23 y/o, 155 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Kto szuka? Evelyn Fogarty
Opis: Szukam luźnej fabuły, czy to przyjacielskiej albo innej, można dogadać się ze mną. Możemy upolować razem na odznakę fabularną.
Status: aktualne na 15/07
ObrazekJesteś mym natchnieniem, gwiazdą w mym sercu! Obrazek
Różyczka (dc: asteria.alcy.)
Przemocy wobec zwierząt i dzieci. Nie lubię, gdy osoba ignoruje i nie mówi prosto z mostu, że dany rodzaj fabuły jej/jemu nie odpowiada.
31 y/o, 172 cm
ex - Royal Navi; koordynator logistyczny Port of Scarborough
Awatar użytkownika
Fata viam invenient, sed animus facit iter
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
postać
autor

Kto szuka: Tarianne Sullivan
Opis: Poszukuję relacji dla Tary — byłej oficer marynarki wojennej, która zrzuciła mundur, lecz nie potrafiła złożyć broni w głowie. Przebywa w mieście od niedawna, niespełna dwóch miesięcy, i większość czasu przepala w pracy albo zamyka się w czterech ścianach mieszkania, gdzie jedynym dźwiękiem jest muzyka. Mimo wszystko — albo właśnie dlatego — poszukuję więzi, tych nieoczywistych, podszytych przypadkiem lub milczącym porozumieniem. Komu poda rękę, zanim on zdąży zorientować się, że tej ręki potrzebuje. Może współlokator z warsztatu portowego, który milczy równie skutecznie jak ona. Szukam relacji rozwijających się wolno, ze świadomością ciężaru, z jakim przychodzi się ludziom do siebie zbliżać. Może być niedopowiedziana przyjaźń, może być subtelna fascynacja, może być zderzenie — byle z iskrą prawdy. Tara więcej słucha, niż mówi. Ale jeśli już się odezwie, mówi konkretnie. Szanuje ciszę, lecz nie znosi fałszu. Nie musi to być jednorazowe spotkanie — przeciwnie, szukam wątków z dalszym oddechem, które popłyną jak rzeka i nawet jeśli czasem zwolnią, to nie wyschną.
Status: aktualne 27.07
Ostatnio zmieniony pn lip 28, 2025 10:45 pm przez Tarianne Sullivan, łącznie zmieniany 2 razy.
mentolowy sztorm
Wszystko i nic
33 y/o, 176 cm
Neurochirurg w North York General Hospital
Awatar użytkownika
Młoda, utalentowana neurochirurg, która wydawałoby się spędza zbyt wiele czasu na to by dbać o swoją karierę. Po utracie swojego narzeczone, próbuje wiec skupić się na tym co wychodzi jej najlepiej - pomaganie innym.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Aislynne Lennox
Opis:
PRACA (Rodzina pacjenta/pacjentki): Trudny przypadek, operacja ratująca życie ale okraszona ogromnym ryzykiem. Niestety najgorszy scenariusz stał się powodem dla którego Lynne stała się już tylko wrogiem ale też przypomnieniem tego, co zmieniło życie jej pacjenta/pacjentki oraz jej rodziny na zawsze. Komplikacje, które doprowadziły do poważnych konsekwencji (które możemy szczegółowo omówić). Poszukuję kogoś, kto darzy ją tylko najgorszymi emocjami, chce się w jakiś sposób zemścić? A może to tylko poszukiwanie odpowiedzi na pojawiające się pytania. Widzę tutaj dobre podwaliny pod ciekawy wątek, który można rozwinąć na kilka sposobów.
Status: aktualne na 15/07
bochenek
Nic co ludzkie nie jest mi obce.
32 y/o, 170 cm
hokeista & stand-uper Toronto Maple Leafs
Awatar użytkownika
Cha, cha, cha-cha-cha
Yön selkään hän ratsastaa
Kuka on tuo mies?
Kaataa päälleen sampanjaa
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion / jego
postać
autor

Kto szuka? Andie Vaxley
Opis: Szukam osób chętnych do wspólnej sesji z hokeistą, stand-uperem i samozwańczym królem dyskoteki. Zależy mi na zabawnych starciach charakterów, może jakiś niecodziennych sytuacjach (lodowisko? backstage? reality show?) albo po prostu zabawnej rozmowie z facetem, który boi się koni, ale nie żartów.
:aaaa: Humor i chaos mile widziane! :aaaa:
Status: aktualne na 23/07
Ostatnio zmieniony śr lip 23, 2025 10:46 am przez Andie Vaxley, łącznie zmieniany 3 razy.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
Mr. Cha Cha Cha
zapchajdziury (czyli sesje o niczym), szczegółowe opisy popełnianej zbrodni tu-i-teraz (np. krzywda zwierząt, wypruwanie flaków, itp.), lecz opis zbrodni po fakcie mnie nie rusza
29 y/o, 160 cm
Wokalistka/Tancerka Fool's Gold Records
Awatar użytkownika
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

Wisława Szymborska, Nic dwa razy. Wybór wierszy. Nothing Twice. Selected Poems
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiOna/Jej
postać
autor

Hej ludki przepraszam tych, którzy czekają na odpisy, postaram się dzisiaj coś naskrobać. Jeszcze raz przepraszam i dziękuję za cierpliwość.
Luna
Do uzgodnienia. Nie lubię, kiedy ktoś pogania mnie w pisaniu postów.
39 y/o, 190 cm
sierżant / detektyw komenda policji
Awatar użytkownika
pan detektyw i już nawet sierżant, poszukujący zabójcy ojca, skupiony na sobie, odrzucony przez kumpele z pracy, w której był zakochany..
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Kto szuka? Matthew Grant / Owen Peterson / Benjamin Lennox
Opis: Jeśli chcesz grać o odznakę, albo masz własny pomysł to zapraszam.
Przygarnę wszystko, także i relacje na dłużej.
Matt to policjant, więc miło widziane konekcje i połączenia w pracy, grubsze akcje z udziałem broni, ale także coś prostego jak wspólna jazda motorem w cieplejszy dzień. Nie jest wymagający.
Owen z kolei to dziecko we mgle, nie pamięta co robi w Toronto i czuje się obco, ale mimo wszystko stara się wrócić do kondycji a także i do pracy jako pilot i instruktor latania w szkółce. Ma za sobą już etap przejściowy i ponownie wylądował za sterami, więc jest póki co... bezpiecznie.
Benjamin to Lennox, czy trzeba coś dodawać? [zalicz ich wszystkich, w pozytywnym sensie ofc.]
Status: aktualne
gall anonim
zagram wszystko w granicach smaku, bez brutalnego przelewu krwi i krzywdzenia kobiet, dzieci, zwierząt.
30 y/o, 172 cm
psycholog kliniczny w Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
empatyczna i wrażliwa, nie mająca szczęścia w związkach
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
postać
autor

Kto szuka? Mavi
Opis: Możemy zagrać o odznaki lub ustalić wspólny wątek; chętnie przyjmę coś długoterminowego :podrywacz:
Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony wt lip 22, 2025 4:11 pm przez Mavi Ayers, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
pepsi cola
ścian tekstu, bo męczą oczy || błędów logicznych || ignorowania czynności postaci || narzucania reakcji/zachowania
34 y/o, 190 cm
Bramkarz w klubie nocnym The Fifth Social Club - klub nocny
Awatar użytkownika
Zagubiony gdzieś we mgle własnych wspomnień
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
postać
autor

Kto szuka? Bradley Ayers i Xavier Price
Opis: Obaj moi panowie szukają kumpli, przyjaciół, wrogów z dawnych lub obecnych lat. Bradley może nawet jakiegoś policjanta, który może go kiedyś przesłuchiwał lub nadal ma go na świeczniku. Ogółem jestem wraz ze swoimi panami otwarty na wszelkiego rodzaju pomysły i historię!
Status: aktualne na 20/07
nic
Zagram wszystko
35 y/o, 178 cm
artystka Gallery 1313
Awatar użytkownika
'cause I'm an actress, all of the medals I won for ya, breaking my back just to be your favourite daughter
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkione/jej
postać
autor

Kto szuka? Dahlia Edelstein
Opis: Chętnie napiszę wątek parakryminalny, choć tak naprawdę jestem otwarta na wszystko.
Przyjmę kogoś, kto podobnie, jak ja, nie czuje się dobrze w grach, które z założenia niewiele wnoszą do życia postaci. Nie wykluczam również dłuższej współpracy, o ile jej fundamentem będzie szacunek.

Preferuję wspólne ustalanie szczegółów i z chęcią dam się porwać burzy mózgów!
Od razu zaznaczam, że nie jestem demonem prędkości, dlatego myślę, że odpis raz na tydzień będzie ok.

Status: aktualne na 21/07
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
bxlter
Wątki, które do niczego nie prowadzą. Nie lubię nudy. Brak konsekwencji w prowadzonej historii. Brak szacunku ze strony współautora. Wspomaganie się AI.
29 y/o, 185 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
hokeista, który miewa problemy z agresją
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Theo Bauer
Opis: Nie mam pomysłu na rozgrywkę, ale potrzebuje trochę rozruszać Theo. Myślę, że razem spokojnie coś wymyślimy; lubię pisać i brednie i poważne rzeczy, więc na pewno się dogadamy 8D
Status: aktualne na 22/07
sałata
byleby nie ai
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”