Zgłoszenia w tym temacie nie chronią przed utratą koloru.
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
zaraz wracam
Znikasz na dzień czy dwa? Opóźnienie w postach? Możesz tutaj dać znać reszcie o ewentualnych przestojach i krótkich nieobecnościach, a także poinformować, kiedy mogą spodziewać się od Ciebie odpisów czy aktywności.
gall anonim
niegrzeczni użytkownicy
-
The truth is, everybody changes every day, and some things are more devastating than others. But we never are the same, and there are two ways to deal with these changes. You either accept them or you fight them like hell all the way.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
Przepraszam za obsuwę - potrzebuję trochę czasu dla siebie. Posty powinny pojawić się w tym tygodniu, najpóźniej pod jego koniec. Jeśli ktoś potrzebuje odpisu na zaraz, zapraszam na pw do Maze lub na discord. 

Lin (shad0wlin_)
narzucanie lub wymuszanie przez współgracza konkretnych reakcji postaci (niezgodnych z jej charakterem lub pobudkami)
-
najpierw go słyszysz, potem go widzisz, bardzo dokładnie, bo uwielbia się wyróżniać, rzucać w oczy, uwielbia kiedy go wspominasz, więc robi rzeczy, które powinny być zapamiętane, nie usiedzi w miejscu, wiecznie gdzieś gna, a jednak próbuje swoich sił przy stole do sekcji zwłok... z różnym skutkiem, czasem opłakanym, czasem takim, że najchętniej rzuciłby to i poszedł w sztukęnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiniepostaćautor
Okej, kochani, ja już staram się nadrabiać wszystko, już wpadają posty po kolei dla wszystkich, tylko musicie mi jeszcze dać trochę czasu, ale prę do przodu, obiecuję, że na dniach już wszystko będzie 
Yvonne M. Wyatt serena almendarez Cynthia A. Ward Paige Ellery Natalie van Laar Lilah Alexandre Sabrina B. Larue ivenna hawke
Jeśli kogoś pominęłam, to też proszę mnie szturchnąć, bo te posty mam otwarte i ustawione w kolejce, chociaż kolejność będzie przypadkowa, zależy na co mnie natchnie xD

Yvonne M. Wyatt serena almendarez Cynthia A. Ward Paige Ellery Natalie van Laar Lilah Alexandre Sabrina B. Larue ivenna hawke
Jeśli kogoś pominęłam, to też proszę mnie szturchnąć, bo te posty mam otwarte i ustawione w kolejce, chociaż kolejność będzie przypadkowa, zależy na co mnie natchnie xD
-
part me from my heart, my fate is sealed. offering my soul for something realnieobecnośćtakwątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Lecę na urlop misie, wracam pod koniec przyszłego tygodnia. Zostawcie mi piękne posty do przeczytania

-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkimęskiepostaćautor
Ostatnio mnie trochę nie było na dniach, wracam do pisania - przepraszam wszystkich za poślizg!
-
Blue screen? Oh well...nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Ogólnie ten tydzień to dramat. Jutro mnie nie ma (w sobotę raczej też) ale w niedzielę/maks poniedziałek postaram sie już coś napisać.
-
Nic tak nie rozwiązuje problemu jak prawy na wątrobęnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiSierra/Leonepostaćautor
Jakieś choróbsko mnie bierze, więc na wszelki informuję, że mogą się pojawić opóźnienia w postach.
Jak się uda coś napisać, to się uda. A jak się nie uda, to się nie uda.
Amen.
Jak się uda coś napisać, to się uda. A jak się nie uda, to się nie uda.
Amen.
-
Like the stars chase the sun over the glowing hill, I will conquer. Blood is running deep, some things never sleep.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Wszystkie moje zaległości zaczną wpadać od jutra lub niedzieli, muszę odespać ten piekielny tydzień.
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
-
I will make you free when you're all part of menieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor
Troszkę jest mnie mniej (co pewnie widać) do poniedziałku, usprawiedliwiam się urodzinami i takimi tam. 

pies (dc: canine.west)
metagaming