-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracji3 osczas narracjiprzeszłypostaćautor

-
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkinietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
może wypijemy razem jakiegoś drinka?
jakbyś chciała nie wiem, galena, czy któregoś innego mojego pana... albo panią to też polecam się
Maya Parker
-
Hot summer, a hot hot summernieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjiTrzecioosobowaczas narracji- przeszłypostaćautor
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracji3 osczas narracjiprzeszłypostaćautor
Witam szefa!! Z szefem to wszystko, co trzeba. Możemy nawet się trochę pospinać o nowego drinka z karty, bo wyraziłam za głośno swoją opinie jak… chujowy jest, a ty przypadkiem usłyszałeśMadox A. Noriega pisze: pt lut 06, 2026 9:00 pm uuu, jaka ładna nowa barmanka
może wypijemy razem jakiegoś drinka?![]()
jakbyś chciała nie wiem, galena, czy któregoś innego mojego pana... albo panią to też polecam się
@Maya Parker
Co do Galena - odezwę się na PW
Madox A. Noriega
Totalnie przyjmę taka przyjaciółkę od serducha, z którą można szaleć po barach!! Ale jak siedzą w domu, to koniecznie u Duffy. Wgl Maya ma trochę długów brata do spłacenia, może by ją Duf wkręciła w jakąś… robotę przy produkcji?Duffy Summers pisze: pt lut 06, 2026 9:02 pm @Maya Parker musimy się znać w takim razie. Jak poleje najlepsza barmanka w mieście i trzeba wypić. Poza tym dziewczyny mogą razem robić różne głupie rzeczy po imprezach. Dzwonić ludziom po domofonach, kąpać się w fontannie albo po prostu siedzieć bez celu w domu zagryzać lody hamburgerami.
Duffy Summers
-
Hot summer, a hot hot summernieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjiTrzecioosobowaczas narracji- przeszłypostaćautor