ODPOWIEDZ
0 y/o
Prepare to be a seasoned local
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

kto zagra?
Masz pomysł na konkretną rozgrywkę, ale nie masz z kim jej zagrać? A może po prostu szukasz kompana do sesji? Cokolwiek by to nie było, w tym temacie możesz wrzucić ogłoszenie o swoich poszukiwaniach osoby do wspólnej gry. Wypełnij poniższy kod i czekaj aż ktoś się zgłosi!

Kod: Zaznacz cały

[b]Kto szuka?[/b] wpisz
[b]Opis:[/b] Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę umieść go tutaj. A może szukasz po prostu kogoś do wykonania wyzwań na odznakę?
[b]Status:[/b] aktualne na DD/MM | nieaktualne
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 5 dni będą usuwane.
gall anonim
niegrzeczni użytkownicy
23 y/o
For good luck!
171 cm
wyprowadza psy i opierdala się za kasą w fox theatre
Awatar użytkownika
ona stała, w łapie dwa szlugi
pierwszy zgasł, więc zapala drugi
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/on, i don't mind
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? indie caldwell
Opis: najchętniej przygarnęłabym wątek z jakąś konkretną relacją/motywem w tle (super by było, gdyby był tu potencjał na więcej niż jedną grę), ale przejdzie wszystko, byle nie było nudno!! opcji jest wiele, więc nad szczegółami zastanówmy się wspólnie 🫶
nie mogę obiecać codziennych postów, ale staram się odpisywać jak najsprawniej. jeśli złapiemy fajne, równe tempo, przeważnie odpisuję w ciągu dwóch-trzech dni<33
Status: aktualne na 06/01
Ostatnio zmieniony wt sty 06, 2026 3:18 pm przez Indie Caldwell, łącznie zmieniany 1 raz.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
leo
mam alergię na chat gpt i ai w jakiejkolwiek innej postaci, poza tym wszystko cacy
23 y/o
For good luck!
168 cm
Recepcjonistka w Art Gallery of Ontario
Awatar użytkownika
I'm very very sweet but also very very much psycho <3
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Elisabeth M. Gilbert
Opis: Coś luźnego, w sumie jestem otwarta na wszelkie opcje czy pomysły :podniet: :podniet:
Status: aktualne na 04/01
26 y/o
For good luck!
168 cm
pomoc kuchenna George Restaurant
Awatar użytkownika
„Uciekła z klatki nie biegiem, lecz przypomnieniem sobie, kim była, zanim ją zamknięto.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOna/jej
typ narracji3 osoba, liczba pojedyncza
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Kto szuka? Lana Harris – kobieta z przeszłością, która nie daje o sobie zapomnieć, i teraźniejszością, która dopiero uczy się być spokojna.
Opis: Szukam kogoś, kto ma ochotę na intensywne, emocjonalne rozgrywki, w których nic nie dzieje się „na skróty”. Z Laną nie będzie nudno ani bezpiecznie — oferuję wątki pełne zwrotów akcji, nieoczywistych decyzji i emocji, które potrafią przyspieszyć tętno. Mogą pojawić się motylki w brzuchu i dreszczyki na skórze, ale też dramaty, nieporozumienia, trudne rozmowy i serduszka łamane (czasem niechcący, czasem bardzo świadomie).
Bardzo chętnie rozegram również zupełnie zwyczajne wątki z sąsiedzkiego, codziennego życia — rozmowy na klatce schodowej, przypadkowe spotkania, wspólne kawy czy drobne konflikty o nic, które z czasem mogą przerodzić się w coś więcej… albo pozostać tylko tłem do budowania relacji. Jestem otwarta zarówno na gry z ustaloną relacją od początku, jak i takie, które rozwijają się naturalnie, bez z góry określonego kierunku.
Lana to postać, która wchodzi w relacje ostrożnie, ale jeśli już się zaangażuje, robi to całym sercem. Daje ogromne pole do gry: od powolnych romansów, przez relacje pełne napięcia i tarcia charakterów, po fabuły z mroczniejszym tłem, zagrożeniem i przeszłością wracającą w najmniej odpowiednim momencie. Jeśli szukasz postaci, przy której można budować długofalowe wątki, pozwolić emocjom dojrzewać i naprawdę pograć — Lana z pewnością da ku temu wiele okazji.
Status: aktualne 05.01
36 y/o
For good luck!
180 cm
dłubie w silnikach w Morton Motors Inc.
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 osoba, liczba pojedyncza
czas narracjiprzeszly
postać
autor

Kto szuka? Nyx Calderon
Opis: Szukam wątków do gry dla Nyxa – o tematyce przestępczej i półświatkowej. Chętnie rozegram wspólne włamania, szantaże, wyłudzanie haraczy, brudne układy, a także retrospekcje sprzed jego odsiadki (gang, bramki, stare porachunki). Interesują mnie fabuły z napięciem, konsekwencjami i wyborami, które coś kosztują.
Szukam również kobiet do wątków romantycznych – zarówno jednorazowych romansów i krótkich, intensywnych historii, gdzie Nyx pojawia się, robi swoje i znika, jak i skomplikowanych, wieloetapowych relacji, pełnych zawiłości, tajemnic i emocjonalnych min. Im trudniej i bardziej poplątane, tym lepiej. Mile widziane ex z przeszłości, powroty po latach, niewyjaśnione sprawy.
Jestem otwarta na propozycje i praktycznie rozgram większość fabuł, jeśli mają sens fabularny i klimat.
Jeśli masz pomysł – odezwij się.
Status: aktualne na 07/01
32 y/o
For good luck!
187 cm
nauczyciel matematyki w Riverdale Collegiate Institute
Awatar użytkownika
Olał dobrze płatną pracę w korpo dla pracy w liceum. Wiadomo, nie jest tak najgorzej, jest nauczycielem i przykłada rękę do kształtowania młodych umysłów - niestety robi to na swoje podobieństwo.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Paddy Sullivan
Opis: Nie mam pomysłu, po prostu potrzebuję czegoś na rozgrzewkę, ale jestem pewna, że wspólnie coś wymyślimy - może jakaś nieudana randka albo weekendowy wypad dwóch idiotów na miasto - chętnie zrobię z Paddka głupka 8)
Status: aktualne na 07/01
sałatka
lanie wody byleby tylko wyszedł długi post i brak pchania akcji w przód, brak zdrowego rozsądku i robienie z swojej postaci, jakiegoś boga bez wad
33 y/o
Mark your calendar for Canada Day
171 cm
właścicielka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
Dear Santa, I’ve been good all year. Most of the time. Once in a while. Nevermind, I’ll buy my own stuff
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Darcy Bowman
Opis: chętnie przygarnę jakiś wątek na więcej niż jedną grę, coś do rozwinięcia - może coś klubowego, albo jakieś dawne znajomości z czasów jej męża i jego nielegalnych interesów, może być coś z półświatka albo jakiegoś burżujskiego życia Toronto. Może coś zupełnie innego i jakaś znajomość z czasów, gdy Darcy była biedna, wyniosła się z rodzinnego domu i próbowała sobie ułożyć życie? Nie pogardziłabym jakąś dawną przyjaźnią właśnie z tamtych czasów, gdy spala na twojej kanapie, bo nie chciała wraca do rodziców. Hulaj dusza, piekła nie ma! Możemy wspólnymi siłami coś wykombinować <3
Status: nieaktualne na 10.01
Ostatnio zmieniony sob sty 10, 2026 9:55 pm przez Darcy Bowman, łącznie zmieniany 1 raz.
26 y/o
For good luck!
171 cm
przyszła dziedziczka narkobiznesu i manager rodzinnego kasyna
Awatar użytkownika
przyszła dziedziczka narkotykowego królestwa, córeczka tatusia i manager lokalnej filii rodzinnego kasyna - montague paradiso
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Mindy Montague
Opis: Chętnie złapię coś z potencjałem na rozwój - może być to coś świeżego, romansowego, może być związane z kryminalnym półświatkiem. Jestem otwarta na wszelkie możliwości i zdecydowanie preferuję relacje, które nie zakończą się po jednej rozgrywce, a posty nie wpadają raz na dwa tygodnie :klanianko:
Status: aktualne na 09/01
Magda
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
24 y/o
For good luck!
165 cm
instruktorka hip-hopu, choreograf w MK Dance Studio
Awatar użytkownika
Sometimes soft girl,
sometimes dinosaur.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1os (bio), 3os (reszta)
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Diana Carissoni
Opis: Szukam dla Diany jakichkolwiek gier, które mają szansę na rozwój jakiejś relacji lub poznanie kogoś, z kim może mieć szansę na kolejne rozgrywki. Przyjacielskie, obrzucanie się błotem za plecami (nawet dosłownie, czemu nie, brzmi jak ciekawy pomysł na fabułę :lol: ), retrospekcje, dosłownie cokolwiek. Bardzo chętnie przygarnę nawet potencjalnego podopiecznego, który być może w ramach postanowienia noworocznego zechciał przyjść nauczyć się jakiegoś tańca i akurat wybrał hip-hop! Albo cokolwiek w tym stylu. Diana też może do kogoś iść z podobnego powodu :lol:
Możemy być świadkami jakiejś dramy, sami brać w niej udział, przyczynić się do niej w jakimś stopniu, odwalić coś głupiego. I mogłabym tak wymieniać, bo jestem chętna zazwyczaj na wszystko. Możliwości mamy wiele, możemy też posiłkować się odznakami, niespełnionymi pomysłami i tak dalej. Po prostu zależy mi na czymś ciekawym, co nie umrze po jednej grze <3
Status: aktualne na 10/01

Najlepiej do mnie pisać na pw do Daphne van Laar lub na dc, które mam w profilu w tej sprawie!
Lin (shad0wlin_)
sterowanie moją postacią bez mojej wiedzy i zgody
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”