ODPOWIEDZ
36 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
kucharz Michelin Star Restaurant
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Ricz
kurwa żaden mi nie odpisał jej kajdanki założyliście na nogi czy na skrzydła a ja tu czekam na te informacje!!!
nie no dobra to wrócimy na chatę może jak będziesz to pozwoli mi się piwka napić :p
dzieciowe ubrania XDDD ta jasne, chyba zdzirowate buty i seksi bieliznę, np taki stanik co wygląda jak uprząż i do tego takie majtki że prawie tam w ogóle nie ma materiału, ale w tej dzisiaj to nie wiem co było bo nie pytałem
zesram się zaraz, po chuj mi piszesz co moja kuzynka zamawia za sex toys, teraz rzygac mi się chce
jako mężczyzna z bardzo dużym doświadczeniem w sprawach tego typu chciałem tylko zaznaczyć, że sytuacja jest chujowa William: Ty masz dziecko w drodze, ona ma, a mimo wszystko ciągnie was do siebie. Nigdy czegoś takiego nie słyszałem, ale wiem że ona z ojcem dziecka nie chce mieć nic do czynienia
a jeżeli Lotta ma usuwać (świeć Panie nad jej dusza), a ty wiesz jaka jest Gabi, to coś czuję że się przed pierwszym pogodzicie

Wiadomość...

Madox Wiliam
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”