34 y/o
CHRISTMASSY
180 cm
pracownik stacji benzynowej Petro-Canada & Car Wash
Awatar użytkownika
There is, however, one teeny-tiny Christmas tradition I find quite meaningful... Mistletoe. Now pucker up and kiss it, Whoville! Boi-yoi-yoi-yoing!
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiŻ
typ narracji3os
czas narracjiPrzeszly
postać
autor

OKIENKO 17
:zaylee: - ma swoją emotkę, a to mówi samo za siebie :lol: Zawsze obecna, zawsze aktywna, z ciętą ripostą kiedy trzeba (kiedy nie trzeba też :lol: ). Postowy kałasznikow, przebijająca ilością postów nie jednego użytkownika bedącego od początków forum. Uzależniona od odznak, ale to sam plus! Zmotywowana i motywująca innych, zaangażowana w rozwój forum do stopnia godnego podziwu <3 Oby tak dalej, Zaylix pozostań Zaylixem!
Obrazek
gall anonim
rodzynki w serniku
27 y/o
CHRISTMASSY
169 cm
aktorka teatralna w meridan arts centre
Awatar użytkownika
It came without ribbons, it came without tags. It came without packages, boxes, or bags.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 17
To ja zacznę od tego, że Jacob Brown jest osobą, dzięki której przełamałam swoje szukajkowe obawy :lol: Styczność mamy co prawda wyłącznie na tej postaci, ale bardzo przyjemnie czyta się i odpisuje na posty, które tak dobrze oddają rosterki bohatera. W prywatnym kontakcie też bardzo przemiła osoba, więc jeśli ktoś zastanawia się nad zaczepieniem to cieplutko polecam <3
Magda
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
30 y/o
Welkom in Canada
172 cm
psycholog kliniczny w Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
„Now I have a machine gun. Ho-ho-ho.” — Die Hard
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjityp narracji
czas narracjiprzeczytaj posty to się dowiesz
postać
autor

OKIENKO 17
Dopiero postowo się poznajemy, ale myślę, że ukradniemy nie jednego konia :aw:
Obrazek
mavielous
ścian tekstu, bo męczą oczy || błędów logicznych || ignorowania czynności postaci || narzucania reakcji/zachowania
30 y/o
CHRISTMASSY
193 cm
aktor i taksówkarz
Awatar użytkownika
the smells of Christmas are the smells of childhood
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 17
Czasami podglądam gierki i Mavi nie tylko pisze śliczne posty, ale też ciekawie prowadzi swoje postacie. Nic, tylko z nią grać (albo podglądać!) :zakochan:
Edyta
unikam gier, które w ogóle nie rozwijają relacji, a także takich, w których pojawia się przemoc na tle seksualnym
48 y/o
CHRISTMASSY
168 cm
detektywka wydziału zabójstw w Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
The Grinch stole Christmas and so did I
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 17
Od samego początku Luigi Lando przykuł moją uwagę swoim przepięknym wyglądem i wdzięcznie brzmiącym nazwiskiem. Odkąd wchodzę na forum zawsze mogę podziwiać pięknie skonstruowane pod kątem estetycznym profile użytkownika wyżej <3
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
40 y/o
CHRISTMASSY
173 cm
Inżynier energetyki / dawniej złodziej Avalon Global Industries
Awatar użytkownika
I wrapped it up and sent it,
With a note saying "I love you" - I meant it.
Now I know, what a fool I've been,
But if you kissed me now I know you'd fool me again.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimieszane
typ narracji3 osoba
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

OKIENKO 17
Dużo jej wszędzie! I na sb, i na fabule, ale to się chwali, bo przynajmniej jest rozpoznawalną duszyczką :D I strasznie dużo postów trzaska, czego jej zazdroszczę, bo tempo ma dziewczyna niemałe! A wszystkie jej dziewuszki są śliczne, więc i gust dobry ma graczka, o!
palermo (palermo.pbf)
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
29 y/o
For good luck!
157 cm
Head of Creative & Strategy Department
Awatar użytkownika
W te Święta dostałem Od Was w prezencie
12 robaków
11 dzieciaków
sąsiadów okropnych
9 lat bezrobotnych
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 17
Jeszcze nie mieliśmy okazji pograć, ale widzę, że jakby co, to jest z czego wybierać! Mega mi się podoba różnorodność w postaciach, że są nie tylko różnych płci, ale i w przeróżnym wieku. Doceniam Palermowo-Berlinowy sentyment, to bardzo ładny ship. Odznaki na głównym koncie już porządnie natrzaskane, widzę, że ciągle nowe pomysły, jakieś szukajki, gierki, użytkownix rozwija forko jak się patrzy :reni:
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Werka
28 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
mechanik w Scarborough Auto Care
Awatar użytkownika
In the end even the stars
choose destruction over life.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej / ją
typ narracjitrzecioosobowa / pierwszoosobowa
czas narracjiprzeszły / teraźniejszy
postać
autor

OKIENKO 17
My też jeszcze nie miałyśmy okazji zetknąć się na fabule, ale odwiedziłam kartę postaci i odkryłam (jakby avek nie był wystarczającą podpowiedzią), że April to bardzo pozytywna dziewczyna. Szanuję i podziwiam każdego, kto potrafi utrzymać charakter swojego bohatera w gierce, a że nie miałam wystarczającej wiedzy, złamałam swoją żelazną zasadę o niestalkowaniu i poszłam zweryfikować to w jednym z wątków Werki... Mogę teraz z czystym sumieniem stwierdzić, że robi dobrą robotę zarówno pod względem kreacji panny Finch, jak i prowadzenia jej na forum. <3
Remy
na pewno metagaming i posty pisane przy pomocy AI (szanujmy się), co do reszty - za długo by wymieniać; dam znać
32 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
hakerka oraz informatyczka dla Toronto Police Service
Awatar użytkownika
I know who I am when I'm alone
I'm something else when I see you
You don't understand, you should never know

Jesus Christ, don't be kind to me
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkijakiekolwiek
typ narracji3os.
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

OKIENKO 17
Tu też jeszcze nie miałyśmy przyjemności, bo przyszłaś na forum akurat w moim wyżu roboty i na skraju nieobecki, ale już dawno obczajałam kartę i sobie myślałam, że bardzo mi się podoba koncept na postać (call me!!! zwłaszcza że Remy na pewno dogadałaby się z Helenką :hihi:). Widać wizję i nieprzypadkowość, generalnie taka well rounded się wydaje i wzbudza moją ciekawość, jak to wygląda w grze. A poza tym przepiękny profil! Oba multiki wskazują na dobry gust!
Ostatnio zmieniony czw gru 18, 2025 2:11 am przez helena peregrine, łącznie zmieniany 1 raz.
echo
AI, brak inicjatywy i inwencji, wątki nierozwijające postaci
30 y/o
CHRISTMASSY
178 cm
strażaczka Toronto Fire Station 132
Awatar użytkownika
marry christmas, you filthy animal!
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 17
Przemiła osoba ze świetnymi pomysłami, dla której bez żadnego wahania zabiłam rodziców swojej postaci ( :lol: no regrets!). Muszę przyznać, że czasami sobie bezczelnie stalkuję zarówno Helenkę jak i Astrid, i obie uwielbiam! Wątki są wciągające, ciekawe, momentami nieprzewidywalne i bardzo przyjemnie się czyta posty.
Dopiero co zaczynamy wspólną rozgrywkę, ale za to jak ciekawą! I nie mogę się doczekać jak to dalej się nam rozwinie <3
mów jak chcesz
angielskie wyjścia
Zablokowany

Wróć do „Kalendarz Adwentowy”