Mars Newton - z takimi personaliami nie mogło być za łatwo, co? Mars to córka dwójki naukowców, którzy od małego pokładali w niej duże nadzieje i dość wyraźnie wskazywali drogę, którą miała podążać. I Mars długo nią szła, odhaczając kolejne punkty w swoim życiu, jak skończenie szkoły z dobrymi wynikami, jeszcze lepsze studia w Stanach Zjednoczonych, nieźle płatna praca i wreszcie sukcesy na polu prywatnym i coraz bliżej zbliżająca się data ślubu. Ale pod koniec poprzedniego roku wszystko w życiu Mars się zmieniło, więc wróciła do rodzinnego miasta, być może po raz pierwszy stawiając na siebie.
Wobec tego szukam... absolutnie wszystkiego
1. DAWNE ZNAJOMOŚCI - Mars była zawsze dobrą uczennicą, ale to też prawdę mówiąc przychodziło jej dość łatwo, wobec czego nie rezygnowała również z życia towarzyskiego. Szukam trochę zakurzonych znajomości z lat szkolnych, które teraz po jej powrocie można byłoby próbować odbudować.
2. RODZINA - chyba dalsza niż bliższa, bo nie mogę zrezygnować z nazwiska Newton, chyba że ktoś chciałby również sobie je przygarnąć, to Mars mogłaby mieć brata lub siostrę. Jeśli nie, to fajnie byłoby znaleźć jakieś kuzynostwo, bo jej rodzina pochodzi z Toronto.
3. PRZYJACIÓŁKA/PRZYJACIEL - bardzo bym chciała, żeby Mars miała tę jedną relację, która przetrwała lata rozłąki, która nie osłabła, mimo tego, że każde z nich poszło poniekąd w swoją stronę.
4. WSPÓŁLOKATOR/RZY - może ktoś chciałby zamieszkać z Mars? Nie chce wracać z podkulonym ogonem do rodzinnego domu, a jej sytuacja finansowa aktualnie każe jej raczej wynająć coś na przeczekanie.
i last but not least:
5. TO SKOMPLIKOWANE - a to są najogólniejsze poszukiwania z tych pięciu, choć nie bez powodu. Chciałabym znaleźć kogoś do rozgrywania wspólnej fabuły między Mars a tym panem (bo zależy mi na mężczyźnie). Nie lubię umawiania się na endgejmy, pchania na siłę relacji, które potrzebują czasu do rozwoju, za to lubię komplikacje, wspólne przegadywanie fabuły i lubię, kiedy ta fabuła zaskakuje również nas. Nie mam jednak na ten moment konkretnych założeń, ale pomysły nie są dla mnie problemem i wierzę, że możemy stworzyć coś super, szytego pod nasze postacie.
Gdyby ktoś miał chrapkę na któreś z tych relacji, albo zupełnie inne, które akurat nie przyszły mi do głowy, pozostaję do dyspozycji na razie na pw!