34 y/o
DR MILLER
171 cm
koronerka w toronto police service
Awatar użytkownika
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

zadanie 2
nick użytkownika: bubek
plansza: klik
realizacja: z jednej strony słońce, endorfiny i można chodzić w bluzach, ale z drugiej wszystko pyli, więc zaraz uaktywniają mi się jakieś durne alergie i pojawiają się pierwsze przeziębienia :/ mimo wszystko klasa!

LITERKA: O
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy bezsensownie w miejscu. i chcę grać z tobą, a nie z czatem gpt!
27 y/o
For good luck!
180 cm
tester gier w Ubisoft, barman w Emptines i przewodnik po Toronto.
Awatar użytkownika
Jutro to problem przyszłego mnie, a przyszły ja na pewno coś wymyśli.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

zadanie 2
nick użytkownika: Winnie the Pooh
realizacja: Wiosna to żyćko, dopóki nie dostaję hipotermii, bo uwierzyłam słońcu, że jest fajnie wychodząc w południe z domu, a wieczorem okazało się, że jednak zima jeszcze sobie ze mną pogrywa. Ale ogólnie to klasa i żyćko - zastrzyk witaminy d, czyste okna bo pan Jezus przychodzi na kontrolę przed świętami, wiosenne kanapeczki, no jak nie kochać wiosny?

LITERKA: E
Winnie the Pooh
nudy, stania w miejscu, kierowania moją postacią
40 y/o
CHRISTMASSY
173 cm
Inżynier energetyki / dawniej złodziej Avalon Global Industries
Awatar użytkownika
“W ciągu jednego życia będziesz kochać wiele razy, ale jedna miłość spali twoją duszę na zawsze.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimieszane
typ narracji3 osoba
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

zadanie 2
nick użytkownika: palermo
realizacja: Zdecydowanie klasa! Robi się cieplej, można przestać chodzić ubranym w warstwy (jak cebula), a jedynie zarzucić na siebie jakąś bluzę i cienką kurteczkę, adidaski lub trampeczki na nogi, i lecieć w świat. Poza tym: kwitną kwiatki, drzewa się robią zielone, można posiedzieć z piwerkiem na balkonie, wyjść na spacerek i ogólnie jest jakoś tak przyjemnie. No i samo to, że dłużej jest jasno, już robi swoje, gdy nie przychodzisz do pracy i nie wychodzisz z pracy w ciemności.

palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
27 y/o
PEACHY PEACH
178 cm
Influencerka Internet
Awatar użytkownika
I'd sell my soul to have a taste of a magnificent life that's all mine
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

zadanie 2
nick użytkownika: peach j. peppers
realizacja: wiosna - klasa, wreszcie słońce zaczyna mieć temperaturę, a ubrania mogą zostać wymienione z puchowych i cięzkich na te bardziej stylowe, dodatkowo mega fajna jest wiosna późna, w której wszystko kwitnie jest zielono :podrywacz:
LITERKA: I
peach
Rozpadania się na miliony kawałeczków
24 y/o
OPIEKUN FORUM
163 cm
technik kryminalistyki w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
I cannot be bought,
but I can be stolen
with one glance.
I'm worthless to one
but priceless to two.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1os (bio), 3os (reszta)
czas narracjiprzeszły
postać
autor

zadanie 2
nick użytkownika: Lin
realizacja: Jestem alergikiem, więc wiosna to dla mnie bardziej obciach :lol: Plusem jest to, że już nie jest tak zimno i wszystko wokół nabiera kolorów, natomiast alergia zabiera mi z tego wszelką radość :(
LITERKA: I
Lin (shad0wlin_)
sterowanie moją postacią bez mojej wiedzy i zgody
27 y/o
Welkom in Canada
165 cm
Kelnerka Messini Authentic Gyros
Awatar użytkownika
Where'd you wanna go?
How much you wanna risk?
I'm not looking for somebody
With some superhuman gifts
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOna/jej
typ narracjiTrzecioosobowa
czas narracjiCzas przeszły
postać
autor

zadanie 2
nick użytkownika: szyszata
realizacja: Moja miłość do wiosny jest trudna. Z jednej strony znośne ciepło i wszędzie rosną badylka (no dobra, te które przetrwały zimę), a wyjście na zewnątrz nie grozi odmrożeniami i szokiem termicznym. Z drugiej strony to pyłki, osy i powrót komarów. No i nie zapominajmy o deszczach i błocie po roztopach.

LITERKA: Spróbujmy N dla odmiany
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
szyszata
Do dogadania/uzgodnienia
30 y/o
For good luck!
186 cm
Dyrektor finansowy w Northland Power
Awatar użytkownika
You don't need to say you're mine...
I already know you're mine
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjiIII os. l. poj.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

zadanie 2
nick użytkownika: Lyns
realizacja: Klasa. Wiosną cała przyroda budzi się do życia, robi się zielono, a jak jeszcze pojawi się słońce i rozkwitną tulipany, to ach... chce się żyć. No i zaraz rozpoczyna się sezon grillowy, can't wait!

LITERKA: K
L.
znikania
30 y/o
CHRISTMASSY
164 cm
Pani Prezes Northland Power
Awatar użytkownika
Młoda prezeska próbująca oficjalnie przejąć firmę przed szponami młodszego brata
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

zadanie 2
nick użytkownika: caro
realizacja: KLASA! Po pierwsze dlatego, że dzień robi się coraz dłuższy, po drugie robi się w końcu zielono, a po trzecie bo mam urodziny. Jeden z piękniejszych okresów w roku, a gdy widzę kwiaty w moim ogrodzie, to cieszę się jak małe dziecko!

LITERKA: i
31 y/o
Welkom in Canada
188 cm
wiceprezes w Northland Power
Awatar użytkownika
I look at you and I see everything I’m not allowed to have.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

zadanie 2
nick użytkownika: isiek
realizacja: Trochę lubię, a trochę nie lubię. Lubię, bo słoneczko wstaje coraz wcześniej, jest cieplej, można włożyć na siebie ładny PRZEJŚCIOWY płaszczyk i adidaski i to jest okej! No i uwielbiam oglądać kwiatki w parkach i ogródkach. No a nie jest okej, bo czasem w przejściowym płaszczyku jest za zimno albo za gorąco i w sumie to nie wiadomo jak się ubrać, wiatr wieje, słońce oślepia albo w ogóle go nie ma. No ale bardziej hot (KLASA) niż not (OBCIACH) :lol:

:loff:

isiek
wszystko jest okej
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

zadanie 2
nick użytkownika: zgrozo
realizacja: wiosna, wiosna w koło! wiosna to klasa sama w sobie, jest słoneczko, są kwiatuszki, w ogródku mam całe łączki krokusów i dwa przebiśniegi, dzień jest dłuższy, można latać w adidaskach w panterekę i nie trzeba za każdym razem jak się wychodzi opatulać się szalikiem, uwielbiam wiosnę, najlepsza pora roku!

LITERKA: A
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiosenny wisielec”