ODPOWIEDZ
0 y/o
Prepare to be a seasoned local
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

kto zagra?
Masz pomysł na konkretną rozgrywkę, ale nie masz z kim jej zagrać? A może po prostu szukasz kompana do sesji? Cokolwiek by to nie było, w tym temacie możesz wrzucić ogłoszenie o swoich poszukiwaniach osoby do wspólnej gry. Wypełnij poniższy kod i czekaj aż ktoś się zgłosi!

Kod: Zaznacz cały

[b]Kto szuka?[/b] wpisz
[b]Opis:[/b] Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę umieść go tutaj. A może szukasz po prostu kogoś do wykonania wyzwań na odznakę?
[b]Status:[/b] aktualne na DD/MM | nieaktualne
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 5 dni będą usuwane.
29 y/o
BEJBA
166 cm
lektorka audiobooków/aktorka dubbingowa w pinewood studios
Awatar użytkownika
nadal lubię starego coldplay'a, barman tu puszcza chujową muzę
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? babe seaton
Opis: złapię coś na rozruch - mam w głowie kilka pomysłów, ale w zależności od postaci, chciałabym ustalić szczegóły ze współgraczem! ogólnie jestem totalnie otwarta na wszystko - od zabawnych i durnych wątków po jakieś dramki :wee:
Status: aktualne na 07/04
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy bezsensownie w miejscu
25 y/o
For good luck!
162 cm
Stylistka włosów Studio Lush Locks
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Kto szuka? Elsa Eriksen
Opis: W sumie to nie szukam nic konkretnego. Elsa jest dosyć elastyczną postacią, więc myślę, że mogłaby się wpasować w wiele fabuł.
Normalnie można ją spotkać:
- na basenie (albo z samiutkiego rana albo późnym wieczorem),
- w parku na spacerze z małym shorkie, a może nawet i z dwoma psami, bo ostatnio do jej życia wrócił taki jeden, co też ma puchatą kulkę,
- w jej studio! Elsa jest stylistką fryzur, więc chętnie zajmie się twoimi włosami. A może jesteś projektantem, który zatrudniłby ją na swój pokaz? Albo wizażystą/modelką, z którą na owym pokazie mogłaby się spotkać, a potem pójść do kluby wybawić się za wspólny sukces?
- no a jak zabawa to oczywiście w klubie :D Moja buba stroni od alkoholu (trzy drinki i można ją zbierać z podłogi, a rano reanimować), ale można się bawić bez procentów, ewentualnie być śmieszkiem i... no własnie. I co? ;)

Ogólnie polecam allegrowiczkę, fajna jest, nie taka brzydka i w sumie to chyba nie głupia. Tylko gotować nie potrafi, ale to dobre stworzonko! ^^

Status: aktualne na 08/04/2026
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Badum
25 y/o
For good luck!
188 cm
chwilowo zawieszony student psychologii więc pracuje jako mechanik samochodowy
Awatar użytkownika
„Najgorzej nie jest wtedy, kiedy coś czujesz. Najgorzej jest wtedy, kiedy wiesz, że nie powinieneś — a i tak nie potrafisz przestać.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Noah Beaumont
Opis: Noah spowodował wypadek samochodowy po pijaku, w którym zginął jego przyjaciel, dostał wyrok w zawieszeniu, wysoką grzywnę, prace społeczne i obowiązek terapii. Szukam więc pani/pana psycholog, żeby móc zacząć resocjalizację. Ewentualnie może też być jakiś kurator, co przydzieli mu jakieś prace.
Status: aktualne na 09/04
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
bombanuklearna
35 y/o
Welkom in Canada
191 cm
adwokat w carnegie & cortlandt llp
Awatar użytkownika
trochę czaruś, trochę gbur, ale w przeważającej części adwokat skoncentrowany na tym, by w szyldzie kancelarii znalazło się w końcu jego nazwisko
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Harold Carnegie
Opis: Trochę wątków mi się wykruszyło, więc chętnie przygarnęłabym coś świeżego. Najlepiej z zadatkami na dłużej, nie na jedną grę i w sumie byłoby super, gdyby dało się oprzeć to o podłoże romantyczne.
Status: aktualne na 11/04
Magda
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
30 y/o
For good luck!
169 cm
fotoreporter Toronto Sun
Awatar użytkownika
Don't bend; don't water it down; don't try to make it logical; don't edit your own soul according to the fashion.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1os (bio), 3os (reszta)
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Harley Hwang
Opis:
Potrzebuję rozruszać postać, więc możemy zacząć od czegoś absolutnie luźnego. Mogę w ramach urozmaicenia zaprosić do relacji, gdzie umieściłam poszukiwane przez siebie pomysły na ewentualne znajomości, a szczegóły możemy dopasować wspólnie <3
Jeśli chodzi o samą grę, nie musi być to nic ambitnego, możemy nawet rozegrać rozmowę o pogodzie. Wkręcam się w pisanie na nowo, więc takie coś zdecydowanie pomoże :lol: Możemy się poznać, a możemy wyskoczyć na jakieś plotki czy coś w ten deseń. Odznaki? U mnie zawsze mile widziane!
Jeśli masz bardziej ambitny pomysł, też wal śmiało. Dogadamy się na pewno ^^

Najlepiej mnie złapać na discordzie (shad0wlin_) ale na pw też możecie napisać w razie potrzeby :slodziaczek:

Status: aktualne na 11/04
Lin (dc: shad0wlin_)
sterowanie moją postacią bez mojej wiedzy i zgody / posty pisane przez AI
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”