-
"Cóż ja jestem? – samotny, niczyj, obcy wszędzie i każdemu."nieobecnośćniewątki 18+takzaimkimęskiepostaćautor
Ryan to pilot, może zagwarantuje pani gorący przelot
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
pato ranger
za dużo pomysłów, żeby się ograniczać
-
I have no safe words, you've been warnednieobecnośćniewątki 18+takzaimkiwhateverpostaćautor
Nie wiem, może Indie? Chyba się tworzy

-
I said I have to go home
Cause I’m real tired you see
But I hate sleepin’ alone
Why don’t you come with menieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Remik?
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
wiedźma
nie lubię metagamingu, bierności i przypisywania mi poglądów i wyborów postaci
-
it's complicated, dude.nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/jejpostaćautor
A może może Daniel
-
Młoda aktywistka malująca nielegalne murale. Strzeż się, bo przepowie Ci przyszłośćnieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
MADDIE
gall anonim
Płonąca planeta
-
barmanka, która robi najlepsze drinki w mieście i kręci dupą na barzenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Lucky!
-
so i will find my fears and face them
or i will cower like a dognieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Lawrence!
-
Młoda, utalentowana neurochirurg, która wydawałoby się spędza zbyt wiele czasu na to by dbać o swoją karierę. Po utracie swojego narzeczone, próbuje wiec skupić się na tym co wychodzi jej najlepiej - pomaganie innym.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Mio
bochenek
Nic co ludzkie nie jest mi obce.
-
Don't try me. I'm the kindest rude person You'll ever meet.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiwhateverpostaćautor
Matthew?
-
trochę czaruś, trochę gbur, ale w przeważającej części adwokat skoncentrowany na tym, by w szyldzie kancelarii znalazło się w końcu jego nazwiskonieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
Dylan
gall anonim
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami