ODPOWIEDZ
29 y/o, 169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
śledcza, która lepiej strzela niż gotuje.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
postać
autor

Pilar pracuje w policji, nie umie gotować, ale za to świetnie strzela i ma mocną głowę. Serio, wielu próbowało ją upić, jednak bezskutecznie.

Kiedyś uzupełnię te relki, i promise :prlp:

Obrazek
32 y/o, 165 cm
hakerka i informatyczka dla Toronto Police Service
Awatar użytkownika
My life was a storm since I was born
How could I fear any hurricane?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakikolwiek
postać
autor

Pilar Stewart pisze: pn wrz 15, 2025 3:08 pm
Spoiler
Obrazek
rel!!!

i ja, ja chcę się zaprzyjaźnić! :awkward: może jakaś piersióweczka po godzinach na komendzie? helena szuka też kogoś, kto weźmie ją w teren i pozwoli zakuć w kajdanki jakichś zwyroli *_*
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
echo
AI, brak inicjatywy, wątki nierozwijające postaci
34 y/o, 171 cm
koronerka toronto police service
Awatar użytkownika
bozia dała piękną gębę - nie moja wina
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Pilar Stewart, dobra, podrzucam ci tutaj Zaylee - bo raz, że pewnie bada dla niej jakieś trupy, a dwa - przez to, że Pilar ma aktywność wolontariacką, to może kojarzyć/znać tego dziewięciolatka z domu dziecka, o którym ci wspominałam! ok, baaaj!
bubek
nie lubię postów z ai, postów o niczym, jak ktoś nie pcha fabuły do przodu
29 y/o, 169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
śledcza, która lepiej strzela niż gotuje.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
postać
autor

helena peregrine pisze: pn wrz 15, 2025 3:16 pm
Spoiler
Obrazek
rel!!!

i ja, ja chcę się zaprzyjaźnić! :awkward: może jakaś piersióweczka po godzinach na komendzie? helena szuka też kogoś, kto weźmie ją w teren i pozwoli zakuć w kajdanki jakichś zwyroli *_*
Koniecznie!! Pilar pewnie też często przychodzi do niej po informacje, bo sama jest najbardziej chujowym stalkerem i wyciągaczem informacji z neta jaki tylko chodził kiedykolwiek po tej planecie.
Może też odważy się kiedyś poprosić Helenę o pomoc w odszukaniu jej rodziców albo chociaż pochodzenia *_* Pilar została podrzucona do bidula jak była niemowlakiem, więc punktu zaczepienia nie ma zbyt dużego, ale może Peregrine coś by wygrzebała z danych szpitala, które są BARDZO TAJNE PRZEZ POUFNE :brewka:
helena peregrine

zaylee miller pisze: pn wrz 15, 2025 3:23 pm @Pilar Stewart, dobra, podrzucam ci tutaj Zaylee - bo raz, że pewnie bada dla niej jakieś trupy, a dwa - przez to, że Pilar ma aktywność wolontariacką, to może kojarzyć/znać tego dziewięciolatka z domu dziecka, o którym ci wspominałam! ok, baaaj!
Zdecydowanie, bierem w ciemno! Znała dzieciaka, nawet kilka razu z nim rozmawiała podczas wizyty w bidulu. A na codzień zapewne często popijają sobie razem czarną kawkę i może niekiedy jedzą razem na mieście (kiedy Zaylee nie robi tego z Eviną xd), bo przecież nie będą gotować :no:
zaylee miller
32 y/o, 165 cm
hakerka i informatyczka dla Toronto Police Service
Awatar użytkownika
My life was a storm since I was born
How could I fear any hurricane?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakikolwiek
postać
autor

Pilar Stewart pisze: pn wrz 15, 2025 4:51 pm
helena peregrine pisze: pn wrz 15, 2025 3:16 pm
Spoiler
Obrazek
rel!!!

Koniecznie!! Pilar pewnie też często przychodzi do niej po informacje, bo sama jest najbardziej chujowym stalkerem i wyciągaczem informacji z neta jaki tylko chodził kiedykolwiek po tej planecie.
Może też odważy się kiedyś poprosić Helenę o pomoc w odszukaniu jej rodziców albo chociaż pochodzenia *_* Pilar została podrzucona do bidula jak była niemowlakiem, więc punktu zaczepienia nie ma zbyt dużego, ale może Peregrine coś by wygrzebała z danych szpitala, które są BARDZO TAJNE PRZEZ POUFNE :brewka:
Uuu stoi!! Jak ktoś ma wygrzebać to na pewno Hela :brewka: to polecam się do jakiegoś wątku, jak będziesz mieć wolnego slota <3
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
echo
AI, brak inicjatywy, wątki nierozwijające postaci
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”