-
There is, however, one teeny-tiny Christmas tradition I find quite meaningful... Mistletoe. Now pucker up and kiss it, Whoville! Boi-yoi-yoi-yoing!
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻtyp narracji3osczas narracjiPrzeszlypostaćautor

-
“W ciągu jednego życia będziesz kochać wiele razy, ale jedna miłość spali twoją duszę na zawsze.”
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkimieszanetyp narracji3 osobaczas narracjiPrzeszłypostaćautor
-
Młoda prezeska próbująca oficjalnie przejąć firmę przed szponami młodszego bratanieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracjiPrzeszłypostaćautor
Dodatkowo zdrowia, szczęścia, uśmiechu na twarzy, pieniędzy, spełnienia marzeń. Żeby prezenty z poczty i inpostu przychodziły idealnie na czas.
Z tych bardziej forumowych rzeczy to życzę Wam sporo ciekawych fabułek, cudownych współgraczy, szybkiego znajdowania pięknych zdjęć do avków i wszystkiego, co z życia forumowego sobie wymarzycie!
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
-
lepiej strzela niż gotuje.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 osczas narracjiprzeszłypostaćautor
Życzę wam, żeby wątki zawsze was ekscytowały, żeby dramy dramowały, a ludzie nie uciekali. Żebyście nigdy nie tracili weny do pisania i zawsze mieli z kim grać!
A tak już bardziej prywatnie, życze wam po prostu szczęścia. Bo jak człowiek jest szczęśliwy, to wszystko samo się układa. Więc mam nadzieję, że cokolwiek wam to szczęście sprawia to dostaniecie w te święta. A do tego wszystkiego opierdolicie jeszcze jakieś dobre jedzonko!
Pozdrawiam was cieplutko i wesołych
-
Nie wiedziałam kim chcę zostać na święta,
więc zostałam 🎄choinką🎄z torbą na głowie ✨
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracji1os (bio), 3os (reszta)czas narracjiprzeszłypostaćautor
Z oklepanych już formułek też życzę Wam wymarzonych prezentów, bezgranicznej weny i zaufanych osób, z którymi będziecie pisać w przyszłości wątki. By Was nigdy nikt nie zostawił na lodzie bez słowa! I to nie tylko w postach, ale i prywatnie również.
Trzymajcie się kochani, wiem, że nie jestem typem osoby, która rozmawia zawsze z każdym ale moje życzenia są dla każdego z Was, bez wyjątku.
Wesołych Świąt, udanego Sylwestra i dużo, dużo lepszego Nowego Roku!
-
If there was anyone to ever get through this life
With their heart still intact, they didn't do it right
nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkijakiekolwiektyp narracji3os.czas narracjiteraźniejszypostaćautor
-
In the end even the stars
choose destruction over life.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona / jej / jątyp narracjitrzecioosobowa / pierwszoosobowaczas narracjiprzeszły / teraźniejszypostaćautor
Forumowo życzę wszystkim ciekawych, wciągających rozgrywek, zero urwanych wątków czy uciekających bez słowa współgraczy. Obyście czerpali taką samą frajdę z rozgrywek, jak do tej pory, a może nawet i większą, jeśli to możliwe!