-
Ho, ho, honieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracjiPrzeszłypostaćautor
-
I wrapped it up and sent it,
With a note saying "I love you" - I meant it.
Now I know, what a fool I've been,
But if you kissed me now I know you'd fool me again.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkimieszanetyp narracji3 osobaczas narracjiPrzeszłypostaćautor
-
It came without ribbons, it came without tags. It came without packages, boxes, or bags.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
marry christmas, you filthy animal!
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona / jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Nie wiem czy to aż tak kontrowersyjne, ale pewnie niektórych dziwi to że podajemy gotowane ziemniaki do kapusty. Pamiętam też, że kiedyś jak jeździłam na święta do mojej babci, to zaczynaliśmy Wigilię "zupą owocową" czyli makaronen zalanym kompotem truskawkowym i szczerze tego nienawidziłam. XDD
-
the smells of Christmas are the smells of childhood
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
„To są święta Bożego Narodzenia. Czas radości, miłości i… wybaczania.” - Kevin sam w domu
nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor

-
Jingle bells, Jingle Bells
Jingle all the way
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowyczas narracjiprzeszłypostaćautor