ODPOWIEDZ
34 y/o
For good luck!
183 cm
kapitan w Toronto Fire Station 132
Awatar użytkownika
zdejmie Ci kota z drzewa, pomoże gdy panują trudne warunki pogodowe, czasem ugasi pożar, bo nie ma nic innego do roboty, a raczej próbuje to sobie tak tłumaczyć
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

James McCann
Strażak z powołania, może trochę, ale zdecydowanie z pasją do robienia tego, co potrzebne w tej robocie. Od urodzenia wszędzie go pełni i robił zdecydowanie wiele, aż ostatecznie usiadł sobie w jednym miejscu, koncentrując się na jednym zajęciu. w głównej mierze, gdzie spełnia się i realizuje to wszytko, co sobie zaplanował. Obecnie kapitan w Toronto Firm Station 132, gdzie jest na tym stanowisku dosłownie od paru dni. Tak to wesoły i rozrywkowy z niego chłopak, z którym na pewno każdy znajdzie wiele tematów do rozmawiania!
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
patsy
grania, żeby tylko nabić posty; brak rozwoju rozgrywki, jeśli to nie zostało wcześniej ustalone; faktu wymuszania na drugim graczu w sumie czegokolwiek, przez co gra może okazać się głównie jednostronna
30 y/o
CHRISTMASSY
178 cm
strażaczka Toronto Fire Station 132
Awatar użytkownika
just don't hang your hopes on me, I want to feel something
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

No, i co? Teraz może mam się ciebie słuchać? :nojaniewiem:

James McCann
mów jak chcesz
angielskie wyjścia
34 y/o
For good luck!
183 cm
Awatar użytkownika
zdejmie Ci kota z drzewa, pomoże gdy panują trudne warunki pogodowe, czasem ugasi pożar, bo nie ma nic innego do roboty, a raczej próbuje to sobie tak tłumaczyć
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Panienko riley davis, powiem krótko... wypadałoby :brewka:
patsy
grania, żeby tylko nabić posty; brak rozwoju rozgrywki, jeśli to nie zostało wcześniej ustalone; faktu wymuszania na drugim graczu w sumie czegokolwiek, przez co gra może okazać się głównie jednostronna
25 y/o
Mark your calendar for Canada Day
162 cm
Stylistka włosów Studio Lush Locks
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Polecam Else jako kolorowego jednorożca, z którym może widywać się regularnie na siłowni albo w kawiarni^^

James McCann
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Badum
34 y/o
For good luck!
183 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Elsa Eriksen chętnie, jak najbardziej! Ze względu na sporą różnicę wieku, to raczej wydaje mi się, że najprawdopodobniej zgadali się na siłowni - może miała kłopot z obsłużeniem jednej maszyny, nie widziała nikogo konkretnego z pracowników i postanowiła do pierwszego lepszego gościa zagadać, a okazał się nim właśnie James, który pomógł i obiecał, że jak będzie potrzebowała jeszcze pomocy to on chętnie się przyda! Jeśli będziesz chciała, to mogą się również zgadywać nie tylko na siłowni, ale ogólnie mogłoby wyjść, że mają sporo wspólnych tematów i dzięki temu ich znajomość się rozkręciła :D
patsy
30 y/o
STRAŻAK TEDDY
167 cm
strażaczka w toronto fire station 132
Awatar użytkownika
mam idealny poziom potasu we krwi, nie palę i lubię kino,
i dziś wieczorem chcę się tobą zająć, jakbyśmy nie miały imion
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

James, cześć! Ja tutaj widzę obowiązkową znajomość. I chyba też sympatię? Teddy raczej nie da się nie lubić i ona też raczej lubi wszystkich, chyba że ktoś jej grubo podpadł :lol: dlatego jeśli masz ochotę rozegrać jakieś gierki w pracy i z akcji strażackich, to ja zawsze bardzo chętnie! :teddy:
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy w miejscu
34 y/o
For good luck!
183 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
czas narracjiprzeszły
postać
autor

teddy, jak najbardziej jesteśmy z Jamie'm chętni do rozgrywek w pracy i nie tylko! <3
Ale... cóż, pewne źródło nam tu doniosło, że ktoś tu kogoś pocałował w naszej już wspólnej jednostce, więc jeśli tylko James się o tym dowie - a jest bardziej zazdrosny niż powinien o pewną osóbkę - to nie wiem jak to może wyjść pewnego dnia :przestraszon:
Ostatecznie nie wydaje mi się, żeby to miało cokolwiek zmienić i żeby chciał stać się z Teddy wrogiem numer jeden, niemniej Wielki Brat (Kapitan) będzie patrzył XD
Jeśli masz coś wolnego u siebie, to możemy coś wykombinować <3
patsy
30 y/o
STRAŻAK TEDDY
167 cm
strażaczka w toronto fire station 132
Awatar użytkownika
mam idealny poziom potasu we krwi, nie palę i lubię kino,
i dziś wieczorem chcę się tobą zająć, jakbyśmy nie miały imion
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

James McCann pisze: pt maja 15, 2026 2:31 pm @teddy, jak najbardziej jesteśmy z Jamie'm chętni do rozgrywek w pracy i nie tylko! <3
Ale... cóż, pewne źródło nam tu doniosło, że ktoś tu kogoś pocałował w naszej już wspólnej jednostce, więc jeśli tylko James się o tym dowie - a jest bardziej zazdrosny niż powinien o pewną osóbkę - to nie wiem jak to może wyjść pewnego dnia :przestraszon:
Ostatecznie nie wydaje mi się, żeby to miało cokolwiek zmienić i żeby chciał stać się z Teddy wrogiem numer jeden, niemniej Wielki Brat (Kapitan) będzie patrzył XD
Jeśli masz coś wolnego u siebie, to możemy coś wykombinować <3

James, to były dawne dzieje, teraz Teddy jest totalnie zakochana i zaręczona, więc pan kapitan nie ma najmniejszych powodów do zazdrości! :teddy: zostawiam swoje dc, tak łatwiej będzie się zgadać: bubek2094
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy w miejscu
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”