-
Let go ja anna tapahtuu
Baby, anna ittes ja mukaan tuu
Tähdet sun silmis, ja mä sun päälnieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
Eli
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Ms. Ich komme
Wszystko i nic, zależy od wątku
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
Andie
-
so many invisible strings tie me to the way that you bleednieobecnośćtakwątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Cyryl
-
Aspirująca pisarka, po wielu przejściach. Przyleciała tutaj z Londynu, po tym jak uciekła od swojego agresywnego byłego partnera. Pracuje jako asystentka znanej pisarki, marząc o tym by kiedyś wydawać własne powieści. Obecnie próbuje swoich sił pisząc pod pseudonimem.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Yvonne
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Noah
-
szybciej ugotuje Ci obiad albo naprawi coś w domu niż powie, że ma do ciebie jakikolwiek pozytywny stosuneknieobecnośćniewątki 18+takzaimkijej/onapostaćautor
Matthew
umpa lumpa
-
Skryta w najgłębszym cieniu – zawsze z boku, na drugim planie, poza ciekawskim, oceniającym spojrzeniem. Ale kiedy się odzywa jej sylwetka rysuje się na nowo, wyłania się z mroku. Beznamiętny głos przebija się przez ciszę, słowa dźgają jak małe igły. Celnie wymierzone, zawsze w punkt. W zmęczonych ślepiach rzadko widać zaciekawienie – jakby szukanie szczęścia w życiu przychodziło jej z trudem. Bo się pogubiła. Zbłądziła, zaufała nieodpowiednim osobom, straciła to co najcenniejsze. Przed twarzą trzyma maskę naśladującą idealne oblicze, ale jeśli przyjrzysz się dokładniej nie przejdziesz obojętnie obok popękanej powłoki. Uważniejszy obserwator zobaczy to, co inni zignorują – prawdę.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkifruit roll-uppostaćautor
Goldie.
-
gracz =/= postać; wydłużanie postów na siłę; szanuję granice innych, więc wszystko do dogadania.
-
Glitter in the sky, glitter in my eyes, shining just the way I like. If you're feeling like you need a little bit of company, you met me at the perfect time.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Vincent
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
-
Mess with me? You must be joking — I run on coffee, chaos, and confidence.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOna, jejpostaćautor
Billy?
Tajne przez poufne
jak mi napiszesz posta z AI to się nie zdziw, kiedy nie dostaniesz odpowiedzi
-
all eyes on me
in the center of the ring
just like a circusnieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/jejpostaćautor
vincent!