-
zdejmie Ci kota z drzewa, pomoże gdy panują trudne warunki pogodowe, czasem ugasi pożar, bo nie ma nic innego do roboty, a raczej próbuje to sobie tak tłumaczyć
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor

-
just don't hang your hopes on me, I want to feel something
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona / jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
zdejmie Ci kota z drzewa, pomoże gdy panują trudne warunki pogodowe, czasem ugasi pożar, bo nie ma nic innego do roboty, a raczej próbuje to sobie tak tłumaczyć
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowyczas narracjiPrzeszłypostaćautor
James McCann
-
-
mam idealny poziom potasu we krwi, nie palę i lubię kino,
i dziś wieczorem chcę się tobą zająć, jakbyśmy nie miały imion
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
Ale... cóż, pewne źródło nam tu doniosło, że ktoś tu kogoś pocałował w naszej już wspólnej jednostce, więc jeśli tylko James się o tym dowie - a jest bardziej zazdrosny niż powinien o pewną osóbkę - to nie wiem jak to może wyjść pewnego dnia
Ostatecznie nie wydaje mi się, żeby to miało cokolwiek zmienić i żeby chciał stać się z Teddy wrogiem numer jeden, niemniej Wielki Brat (Kapitan) będzie patrzył XD
Jeśli masz coś wolnego u siebie, to możemy coś wykombinować
-
mam idealny poziom potasu we krwi, nie palę i lubię kino,
i dziś wieczorem chcę się tobą zająć, jakbyśmy nie miały imion
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
James McCann pisze: pt maja 15, 2026 2:31 pm @teddy, jak najbardziej jesteśmy z Jamie'm chętni do rozgrywek w pracy i nie tylko!![]()
Ale... cóż, pewne źródło nam tu doniosło, że ktoś tu kogoś pocałował w naszej już wspólnej jednostce, więc jeśli tylko James się o tym dowie - a jest bardziej zazdrosny niż powinien o pewną osóbkę - to nie wiem jak to może wyjść pewnego dnia![]()
Ostatecznie nie wydaje mi się, żeby to miało cokolwiek zmienić i żeby chciał stać się z Teddy wrogiem numer jeden, niemniej Wielki Brat (Kapitan) będzie patrzył XD
Jeśli masz coś wolnego u siebie, to możemy coś wykombinować![]()
James, to były dawne dzieje, teraz Teddy jest totalnie zakochana i zaręczona, więc pan kapitan nie ma najmniejszych powodów do zazdrości!