ODPOWIEDZ
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

la prima
Nie zajebiecie mu ;/ Znacie w razie co lepszego prawnika od Patela?
Nie wiem. Jadę na lotnisko. Kumpel powiedział, że za 15 minut będzie po mnie szofer. A ja do wydawania hajsu jego starego jestem pierwsza. Kupię wam coś.
Oooo, to jak będziesz Madi u Ricza, to weź mi opakowanie kwasu foliowego, bo Patel odesłał mi paczkę, a miałam tam zamówienie z apteki. Nie umiem się z tym kurierem dogadać. On chyba po elficku napierdala. Jak coś hajs zostawiłam na blacie, jakby przyjechał.
Miałam tam leki na receptę ;/ Ale chuj. Napiszę do Alejandro, żeby jeszcze raz wystawił mi receptę.
No, ale jak ci wybaczyła, to po co się katować? No spierdoliłeś, ale popraw jaja i bądź the best husband.
Mogę? Nie będę wam przeszkadzać? Bo jak coś, to sobie ogarnę coś małego. Ostatnio widziałam kawalerkę w Malvern. Co prawda zabili tam gościa na klatce i stąd pewnie cena wynajmu, ale byłoby mnie stać.
Wiadomość...
Ricardo Martinez
Madox A. Noriega
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
36 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
kucharz Michelin Star Restaurant
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

ricz bicz
a z kim ty jedziesz, co to za STARY?! Madox ty coś wiesz?! Gabą jak chcesz ze mną mieszkać to muszę wiedzieć z kim się wozisz, bo się stresuje
tobie nie proponuje Mado bo nie jesteś w ciąży. Ja mam po prostu w domu dobre warunki do ogarniania ciężarnych :) spodoba ci się Gabi
ehe, no wiesz cos podejrzane jest ze ty tak gadasz ciagle, ze bys nie zdradził. Tylko winny sie tłumaczy
Gabą a to bezpieczne latac w ciąży? Rosa nie moze nawet jechac ze mną na 3 piętro w supermarkecie, gdzie jest sklep sportowy :/ pytałaś lekarza?
Wiadomość...
Gabriela R. Blais Madox A. Noriega
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox
nie znam, will jest najlepszy
co? Gdzie ty lecisz w ciąży? Możesz latać w ciąży? A co to za kumpel?
a mówiłem mu, że to pewnie coś dla dziecka, a on, że jakieś zdzirowate ciuchy, dobra przywiozę ci ten kwas z klubu. Czy to nie taki?
może po prostu podjadę ci odebrać tą paczkę?
najpierw to trzeba mieć jaja
kurwa gaba, przecież ja cię nie wyrzucam ode mnie, o co ci chodzi????
no nie wiem nic, też muszę wiedzieć
a ja mam złe dla ciężarnych? A jak Pilar będzie w ciąży to też z wami zamieszka?
🖕🖕🖕 Rick
Wiadomość...
Gabriela R. Blais Ricardo Martinez
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

la prima
Kolega ma w chuj bogatego ojca. Szasta sobie hajsem, a ja korzystam. Nie wiem gdzie lecę. I tak bezpieczne jest to dla bejbika. On też pytał jakiś lekarzy! Jego stary ma firmę transportową, chyba. W 3 miesiącu mogę. Jeszcze. Mam fancy drineczki bezalkoholowe.
Jak nie znasz? Musi być ktoś lepszy! A co jeśli mi odbierze prawa i da Noe? ;c
ŻE CO?! Zdziry, to niech wyrzuca sobie z łóżka! Po pierwsze, to był pierwszy, żeby oglądać te ciuszki. A po 2... Tyje... Nie opłaca mi się kupować takiej bielizny. Zaraz i tak nikt nie będzie mnie chciał, bo będę jak foka wyrzucona na brzeg...
A wiesz gdzie oni je dają? Odbierz mi. PROSZĘ. Bo mam jakieś super tabsy na żelazo na receptę. Zbankrutuje na tych witaminach.
ZAPYTAJ SWOJEGO KUMPLA CO MI WRZUCAŁ. Bo to jemu wielce przeszkadza, że z tobą mieszkam, a ja nie mam siły się z nim użerać. Bo mu przyjebie. A jak mu przyjebie, to będę rodzić w więzieniu!
PILAR BĘDZIE W CIONSZY?!
Wiadomość...
Ricardo Martinez
Madox A. Noriega
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
36 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
kucharz Michelin Star Restaurant
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

ricz bicz
Gabrysia, kobieta w ciąży wygląda pięknie, ja się nie mogę napatrzeć na Rozi, jak Cię to pocieszy to jakbym nie był twoim kuzynem to ja bym cie chciał wiec na pewno dużo mężczyzn chciałoby. Zresztą William sam też ma bardzo szerokie spektrum miłosne, więc na pewno cię obejmie
Wiadomość...
Gabriela R. Blais Madox A. Noriega
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”