Kiedyś uzupełnię te relki, i promise

Witamy w Toronto! Zachęcamy do rejestracji i wspólnej zabawy! Kliknij tutaj, jeśli chcesz stać się prawdziwym Kanadyjczykiem! 
 [01/10/25] Na forum i za oknami październik, a wraz z nim nowe kalendarium oraz konkurs, który trudno nazwać plastycznym. Mamy pierwsze większe zdarzenie w Toronto, a o tym w lokalnych newsach. A przy tym wszystkim jest nowe ogłoszenie.
 [01/09/25] Witamy wrzesień, a wraz z nim nowe kalendarium, czeka Was trochę swojskiego klimatu na Polish Harvest & Food Festival. Wpadło również nowe ogłoszenie, więc zachęcamy do zapoznania się z jego treścią!
Aby wykonać twardy reset, należy wcisnąć kombinację shift + ctrl + r lub ctrl + F5 (w wersji dla Mac: command + options + r lub command + shift + r)

rel!!!
 może jakaś piersióweczka po godzinach na komendzie? helena szuka też kogoś, kto weźmie ją w teren i pozwoli zakuć w kajdanki jakichś zwyroli
 może jakaś piersióweczka po godzinach na komendzie? helena szuka też kogoś, kto weźmie ją w teren i pozwoli zakuć w kajdanki jakichś zwyroli  

Koniecznie!! Pilar pewnie też często przychodzi do niej po informacje, bo sama jest najbardziej chujowym stalkerem i wyciągaczem informacji z neta jaki tylko chodził kiedykolwiek po tej planecie.helena peregrine pisze: pn wrz 15, 2025 3:16 pmrel!!!
i ja, ja chcę się zaprzyjaźnić!może jakaś piersióweczka po godzinach na komendzie? helena szuka też kogoś, kto weźmie ją w teren i pozwoli zakuć w kajdanki jakichś zwyroli

Pilar została podrzucona do bidula jak była niemowlakiem, więc punktu zaczepienia nie ma zbyt dużego, ale może Peregrine coś by wygrzebała z danych szpitala, które są BARDZO TAJNE PRZEZ POUFNE
  Pilar została podrzucona do bidula jak była niemowlakiem, więc punktu zaczepienia nie ma zbyt dużego, ale może Peregrine coś by wygrzebała z danych szpitala, które są BARDZO TAJNE PRZEZ POUFNE   
 Zdecydowanie, bierem w ciemno! Znała dzieciaka, nawet kilka razu z nim rozmawiała podczas wizyty w bidulu. A na codzień zapewne często popijają sobie razem czarną kawkę i może niekiedy jedzą razem na mieście (kiedy Zaylee nie robi tego z Eviną xd), bo przecież nie będą gotowaćzaylee miller pisze: pn wrz 15, 2025 3:23 pm @Pilar Stewart, dobra, podrzucam ci tutaj Zaylee - bo raz, że pewnie bada dla niej jakieś trupy, a dwa - przez to, że Pilar ma aktywność wolontariacką, to może kojarzyć/znać tego dziewięciolatka z domu dziecka, o którym ci wspominałam! ok, baaaj!

Uuu stoi!! Jak ktoś ma wygrzebać to na pewno HelaPilar Stewart pisze: pn wrz 15, 2025 4:51 pmKoniecznie!! Pilar pewnie też często przychodzi do niej po informacje, bo sama jest najbardziej chujowym stalkerem i wyciągaczem informacji z neta jaki tylko chodził kiedykolwiek po tej planecie.helena peregrine pisze: pn wrz 15, 2025 3:16 pmrel!!!
i ja, ja chcę się zaprzyjaźnić!może jakaś piersióweczka po godzinach na komendzie? helena szuka też kogoś, kto weźmie ją w teren i pozwoli zakuć w kajdanki jakichś zwyroli

Może też odważy się kiedyś poprosić Helenę o pomoc w odszukaniu jej rodziców albo chociaż pochodzeniaPilar została podrzucona do bidula jak była niemowlakiem, więc punktu zaczepienia nie ma zbyt dużego, ale może Peregrine coś by wygrzebała z danych szpitala, które są BARDZO TAJNE PRZEZ POUFNE

to polecam się do jakiegoś wątku, jak będziesz mieć wolnego slota
 to polecam się do jakiegoś wątku, jak będziesz mieć wolnego slota 

Pilar Stewart pewnie czasem mu pacnie w łeb, gdy czymś za głośno chrupie przy biurku, ale w sumie chyba się lubią, co?
 Pilar Stewart pewnie czasem mu pacnie w łeb, gdy czymś za głośno chrupie przy biurku, ale w sumie chyba się lubią, co? 

Troche off topic ale kurwa przysięgam, myślałam, że to Kacper Błoński na tym wizie i się striggerowałam hahaha. A tak serio, to jak najbardziej. Pilar pewnie często przewraca na niego oczami, ale tak naprawdę bardzo go lubi i w duchu często śmieje się z jego żartów. I pewnie sama kiedyś i jemu zmieniła tapetę na kotkiBlaine Harvett pisze: wt wrz 16, 2025 10:41 pm Cześć, podrzucam Blaine'a, łapiemy razem złoczyńców@Pilar Stewart pewnie czasem mu pacnie w łeb, gdy czymś za głośno chrupie przy biurku, ale w sumie chyba się lubią, co?