- 
				 "Cóż ja jestem? – samotny, niczyj, obcy wszędzie i każdemu." "Cóż ja jestem? – samotny, niczyj, obcy wszędzie i każdemu." nieobecnośćniewątki 18+takzaimkimęskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkimęskiepostaćautor
- 
				 Being needed feels like power. Being needed feels like power.
 Being loved feels like a risk. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiwhateverpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiwhateverpostaćautor

- 
				 I said I have to go home I said I have to go home
 Cause I’m real tired you see
 But I hate sleepin’ alone
 Why don’t you come with me nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 it's complicated, dude. it's complicated, dude. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 Młoda aktywistka malująca nielegalne murale. Strzeż się, bo przepowie Ci przyszłośćnieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor Młoda aktywistka malująca nielegalne murale. Strzeż się, bo przepowie Ci przyszłośćnieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
- 
				 Najlepsza barmanka w mieście, która nie potrafi ogarnąć własnego życia Najlepsza barmanka w mieście, która nie potrafi ogarnąć własnego życia nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 so i will find my fears and face them so i will find my fears and face them
 or i will cower like a dog nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 Młoda, utalentowana neurochirurg, która wydawałoby się spędza zbyt wiele czasu na to by dbać o swoją karierę. Po utracie swojego narzeczone, próbuje wiec skupić się na tym co wychodzi jej najlepiej - pomaganie innym. Młoda, utalentowana neurochirurg, która wydawałoby się spędza zbyt wiele czasu na to by dbać o swoją karierę. Po utracie swojego narzeczone, próbuje wiec skupić się na tym co wychodzi jej najlepiej - pomaganie innym. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 I have the social energy of a raccoon on Xanax, the commitment instincts of a housecat, and the emotional range of a teaspoon. I have the social energy of a raccoon on Xanax, the commitment instincts of a housecat, and the emotional range of a teaspoon. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiwhateverpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiwhateverpostaćautor
- 
				 trochę czaruś, trochę gbur, ale w przeważającej części adwokat skoncentrowany na tym, by w szyldzie kancelarii znalazło się w końcu jego nazwisko trochę czaruś, trochę gbur, ale w przeważającej części adwokat skoncentrowany na tym, by w szyldzie kancelarii znalazło się w końcu jego nazwisko nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor