-
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkinietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
święty Walenty czy Amorek?
-
Ty też mi obiecaj, zanim utonę. Zanim upadniemy za nisko. Że wiesz coś o mnie. Że niestety znasz mnie. Wiesz dlaczego dzwonię, co noc.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejtyp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Skromna randka walentynkowa, kończąca się długim stabilnym związkiem bez szaleństw czy szalone walentynki pełne ekscytujących pozytywnych plot twistów, ale ogień szybko się wypala?
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
wspólne oglądanie romantycznego zachodu słońca czy wspólna noc pod gwieździstym niebem?
-
Melanie chodź silna z zewnątrz, krucha w środku. Waleczna prawniczka, cicha romantyczka, czekająca aż miłość zapuka do jej drzwi.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
wspólne oglądanie romantycznego zachodu słońca jednak bo o taki fajny to trudniej niż gwiazdki
ciepłe samo mleko czy kakao do picia?
-
Baby, take me, don't hesitate
With a girl like me, you better activate
I'm a tidal wave comin' for your grave
I wanna do bad things with you
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Wspólne uzgodnienie planu na Walentynki czy dzień niespodzianek organizowany przez drugą połówkę?
-
'Cause I'm the serpent, I'm the flame, the mortal world is scared to say my name.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchtyp narracjitrzecioosobowa, ograniczonaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Galentynki czy Walentynki?
-
Beztroska, niezbyt lotna, ale przy tym urocza. Jej serce niespodziewanie skradł pewien producent filmowy, dla którego nawet zaczęła gotować
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowyczas narracjiprzeszłypostaćautor
Prezent materialny czy wspólne przeżycie czegoś?
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Kolacja walentynkowa na mieście czy w domu?
-
Oh honey, I ain't your saviour
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Czekoladki z kremem orzechowym czy z galaretką/owocami?
-
And I bet you think about me...
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Wino biale czy czerwone?