-
We only go out at night. Get drunk on shadows, just to feel alive.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejtyp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
Where'd you wanna go?
How much you wanna risk?
I'm not looking for somebody
With some superhuman gifts
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOna/jejtyp narracjiTrzecioosobowaczas narracjiCzas przeszłypostaćautor
Opis: Chciałabym odegrać coś luźnego typowo pod odznaki, niekoniecznie z kimś znajomym. Lekkie, przyjemne. Do zdecydowania czy na jeden wątek, czy na więcej. Chętnie rozegrałabym coś co dzieje się już fabularnie wiosną, pora trochę odpocząć od zimy :>
Status: Nieaktualne!
-
Nic tak nie rozwiązuje problemu jak prawy na wątrobę
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiSierra/Leonetyp narracjiDemokracja bezpośredniaczas narracjiWłaściwypostaćautor
Opis: Karrion wrócił do miasta po kilkumiesięcznej nieobecności i wypadałoby coś ruszyć. Stare spotkanie, czysta karta, pół na pół? Wszystko wchodzi w grę. Trzeba trochę odrdzewieć, więc przyjmę każdą propozycję. Zapraszam na pw, można dogadać więcej szczegółów. Pozdrawiam serdecznie.
Status: Nieaktualne
-
„Zgubiłam równowagę na scenie — i nagle wszystko zaczęło mieć sens.”
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkion/jegotyp narracji3 osobaczas narracjiPrzeszłypostaćautor
Opis: Erin przyjechała do Toronto dosłownie kilkanaście dni temu. Przeprowadziła się do narzeczonego. Nie zna tutaj właściwie nikogo, więc jeśli ktoś chce ją przygarnąć, to zapraszam
Status: aktualne 20.03 |
-
And I don't want the world to see me 'cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken I just want you to know who I am
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskietyp narracji3os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Chętnie zagram coś, co uda się rozwinąć na więcej niż jedną grę. Iris jest na etapie... poszukiwania, czego chce od życia i pewnego rodzaju powrotu do normalności. Zaczęła wychodzić do ludzi, chociaż ciągle dużo pracuje, więc mile widziane wątki szpitalne. Coś koleżeńskiego? Przyjacielskiego? Może być nawet randkowe, bo to przecież też wychodzenie do ludzi! Szczególnie mocno polecę też swoje poszukiwania. Generalnie polecam Iris!
Status: nieaktualne na 26/03
-
Canada, are you ready for this? Justice always prevails.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejtyp narracji3-cio osobowaczas narracji-postaćautor
Judy Hopps z Toronto Police Service
Wyrodna córka sędziego Thorna - odrzuciła karierę po nazwisku ojca i teraz babra się w błocie i krwi tego miasta. Dosłownie.
Wypomni Ci, gdy będziesz za głośno oddychać
Z zewnątrz twardzielka, w środku miękka klucha
Postać jest nowa, ale w Toronto jest od 33 lat.
Opis: Szukam dla Panienki wątków wszelkich.
Kogoś z przeszłości; Może kogoś kto chciał wybić się na nazwisku jej ojca? A może jakąś dobrą partię z którą rodzice chcieliby ją wyswatać?
Kogoś z teraźniejszości; Może skok w bok w nocnym klubie? Albo i w kawiarni z niechcący rozlaną kawą?
Kogoś z przyszłości; nie planuję, choć nie wykluczam dla panienki randek czy innych zobowiązań.
Pogram wszystko
Status: aktualne na 22/03
-
Możesz powierzyć mi swój sekret.
Trust me. I'm a doctor.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkion, jegotyp narracjityp narracjiczas narracji3-cio osobowypostaćautor
Opis: Ten pan również poleca się do grania! To dobry facet, przysięgam. Zamiast dać w gębę woli partyjkę w chińczyka, ewentualnie chluśnie dobrą whisky przy dźwiękach jazzu. Zakochany po uszy, ale przyda mu się przyjaciel lub przyjaciółka lub oboje ! Może odrestaurować Ci mebel albo pomoże zdjąć kota z drzewa.
Ktoś, coś?
Status: aktualne na 22/03
-
Some people don’t leave your life. They just find new ways to haunt itnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Zupełnie nieprzygotowana do odpowiedzialnej pracy właścicielka sali eventowej, która musi użerać się ze swoim ex-facetem stalkerem. Postać jest dość elastyczna, ja natomiast chętnie przyjmę różnorodne wątki, więc możemy rozegrać właściwie wszystko. Począwszy od czilowych gierek, przez większe dramki. Rozważałam opcję z jakąś wtopą, np. nieudaną imprezą, albo jakąś przypadkową uliczną dramkę. Chciałabym lepiej poznać postać i ogólnie wdrożyć się bardziej w forko. Jeśli Winfield mogłaby się do czegoś przydać, to zapraszam.
Status: aktualne na 24/03
-
Dosyć myśli, które muszą być samotne - kończą rozdrapane, zawinięte z tobą w pościel.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: mam kilka triggerów, ale generalnie jestem bardzo otwarta na wszystko, byle byśmy się nie nudzili. Mogę zagrać coś studenckiego, przygodę w herbaciarni, randkę lub przypadkowe spotkanie w jakimś klubie, a jeżeli jesteś fanem dramy, to można pokminić na przykład nad jakimś paskudnym wypadkiem albo żenującą, tragiczną w skutkach pomyłką.
Status: aktualne
-
Dosyć myśli, które muszą być samotne - kończą rozdrapane, zawinięte z tobą w pościel.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor