-
Let me hold your hand and dance 'round and 'round the flames in front of us, dust to dust.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Lenny
ness
Nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy.
-
Skryta w najgłębszym cieniu – zawsze z boku, na drugim planie, poza ciekawskim, oceniającym spojrzeniem. Ale kiedy się odzywa jej sylwetka rysuje się na nowo, wyłania się z mroku. Beznamiętny głos przebija się przez ciszę, słowa dźgają jak małe igły. Celnie wymierzone, zawsze w punkt. W zmęczonych ślepiach rzadko widać zaciekawienie – jakby szukanie szczęścia w życiu przychodziło jej z trudem. Bo się pogubiła. Zbłądziła, zaufała nieodpowiednim osobom, straciła to co najcenniejsze. Przed twarzą trzyma maskę naśladującą idealne oblicze, ale jeśli przyjrzysz się dokładniej nie przejdziesz obojętnie obok popękanej powłoki. Uważniejszy obserwator zobaczy to, co inni zignorują – prawdę.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkifruit roll-uppostaćautor
Kenny.
-
gracz =/= postać; wydłużanie postów na siłę; szanuję granice innych, więc wszystko do dogadania.
-
most days I am a museum of things I want to forgetnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
a może Vincent Rhys?
-
I always wanted to die clean and pretty, but I'd be too busy on working days - so I am relieved that the turbulence wasn't forecasted, I couldn't have changed anyways.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkion/jegopostaćautor
podobno Yvonne
ale ja mam inne zdanie...
ale ja mam inne zdanie...
judasz
przemocy względem zwierząt i rażąco niedbałej interpunkcji; poza tym, nic co ludzkie nie jest mi obce
-
nigdy nie wiem, co tu napisać...nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejpostaćautor
Czyżby Nadirrrr? (och, jak mi się to imię fajnie czyta!)
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
ambrose
be nice, play nice!
29 y/o, 159 cm
był ratownik medyczny, były pilot US Navy, generalnie fajnie... było

-
— What are your biggest weaknesses?
— Tall men who need therapynieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor
Meluzyna, bo możecie razem fałszować... obraz i na karaoke. 

-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Damon!
Lin (shad0wlin_)
sterowanie moją postacią bez mojej zgody
-
this is what you asked for,
heavy is the crown
fire in the sunrise,
ashes raining down
try to hold it in, but
it keeps bleedin' outnieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/jejpostaćautor
Milo może?
no i złoto olimpijskie
no i złoto olimpijskie
sasa (zimny_lechoslaw)
kierowania moją postacią, nagłego czytania w myślach i odpowiadania na nie w ramach normalnej wypowiedzi, spłaszczania charakteru, negowania odczuć; tak to możemy lecieć we wszystko praktycznie
-
No matter what they were now, there’d always be someone to come running when needed. It wasn’t certain if this was a new beginning or just a stolen night, only that being apart suddenly felt impossible.nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
Veronica, uratuj ją od tego dziadka swoim dzbaństwem.
-
Say it once again with feeling
How the death rattle breathing
Silenced as the soul was leaving
The deflation of our dreaming
Leaving me bereft and reeling
My beloved ghost and me
Sitting in a tree
D-Y-I-N-Gnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
hunter