48 y/o
CHRISTMASSY
168 cm
detektywka wydziału zabójstw w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
Bet I could change your life
You could be my wife
Could get into a fight
I'll say, "You're right"
And you'll kiss me goodnight
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Wendy Gardner pisze: sob lut 07, 2026 11:06 pm Rozumiem, że jeśli chodzi o Ofelkę, to - upewniam się - mamy tu zgłoszenie do Rady Mędrców ds. Życiowych Katastrof na beznadziejnie romantyczną duszę? :brewka:

A jeśli chodzi o Evinę to bankowo coś tutaj muszę mieć w takim wypadku; w temacie brata to raczej nie będzie, bo różnica wieku jest na tyle spora, że wtedy nie obchodziło z kim się umawia, ale jeśli jest zaręczona z głosem rozsądku Winnie to na pewno się znamy! Albo przynajmniej zna cię z opowieści, ale obstawiałabym, ze osobiście też miały okazję się poznać. Jako świeżak nie jestem w tematach jak się sprawy mają między dziewczynami: czy są jakieś dramy, czy stabilnie - ale chętnie się dowiem, bo Winnie jako przyjaciółka na pewno jest w temacie tego, jak się im układa.
Owszem. Takie zaproszenie jest wystosowane <3

Zaylee i Evinie układa się całkiem dobrze. Jak w każdym związku co jakiś czas pojawia się jakaś drobna kłótnia, która najczęściej i tak jest od razu rozwiązywana, a dodatkowo nie dość, że planują ślub to jeszcze adopcję dziewięcioletniego chłopca. To chyba tak w skrócie i najważniejsze.
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
33 y/o
WYJŚCIE Z PROGU
163 cm
Just remember I'm forever your girl.
Awatar użytkownika
Just don't fall recklessly, headlessly in love with me, cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity, if we agree.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Evina J. Swanson pisze: sob lut 07, 2026 11:27 pm
Wendy Gardner pisze: sob lut 07, 2026 11:06 pm Rozumiem, że jeśli chodzi o Ofelkę, to - upewniam się - mamy tu zgłoszenie do Rady Mędrców ds. Życiowych Katastrof na beznadziejnie romantyczną duszę? :brewka:

A jeśli chodzi o Evinę to bankowo coś tutaj muszę mieć w takim wypadku; w temacie brata to raczej nie będzie, bo różnica wieku jest na tyle spora, że wtedy nie obchodziło z kim się umawia, ale jeśli jest zaręczona z głosem rozsądku Winnie to na pewno się znamy! Albo przynajmniej zna cię z opowieści, ale obstawiałabym, ze osobiście też miały okazję się poznać. Jako świeżak nie jestem w tematach jak się sprawy mają między dziewczynami: czy są jakieś dramy, czy stabilnie - ale chętnie się dowiem, bo Winnie jako przyjaciółka na pewno jest w temacie tego, jak się im układa.
Owszem. Takie zaproszenie jest wystosowane <3

Zaylee i Evinie układa się całkiem dobrze. Jak w każdym związku co jakiś czas pojawia się jakaś drobna kłótnia, która najczęściej i tak jest od razu rozwiązywana, a dodatkowo nie dość, że planują ślub to jeszcze adopcję dziewięcioletniego chłopca. To chyba tak w skrócie i najważniejsze.

zaylee miller William N. Patel jak tylko tutaj nie kolidują żadne relacje (negatywy etc) z Ofelią to chyba nic nie szkodzi na drodze, by zamknąć naszą radę mędrców i może nawet ogarnąć jakies spotkanie :hopsa:

Evina J. Swanson, wiec ja wam z całego serca kibicuje i jestem fanką nr1 waszej adopcji <3
Winnie the Pooh
34 y/o
Indulge in local cuisine
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Mnie nic nie koliduje bo nie miałyśmy żadnych relacji ustalonych, także zostaje mi chyba powitać Ofelię w zespole :lol: i dodać, że jestem chętna na spotkanie ;>

Wendy Gardner
twoja stara
???
34 y/o
DR MILLER
171 cm
koronerka w toronto police service
Awatar użytkownika
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

ja dodam tylko od siebie, że średnio lubię grać grupowe gry, bo wtedy jest straszny chaos, więc wolę coś indywidualnego albo co najwyżej grupowy czat :lol:

Wendy Gardner
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy bezsensownie w miejscu. i chcę grać z tobą, a nie z czatem gpt!
33 y/o
WYJŚCIE Z PROGU
163 cm
Awatar użytkownika
Just don't fall recklessly, headlessly in love with me, cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity, if we agree.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

zaylee miller pisze: wt lut 10, 2026 10:19 am ja dodam tylko od siebie, że średnio lubię grać grupowe gry, bo wtedy jest straszny chaos, więc wolę coś indywidualnego albo co najwyżej grupowy czat :lol:
Jasne, zrozumiałe <3 możemy sie wyżywać na czacie grupowym, wiadoma!
William N. Patel pisze: wt lut 10, 2026 10:18 am Mnie nic nie koliduje bo nie miałyśmy żadnych relacji ustalonych, także zostaje mi chyba powitać Ofelię w zespole :lol: i dodać, że jestem chętna na spotkanie ;>
William N. Patel z chęcią sie na cos umówię i dodam jeszcze, że marzy sie mi podróż w czasie i rozegranie ich poznania, jak podbija mu oko. :lol:
Winnie the Pooh
48 y/o
CHRISTMASSY
168 cm
detektywka wydziału zabójstw w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
Bet I could change your life
You could be my wife
Could get into a fight
I'll say, "You're right"
And you'll kiss me goodnight
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Wendy Gardner William N. Patel - mi z kolei pasują i grupówki i grupczat. Chętnie też przygarnę w wolnwj chwili na jakiś wąteczek <3
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
30 y/o
APRILLA
157 cm
Head of Creative & Strategy Department
Awatar użytkownika
Spójrz, na szyi coś tu masz
Ups, to chyba znowu ja
W pracy będą się z nas śmiać
W pracy teraz, jeszcze raz
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Hej! Może się polubimy, Wendy Gardner? :april:
Dziewczyny mogły się poznać w czasach studenckich, bo wtedy drobne różnice w wieku tracą na znaczeniu. Sporo je łączy, szybko znalazły wspólny język. Mają miękkie serca do zwierząt i ludzi i obie lubią żyć w swoim własnym deululu! April niegdyś zakochiwała się bez przerwy i uparcie walczyła, żeby i Wendy otworzyła się na miłość i po prostu dała się jej porwać, a potem zmuszała ją do wysłuchiwania, jaka ta miłość jest bez sensu i że znowu ktoś jej złamał serce. Obie są radosne, pokręcone i buzia im się nie zamyka, przez co pewnie ich spotkania stanowią dość intensywne przeżycia XD ale no April przydałaby się taka przyjaciółka, z którą mogłaby pogadać o wszystkim i niczym i tego samego wysłuchać od niej. Co Ty na to?
Werka
dogadamy się
33 y/o
WYJŚCIE Z PROGU
163 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

April Finch pisze: pt mar 27, 2026 10:54 am Hej! Może się polubimy, @Wendy Gardner? :april:
Dziewczyny mogły się poznać w czasach studenckich, bo wtedy drobne różnice w wieku tracą na znaczeniu. Sporo je łączy, szybko znalazły wspólny język. Mają miękkie serca do zwierząt i ludzi i obie lubią żyć w swoim własnym deululu! April niegdyś zakochiwała się bez przerwy i uparcie walczyła, żeby i Wendy otworzyła się na miłość i po prostu dała się jej porwać, a potem zmuszała ją do wysłuchiwania, jaka ta miłość jest bez sensu i że znowu ktoś jej złamał serce. Obie są radosne, pokręcone i buzia im się nie zamyka, przez co pewnie ich spotkania stanowią dość intensywne przeżycia XD ale no April przydałaby się taka przyjaciółka, z którą mogłaby pogadać o wszystkim i niczym i tego samego wysłuchać od niej. Co Ty na to?
O na pewno się polubimy! Zerknęłam na kartę i nie mam wątpliwości, że się dogadają. Już widzę, jak jadą na jakąś randomową wycieczkę poza miasto i się obie gubią, bo orientacja w terenie jednej i drugiej leży i kwiczy, ale na pewno je ktoś uratował i pewnie tak szybko jak znalazły ratunek, tak szybko się w nim zabujały. Nawet można to kiedyś rozegrać, heh. :hihi: April Finch
Winnie the Pooh
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”