34 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
164 cm
psychoterapeuta w CAMH
Awatar użytkownika
Rock on, ancient queen
Follow those who pale
In your shadow
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

William N. Patel pisze: ndz sty 11, 2026 12:06 pm (…) wbrew historii taką fajną, ciepłą osobą (…)
Podoba mi się ta część :lol:

I jestem totalnie za! Marze się przyda prawdziwy, męski przyjaciel, z którym nie będzie flirtować i wodzić za nim oczami :lol: Ale będzie mu suszyć głowę, że powinien odstawić to gówno, bo sobie może zmarnować karierę. Może nawet przychodziła do niego w czasach kryzysu w małżeństwie o męską radę?

Mogę jeszcze zaproponować do zestawu Cynthia A. Ward i razem mogą być trójką przyjaciół, którzy się spotykają przy alkoholu, żeby ponarzekać na życie, a Mara czasami ich może wesprze terapeutycznym słowem xd
34 y/o
Welkom in Canada
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

No i pięknie :D mogła przychodzić, pewnie, Will ją zawsze wesprze dobrym słowem albo nawet ponarzeka, że chłopy to takie chuje są xd jak Cynthia nie ma nic przeciwko to ja w to wchodzę jak dzik w kasztany xdd póki co mam dużą wątków zaczętych ale jak cos skończę to przyjdę po jakiś bo lubię bardzo pisać takie przyjacielskie gry <3
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
twoja stara
???
35 y/o
NIE MA LIPY, JEST ODLEGŁOŚĆ
170 cm
lekarz medycyny sądowej Uniwersytet Toronto
Awatar użytkownika
Depresja przy barszczyku
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Mara Lakefield, William N. Patel z chęcią zostanę waszym trzecim, marudnym i ponurym kołem wozu!
33 y/o
For good luck!
180 cm
będzie kim zechcesz jeśli odpowiednio zapłacisz
Awatar użytkownika
trochę kłamstwa, trochę czaru, ale przede wszystkim dużo słów, a najgorsze jest to, że wszystkie je chciałaś usłyszeć
bez ryzyka nie ma zabawy, a życie to gra, więc zagrajmy, a jak coś się spierdoli, to zawsze można ruszać dalej w świat, bo Toronto to tylko przystanek na drodze do... no właśnie gdzie?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Mara Lakefield może jakaś randka? :podrywacz:
Mara randkuje i szuka, a Clyde nie randkuje i nie szuka, ale...
Może akurat pili w tym samym barze, Mara z koleżanką i zaczęła coś opowiadać, że była w Spa, że jechała sobie Porsche (Galenowym, bo ją podwiózł czy coś), no i Clyde źle zrozumiał, źle podsłuchał właściwie, wziął ja za jakąś bogaczkę, postawił drinka i udawał szczerze zainteresowanego jej kasą jej osobą.
34 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
164 cm
psychoterapeuta w CAMH
Awatar użytkownika
Rock on, ancient queen
Follow those who pale
In your shadow
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Clyde D. Welch ładnie to tak wykorzystywać starszą rozwódkę? :lol:
Ale jestem za! Tym razem to Mara będzie udawać bogatą :lol:
33 y/o
For good luck!
180 cm
będzie kim zechcesz jeśli odpowiednio zapłacisz
Awatar użytkownika
trochę kłamstwa, trochę czaru, ale przede wszystkim dużo słów, a najgorsze jest to, że wszystkie je chciałaś usłyszeć
bez ryzyka nie ma zabawy, a życie to gra, więc zagrajmy, a jak coś się spierdoli, to zawsze można ruszać dalej w świat, bo Toronto to tylko przystanek na drodze do... no właśnie gdzie?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Mara Lakefield rozwódki to się dopiero bawić potrafią... podobno :P
Niech się nauczy od Galena, jak to się robi XD jakiś kurs skrócony przeprowadzi.
Tylko mi powiedz mi jak będziesz chciała to zagrać, a jestem Twój <3
32 y/o
For good luck!
185 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Cóż ;x Primose jest jednym z tych największych pechowców, który po fałszywych oskarżeniach mocno zmagają się z utratą pewności i zaburzeniami przez fałszywe oskarżenia. Myślę, że potrzebowałby kogoś kto naprostowałby go i pomógł znaleźć siebie na nowo, nawet w kwestiach romantycznych które u niego są na tragicznym poziomie, nawet jeżeli tkwi w małżeństwie :D Mara Lakefield
34 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
164 cm
psychoterapeuta w CAMH
Awatar użytkownika
Rock on, ancient queen
Follow those who pale
In your shadow
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Primose Quinn oh Mara zdradzona przez męża nie wpakuje się w romans z żonatym! Chyba, że nie będzie o tym wiedzieć, a Prim będzie to skrzętnie ukrywać xd
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”