Evina J. Swanson pisze: śr lut 04, 2026 11:38 pm
@Wendy Gardner hejka
Ja tu mogę przyjść z dwoma propozycjami. Po pierwsze mogłabym ci sprzedać moją Ofelkę na niepoprawną romantyczkę. Artystyczna z niej dusza, są w zbliżonym do siebie wieku i Attwood na pewno mogłaby ją pchać do spełniania szalonych marzeń czy to o miłości czy innych doświadczeniach, bo skoro sama nie mogła się realizować to niech chociaż inni to robią.
Poza tym mogę ci też podesłać swoją Evinę, bo w czasach studenckich romansowała z Percym, a teraz jest zaręczona z twoim głosem rozsądku. Może z tego też dałoby się coś ciekawego rozwinąć.
Rozumiem, że jeśli chodzi o Ofelkę, to - upewniam się - mamy tu zgłoszenie do Rady Mędrców ds. Życiowych Katastrof na beznadziejnie romantyczną duszę?
A jeśli chodzi o Evinę to bankowo coś tutaj muszę mieć w takim wypadku; w temacie brata to raczej nie będzie, bo różnica wieku jest na tyle spora, że wtedy nie obchodziło z kim się umawia, ale jeśli jest zaręczona z głosem rozsądku Winnie to na pewno się znamy! Albo przynajmniej zna cię z opowieści, ale obstawiałabym, ze osobiście też miały okazję się poznać. Jako świeżak nie jestem w tematach jak się sprawy mają między dziewczynami: czy są jakieś dramy, czy stabilnie - ale chętnie się dowiem, bo Winnie jako przyjaciółka na pewno jest w temacie tego, jak się im układa.
Evina J. Swanson