34 y/o
Catch the local sports fever
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

William super ziomek
CO?!?!?! SŁUCHAM
w Rio? Dlaczego tak daleko? Kiedy dokładnie ten ślub zdążę dolecieć??
sprawdzam bilety
kurwa dopiero na noc są i to z jakąś przesiadka ja pierdole
a kto będzie twoim świadkiem?
chce zdjęcia
dawaj pod tym wielkim Jezusem se zróbcie XDD albo tam się pobierzecie lol
kurde no chyba gratulacje
i kondolencje dla Madoxa kawalera
czyli Bangkok dopiero po? A Pilar ci pozwoli lecieć jak już będziesz jej mężem? :lol: bo już nam hotel znalazłem
tak szczerze to też myślę, że byś był chujowym ojcem stary, ale nie wiem... a może by ci się we łbie coś przestawiło i zajebistym jednak? możemy spróbować jeszcze raz z tym korkiem
DZIĘKI myślę że jakby mi się miało odmienić to już by się odmieniło już a w sumie to się nie odmieniło
a tak w ogóle to skąd wiesz, że z tobą?
myślę że jakby byli jacykolwiek inni kandydaci to kurwa każdy byłby lepszy ode mnie, nie widzę powodów dla których miałaby mnie okłamywać w tej kwestii
no ja zajebiscie, mój daddy przecież siedział w NO odkąd skończyłem 3 lata i miał tam chłopaka XD dobry mamy kontakt ogólnie
co kurwa poważnie mówisz czy se jaja że mnie robisz teraz bo już nie wiem xd
Wiadomość...
Madox A. Noriega Ricardo Martinez
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
twoja stara
???
36 y/o
Welkom in Canada
178 cm
kucharz Michelin Star Restaurant
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Ricz
dobra Madox zamknij ryj tak ci powiem tylko :// co to są za rady w ogóle!?? Trzeba było nie zdradzać, kup jej jaguara, weź ją na wyjazd jak my się na wyjeździe praktycznie rozstaliśmy?! A zarzekałeś się że jaguara kupiłeś Pilar nie w ramach przeprosin :/ poza tym ja nie mam takich pieniędzy typie
no tak żem czuł, że gdzieś was znów wyjebało ale że ślub?! Zajebsicie!!!! A przyjmujesz je nazwisko???
łoooo, nieźle. Patelek kup mi bilet też!!!!
a co to za hotel znalazłeś ze Pilar ma niempozwolic???? Z dziwkami?
Jezu Patelek czy ty nie poznałeś moich daddies? Idę do nich oglądać mecz jutro, to dawaj poznasz ich też

Wiadomość...

Madox A. Noriega William N. Patel-Noriega
34 y/o
MADITO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox 👑
no tak jakoś padło na rio, trochę mi się pojebało
no i co zdążysz?
no to lipa...
a świadkiem to jakiś typ, co pilar uratowała życie jego żonie i to niby robi z nas rodzinę, bla bla bla
Obrazek
takie mam z jezuskiem
no dzięki stary...
chociaż no jeszcze wiecie, nie wzięliśmy tego ślubu, na razie taki jest plan, a jak się pilar odwidzi?
to później wam napiszę, czy się udało
no bangkok po, ale w sumie co za różnica? a jaki hotel? dawaj fote
ciężki temat william, a mówiłeś mamie? weź może z mamą pogadaj? ja tam zawsze jak mam problem gadam z twoją mamą
nie sraj żarem ricz, dobre rady ci daje!
no ja kupiłem w ramach prezentu zaręczynowego, bo ja mam gest c: i hajs...
jak jej nazwisko?
jakbym się kurwa nazywał madox stewart? XD a zresztą co za pomysł przejmować nazwisko żony?
no nawet jak z dziwkami, to jej nie powiemy i w czym problem?
ty to myślisz, że jak ciebie rosa miała całe życie pod pantoflem, to wszystkie małżeństwa tak wyglądają...
a nie wyglądają co nie?
co? chłopaki????
Wiadomość...
William N. Patel Ricardo Martinez
34 y/o
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

William super ziomek
to wyślę wam później fotki hotelu bo mam gdzieś zapisane a nie chce mi się teraz szukać, dobra? No ja myślę że tam i dziwki i koks i tajski boks na dokładkę także full serwis
Jezu Patelek czy ty nie poznałeś moich daddies? Idę do nich oglądać mecz jutro, to dawaj poznasz ich też
no to kurwa raczej, nie musisz mówić dwa razy, wejdź po mnie jak będziesz szedł albo domofonem zadzwoń
co jakiś obcy typ? Oby przynajmniej był spoko
jak jej się odwidzi to przynajmniej byliście w Rio
ciężki temat william, a mówiłeś mamie? weź może z mamą pogadaj? ja tam zawsze jak mam problem gadam z twoją mamą
tak jasne zajebisty pomysł XD ona by mi powiedziała że dziecko ma być i jeszcze ślub. Już to widzę oczami wyobraźni jak Lotta na ceremonii puszcza bełta na środku bo szczerze mówiąc to już wygląda i czuje się jak gówno, podobno jak jest dziewczynka to odbiera urodę matce, słyszeliście o czymś takim? No to kurwa wyobraźcie sobie być ojcem córki, jeszcze więcej stresu. A ty riczi znasz płeć swoich dzieci? No w każdym razie moja mama nie może się o niczym dowiedzieć
madox stewart XDDD ale się zasmialem xd
co? chłopaki????
jak ty już od dawna jesteś pod pantoflem to o czym mowa w ogóle xd nic się nie zmieni czyli chyba klasa?
daj znać czy się jednak nie rozmyśliła :roll:
Wiadomość...
twoja stara
???
34 y/o
MADITO
184 cm
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox 👑
no i zajebiście, tam masz tak, że z marszu możesz wejść i się napierdalać w muay thai, to wezmę ochraniacze
na razie spoko, ale kurwa taka akcja była, że się baba topiła i jej typ nie chciał za nią wskoczyć, no to wziąłem i wskoczyłem i teraz wszystkie laski się na mnie patrzą, jakbym był bogiem, to weźcie się kurwa módlcie, żeby pilar mnie nie zajebała
no też fakt
onie... a ja jej napisałem...
a dobra, skasowałem, pewnie nie zdążyła przeczytać, luz
ale ona ma najlepsze rady, a ty jesteś cwel, mi na przykład powiedziała, żebym się oświadczył pilar jak to poczuje, no i tak zrobiłem
nie słyszałem, a co? bardzo zbrzydła ta lotta? nie widziałem jej dawno
a słyszeliście o takim, że na ślubie musi być coś nowego, niebieskie i coś tam bla bla bla, ale że nie można też się ruchać 24h przed ślubem? śmieszne nie?
no chujowo, a pilar noriega? ładnie nie?
spierdalaj william ty jesteś pod pantoflem twojej starej
... to znaczy, nie mów mamie, że tak napisałem, nie chcę, żeby jej było smutno
liczę, że się jednak nie rozmyśli
Wiadomość...
34 y/o
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

William super ziomek
no coś widziałem że tam jakieś walki robią niby też ale ja to się nie będę bił z tajami bo by mnie na bank poskładało w trzy sekundy xd to przypał trochę jak oni to pewnie mi pod pachę sięgają do najwyżej
o chuj no to niezła akcja, to ile was tam jest na tym ślubie bo nagle się okaże że tylko nas nie ma kurwa xd a kiedy wracacie??
a dobra, skasowałem, pewnie nie zdążyła przeczytać, luz
jak się dowie to przynajmniej będę wiedział że od ciebie :roll:
no wiesz jeśli Lotta zdecyduje że jednak chcę urodzić to i tak trzeba będzie wszystkim powiedzieć , ale dopóki nie ma decyzji to lepiej żeby za dużo ludzi nie wiedziało więc jak cos to nie mówcie nikomu
nie że zbrzydła jakoś bardzo, ale taka wymęczona jest, mówiła mi że się ostatnio zrzygała w sądzie XD chciałbym to zobaczyć :lol: Jezu nie powinienem się z tego śmiać
no i pożyczonego jeszcze, ja słyszałem, ale o tym żeby się nie ruchać to nie słyszałem w sumie
no Pilar Noriega ładnie
no kurwa raczej że jestem XD a spróbowałbym nie być haha, poza tym to tak to właśnie wygląda, jak jakiś chłop uważa że rządzi w związku to albo się oszukuje albo jest za głupi żeby ogarnąć kto kręci głową :lol: no dziewczyny są twardsze niż chłopaki, a latynoskie baby to już w ogóle mają w sobie to coś ;)))
nie rozmyśli się, jakby miała to już by to zrobiła, a ty jesteś pewien?
Wiadomość...
twoja stara
???
34 y/o
MADITO
184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox 👑
ej ricz obraziłeś się?
obraził się?
ja się będę bił, od dwudziestu lat trenuje tajski boks, zobaczymy co z tego będzie :o
no ten świadek i świadkowa to mają znajomych i ich zabrali na łódź, z 10 osób
wracamy jutro, bo musimy być w toronto
a kiedy zdecyduje?
to weź jej zapytaj, jak ty możesz w takiej niewiedzy żyć william?
może nie jest w ciąży, tylko jakaś chora? :o
no pożyczonego też, dużo tych zasad dziwnych
no latynoski są loco
ale bardziej gorących lasek nie ma na świecie
najbardziej kurwa na świecie, niczego nigdy nie byłem tak pewny jak tego, że chcę, żeby pilar została moją żoną
Wiadomość...
36 y/o
Welkom in Canada
178 cm
kucharz Michelin Star Restaurant
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Ricz
tak obraziłem sie, kup mi jaguara na przeprosiny to sie może odobraże :*
no kurde, narazie robie pauze na bycie obrażonym, jestem WZRUSZONY Że Madox wziałeś ślub, to jest najpieknniejszy dzien mego życia
ej patelek czy rosi może mi zabrać dzieci skoro sie jeszcze nie urodzily???

Wiadomość...

Madox A. Noriega William N. Patel-Noriega
34 y/o
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

William super ziomek
jutro?! To kiedy imprezka dla nas?jakieś wesele w Toronto.?
to weź jej zapytaj, jak ty możesz w takiej niewiedzy żyć william?
no właśnie chujowo od tygodnia lecę na valium
najbardziej kurwa na świecie, niczego nigdy nie byłem tak pewny jak tego, że chcę, żeby pilar została moją żoną
w sumie to nawet wzruszające szkoda że nie moge tego widzieć kurwa, co nie Riczi? Jutro impreza na dachu za wasze zdrowie
no kurde, narazie robie pauze na bycie obrażonym, jestem WZRUSZONY Że Madox wziałeś ślub, to jest najpieknniejszy dzien mego życia
lubię to
ej patelek czy rosi może mi zabrać dzieci skoro sie jeszcze nie urodzily???
nie, nawet jak się urodzą to nie jest takie proste, jak chcesz to mogę jej polecić jakiegoś chujowe go prawnika, żeby wszystko trochę przeciągnąć, ale szczerze mówiąc to póki co trochę słabo wypadasz przy rosie, ona jest psychiatra że stabilnym zatrudnieniem a ty portorykanczykiem bez wizy i pracy :lol: ostatnio byłem w takiej drogiej restauracji i pokątnie słyszałem że szukają ludzi do pracy weź może uderz tam
Wiadomość...
twoja stara
???
34 y/o
MADITO
184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox 👑
tobie to mogę kupić trochę rozumu, ale tego jeszcze nie sprzedają hehe
: P <3
jeszcze nie wziąłem, ale gracias, hermano
nie mów nawet tak! musicie się pogodzić, teraz następna rzecz po moim ślubie to będzie was pogodzić, co nie will?
a czemu w toronto? może w medellin, tam to się bawią
w chacie, w takim słoiku, w kuchni, z napisem ciastka i tam jest taka naklejka nie dotykać, mam zajebiste zioło, takie, że lepsze niż prochy stary
jutro? ale jutro mamy taką ważną akcję, no nie wiem, zapytam później pilar
o weź jej tego prawnika, co kiedyś mnie przez niego prawie zamknęli, ten taki z wąsami, cwel jeden
ricz no mówię ci, ja cię zatrudnię na kucharza
już niech stracę, ale dam ci legalną umowę
ale może jakbyś sobie załatwił grupę, to bym mniej za ciebie płacił, czy coś?
nie no żartuje, nie musisz nic załatwiać
Wiadomość...
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”