-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkion/jegotyp narracji3 osczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: czas rozruszać tego pana, możemy się dopiero poznać, możemy się już mniej lub bardziej kojarzyć, do ustalenia
Status: aktualne na 09/12
-
would you freak out if i said i liked you?
do you walk the line?
is your IQ higher than your neighbours?
and is it very much higher than mine?
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: chętnie przygarnę na Młodej jeszcze jedną, czy dwie gierki, najlepiej z postaciami w podobnym wieku, ale starszyzna też przejdzie! Co konkretnie, to już sobie ustalimy wspólnie, byle nie było nudy, bo tego nie zdzierżę
Status: aktualne na 09/12
-
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Coś na start i rozruszanie bardzo chętnie przygarnę. Możemy pokłócić się o jakąś pierdołę (mniej lub bardziej wartą tego, by za nią oberwać), możemy odświeżyć dawną znajomość albo nawiązać zupełnie nową. Możemy też wspólnie wpakować się w jakieś bagno albo... wymyślić wspólnie cokolwiek, zależnie od zapotrzebowania.
Status: nieaktualne na 14/12
-
And I don't want the world to see me 'cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken I just want you to know who I am
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskietyp narracji3os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Jakoś w ciągu tygodnia, bo mnie rozjedża ten ostatni czas przed świętami
-
Now it seems to me
That you know just what to say
But words are only words
Can you show me something else
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Michael Graham Karrion Mercer
-
Beztroska, niezbyt lotna, ale przy tym urocza. Jej serce niespodziewanie skradł pewien producent filmowy, dla którego nawet zaczęła gotować
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowyczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Szukam gier dla mojej Cory - chętnie przyjmę przyjaciół, wrogów, a także kochanków. To szalona dziewczyna, więc możemy zrobić sobie po pijaku tatuaż albo porwać prywatnego odrzutowca jej ojca, żeby polecieć na imprezę, gdzie tylko chcemy. Możemy się też umówić na randkę z tindera, gdzie nagle nas zaatakuje Twoja była
Status: nieaktualne
-
Melanie chodź silna z zewnątrz, krucha w środku. Waleczna prawniczka, cicha romantyczka, czekająca aż miłość zapuka do jej drzwi.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Opis: Nie znam się na odznakach ale jak komuś zależy to możemy o nią powalczyć. W teorii zagram wszystko na wszystkich paniach, także gierki na chwilę chociaż fajnie byłoby rozwinąć na dłużej. Damskie i męskie grono, oba przygarne aby pokryć gry, które mi się skończyły.
Melanie to pani prawnik, trochę dama i trochę zawzięta na punkcie pracy i całej otoczki. Do zawirowań i romansów chętnie zgarnie ludzi, czemu nie?
Rose ma męża w teorii, z którym żyje jak kot z psem ale czerpie z jego bezpieczeństwa i majątku, tutaj przygarnęłabym ewentualnie kogoś z firmy gdzie pracuje, ewentualnie damską kumpele której zwierzy się ze swojej przeszłości, starej tożsamości. Z kimś musi się podzielić sekretem bo się udusi.
Hailey to hulaj dusza, więc na niej można wszystko z wszystkimi, także damskie wojaże wchodzą w grę, więc tu to raczej szał dzikich palm.
Flo z kolei to była tenisistka, ktoś kto dużo podróżował i takie tam. Przyda jej się prawnik do rozwodu, ktoś kto będzie jej przyjacielem/przyjaciółką od serca i wesprze w tej drodze. Też ma trochę pazur.
Ps. kumam zastój na święta i jestem wyrozumiała, sama mogę zniknąć przed samą wigilią na małą nieobecność także tu z góry daje info! Zapraszam misiaczki!
Status: aktualne na 28/12
-
French Canadian pani detektyw. Kociara która zawsze ma przy sobie kindle do czytania <3
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracji3 osczas narracji-postaćautor
Opis: do tańca i do różańca! chętnie zagram coś luźnego jak i z pomysłem na relację do rozwinięcia
Status: NIEaktualne na 17/12
-
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona jejtyp narracji3 osczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Chętnie rozdziewiczę fabularnie Abby. Jestem otwarta na wszelkiego rodzaju gierki - może być coś śmiesznego, smutnego,
Tyle was tu wspaniałych ludzi, a ja z większością jeszcze nie grałam. Czas to zmienić
Status: jednak już nieaktualne na 18/12, jesteście super
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Opis: MOI DRODZY, narodziła się we mnie przepiękna chęć nabijania postów na tych dwóch kontach. Jestem chętna na każdego rodzaju gry. Od komediowych, po dramaty, a kończąc na odznakowych. Wypadki samochodowe, nieudane randki z tindera, niezręczne rozmowy w trakcie szycia rany. Mogę sie na spokojnie dogadać, ale na tych dwóch paniach potrzebuję nabić posty C:
Status: aktualne na 18/12