34 y/o, 171 cm
koronerka toronto police service
Awatar użytkownika
bozia dała piękną gębę - nie moja wina
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

010. a new lead that leads nowhere
Obrazek
Kto:
Evina J. Swanson
Gdzie:
toronto police service headquarters
Opis:
Pomimo kilku spokojniejszych dni, jej mózg pracował bez przerwy na pełnych obrotach. Kiedy nie zajmowały się z Eviną sprawą seryjnego mordercy, sekcjonowała inne przypadki, które również nie należały do najłatwiejszych. I choć większość z nich była bezpośrednio związana z karambolem na autostradzie 401, na jej stole standardowo lądowały ofiary przemocy domowej oraz samobójcy.
Status:
zakończona
Ostatnio zmieniony czw wrz 11, 2025 11:12 pm przez zaylee miller, łącznie zmieniany 1 raz.
bubek
nie lubię postów z ai, postów o niczym, jak ktoś nie pcha fabuły do przodu
34 y/o, 171 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

011. one last breath
Obrazek
Kto:
Evina J. Swanson
Gdzie:
kanada, szrot w okolicach rzeki Humber
Opis:
Upadła na bok, przetoczyła się na plecy i zaczęła kaszleć. Ból głowy spowodował, że omal nie zwymiotowała. Była tak oszołomiona, że nie czuła, kiedy w bok trafiło ją kopnięcie ciężkiego buta. Ból i szok przyszły dopiero gdy straciła oddech i długo nie mogła wciągnąć powietrza do płuc. Przewróciła się na brzuch, lecz to nic nie dało. Z nadludzkim wysiłkiem znowu przewróciła się na plecy. Nad sobą zobaczyła noc. Wreszcie skurcz puścił i ze świstem wciągnęła powietrze.
Status:
zakończona
bubek
34 y/o, 171 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

012. one last breath
Obrazek
Kto:
Evina J. Swanson
Gdzie:
mount sinai hospital
Opis:
Każdy lekarz, który kiedykolwiek gościł Zaylee Miller na swoim oddziale wiedział, że ta była najgorszą pacjentką na świecie. Odkąd tylko karetka przywiozła ją do szpitala, rozstawiała medyków po kątach i stresowała pielęgniarki, pouczając ją, jak powinny założyć jej wenflon. Podana dożylnie morfina zaczęła działać, a ona, pomimo złamanych dwóch żeber, stłuczonego biodra i niezliczonej ilości siniaków uparła się, że nie da się położyć na sali, dopóki jej narzeczona nie tutaj nie przyjedzie. Dalej była w szoku, który został nieco przyćmiony przez leki przeciwbólowe i w jego miejsce pojawił się przypływ adrenaliny.
Status:
zakończona
bubek
ODPOWIEDZ

Wróć do „kalendarze”