętnie się dostosuję <3 Gram w zasadzie wszystko i przygarniam zarówno luźne gry jak i coś co potencjalnie może być poważniejszą relką.
Status: aktualne na 12/10
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
32 y/o, 180 cm
Właściciel baru sportowego Hooters Toronto Airport
Awatar użytkownika
Czego więcej mogę chcieć?
Za rękę
Za nami klub złamanych serc
Za rękę
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
postać
autor

Kto szuka? Theo Norris
Opis: Zagram dosłownie wszystko, Theo jest praktycznie nowy w mieście. Szukam kumpli, może jakiejś starej nieudanej randki, prowadzi też bar sportowy więc może kogoś specjalnie upić, naprawi też praktycznie wszystko w domu i nie tylko, umie malować i rozmawiać o sztuce. Od koloru do wyboru!
Status: aktualne na 18/10
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
muminek
Znęcania się nad zwierzętami
28 y/o, 172 cm
kustosz art gallery of ontario
Awatar użytkownika
call me a lover, disaster, whatever
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? maude murphy

Opis: Przychodzę bez konkretów, ale z otwartą głową. Świetnie, jeżeli uda nam się nawiązać współpracę na dłużej, lecz jednorazową przygodą również nie pogardzę. Możemy zagrać coś, co przyniesie nam odznakę bądź wymyślić coś całkowicie od podstaw. Coś aktualnego lub retrospekcja – dogadamy się. Chętnie wrzucę Maude na nieznane jej wody – coś nielegalnego, kryminalnego albo szeroko pojętą biedę (finansową, ale też tę związaną z kindersztubą). Moja skrzynka stoi otworem! <3

Status: aktualne na 18/10
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
maude
zniosę wszystko, ale z chatemGPT nie podchodź
36 y/o, 185 cm
neurochirurg Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimieszane
postać
autor

Kto szuka? Neal Levesque
Opis: Przygarnę do gry kogokolwiek, bo chcę zacząć przygodę na forum, ale nie ukrywam, że super by było, jeśli znalazłaby się jakaś Pani na randkę lub kilka randek. Chciałabym, żeby próbował sobie ułożyć życie i znaleźć wreszcie kogoś, żeby się ustatkować, bo zapewne rodzice na to naciskają. Ogólnie zapraszam na priv, coś na pewno wymyślimy <3
Status: aktualne na 19/10
palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
29 y/o, 170 cm
stewardessa w air canada
Awatar użytkownika
stewardessa air canada o duszy romantyczki, która obiekty westchnień zmienia średnio trzy razy w miesiącu, przy każdej nowej miłości przechodząc prawdziwą przemianę osobowości
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiżeńskie
postać
autor

Kto szuka? Debbie McDowell
Opis: Debbie to pełen energii wesoły chochlik, który zmienia facetów jak rękawiczki, a przy okazji też w związku z nimi zmienia całą siebie. Chętnie przygarnę coś na start, przy czym zaznaczę, że preferuję wątki, które nie ograniczają się do jednej rozgrywki :pingol:
Status: aktualne na 21/10
gall anonim
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
27 y/o, 164 cm
primabalerina | The National Ballet of Canada
Awatar użytkownika
i am the summer sinking through the cold december of your soul
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Elena Santorini
Opis: Elena wychowała się we Włoskiej, mafijnej rodzinie o głęboko zakorzenionych tradycjach. Trzymana z dala od interesów, przez całe swoje życie była jedynie biernym obserwatorem zawiłości rodzinnego biznesu. Po traumatycznych wydarzeniach, z których jako jedyna z bliskich uszła z życiem, uciekła z Mediolanu przyjmując fałszywe tożsamości i podróżując po świecie, póki nie trafiła do Toronto otoczona opieką przez dalszą rodzinę należącą do 'Ndranghety. Od tego czasu żyje pomiędzy światami - nie będąc częścią półświatka, w którym nigdy własnoręcznie nie utoczyła czyjejś krwi, a jednocześnie nie przynależąc do codzienności dzielonej przez wszystkich z jej nowego otoczenia. Na co dzień piastuje pozycję primabaleriny w Kanadyjskim balecie i przelewa w taniec większość swojego czasu, starając się ułożyć sobie życie na nowo.

Chętnie przygarnę jakieś wątki bądź relacje na więcej niż jedną grę. Jest kilka punktów zaczepienia, o które możemy zahaczyć, ja też chętnie wymyślam i jestem otwarta na różne propozycje. <3

Status: aktualne na 21/10
meow
nuda
28 y/o, 156 cm
tańczy w klubie Emptiness
Awatar użytkownika
— a whole lotta trouble in a itty-bitty skirt.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Lizzie Bell
Opis: Uwielbiam komediowe wątki i chętnie zagrałabym coś podobnego na tym małym skrzacie. Szukam więc jednej osóbki, która dobrze czuje się w niekoniecznie poważnych grach i chciałaby coś razem rozegrać, przy okazji zgarnąć relację na przyszłość. Możemy próbować ukraść tą samą rzecz ze sklepu i kłócić się o nią tak niedorzecznie, że trafimy razem na komisariat, z którego będziemy próbowali uciec – ja pewnie użyję swojego uroku, a Ty? :nojaniewiem: Możemy też walnąć pigułę i odwalić coś durnego w parku rozrywki albo innym miejscu. Whatever, na pewno coś wykminimy.

PS. Jestem teraz dostępna od środy, ale wrzucam żeby sobie już ustalić co i jak <3

Status: już mam!
lizzie
Nie lubię postów tworzonych przez AI; jednostronnej inicjatywy; brania wszystkiego zbyt personalnie i nieodróżniania postaci od gracza.
33 y/o, 170 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
kiedyś złodziejka, teraz kreuje się na damę z nowym życiem i nawet mężem.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Kto szuka? Roselyn Bishop / Melanie Campbell / Hailey Meachum
Opis:
Potrzebujesz odznaki? Wal! Potrzebujesz gry na rozruch? Jestem. Potrzebujesz głębie z siebie wytoczyć? Uderzaj. Zgodzę się zagrać na każdej Pani co Ci w duszy gra i co ta dusza zapragnie.
Rose - szuka męża aktualnie, bogatego i takiego postawnego pod względem pracy. A po za tym? Jest w mieście z 10 lat, pracuje u Gio w firmie, więc przyda się wszystko tak naprawdę. Fajne koleżanki aby szaleć z karty kredytowej męża, może jakiś taki lot na fancy wakacje czy inne układy.
Hailey - hulaj dusza, piekła nie ma. Przyda się ktoś i do tańca i do różańca. Mogą być faceci i kobiety, dłuższe znajomości i coś przelotnego na chwilę.
Melanie - pani prawnik, poważna dama. Zagram coś z osobami po fachu, coś w sądzie i po za nim. Jakaś przyjaciółka od serca to mój guilty pleasure.

w teorii co chcesz to możesz zaproponować od siebie, wymyślimy, dam z siebie maksa i będzie miło <3
Status: aktualne
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”