komentarz od:Pilar Stewart, pn mar 23, 2026 9:55 am
-
Jutro to problem przyszłego mnie, a przyszły ja na pewno coś wymyśli.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
Ukradła bratu trochę forsy i postanowiła poszukać szczęścia w Toronto
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
-
PC freezes? Oh well... turn it off and turn it on
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3-ecio osobowaczas narracji-postaćautor
-
Spójrz, na szyi coś tu masz
Ups, to chyba znowu ja
W pracy będą się z nas śmiać
W pracy teraz, jeszcze raz
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
I'd sell my soul to have a taste of a magnificent life that's all minenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
komentarz od:Pilar Stewart, pn mar 23, 2026 7:03 pm
-
wiosna is coming, bitches
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Czas na wykonanie zadania mija 24 marca o godzinie 18:59.Wiosna - klasa czy obciach? Opisz w kilku słowach, jakie jest twoje podejście do wiosny!
Wykonanie zadania zgłoś za pomocą kodu:
Kod: Zaznacz cały
[zam=zadanie 2][b]nick użytkownika:[/b] txt
[b]plansza:[/b] [url=LINK DO POSTA Z PLANSZĄ]klik[/url]
[b]realizacja:[/b] TEXT
[b]LITERKA:[/b] wpisz
[/zam]-
i'm not good at love, i'm so much better at taking my clothes off
plansza: klik
realizacja: Kiedyś nie znosiłam wiosny (z jakiegoś powodu), ale obecnie kocham to, że się wszystko budzi do życia, są ładne kwiatuszki i można wreszcie wychodzić na zewnątrz w kurtce, w której człowiek się spoci, ale jak ją zdejmie to zachoruje.
LITERKA: E
komentarz od:Pilar Stewart, wt mar 24, 2026 9:49 am
-
And I bet you think about me...
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
realizacja: Klasa. Jak mogę się przerzucić z zimowych butów na sneakersy jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. No i działam na energię słoneczną
LITERKA: S
-
i can tell you there's no place we couldn't go
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
realizacja: obciach, bo najpierw jest zimno, a później nagle super gorąco i z zimowych kurtek przechodzimy do krótkich rękawów, a ja mam problem z regulacją temperatury!!! więc klasa to jest jesień, a nie tam jakaś wiosna; poza tym wiosną w zeszłym roku zmarzła mi moja piękna śliwka na działce, cieszyłam się, że będzie mieć owoce, a przez ZIMNĄ ZOŚKĘ, która jest WIOSNĄ - nie miała! O B C I A C H
LITERKA: K
-
inspektor policji i drań w jednej postaci, rzuciła go narzeczona bo oglądał się za innymi i zbyt mocno skupił na robocie.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji3os.postaćautor
realizacja: Wiosna top! Wszystko budzi się do życia, rano już ptaki śpiewają, widno jest i słońce cholerne, w końcu! Dość mrozu i szarości, a coś fajnego i życie w końcu czuć. Do tego dłużej jest jasno i ogólnie jedynie co może przeszkadzać to deszcz jak się zjawi. Ale ogólnie na plus bo wszystko co dobre u mnie zawsze dzieje się jak jest wiosna, więc let's go!!
LITERKA: K jak kwiat!