-
everyone thinks that we’re perfect, Please don’t let them look through the curtainsnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- Wcale nie, szczęście mi tylko sprzyja, lecz co tu będziesz robił, czekając na mnie?
117
117
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
mamabear
-
"Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre."
Terry Pratchett, Trzy wiedźmynieobecnośćniewątki 18+niezaimkiOna/Jejpostaćautor
Ze wszystkich stron dobiegały głośne rozmowy starszych ludzi.
36
36
-
I want you to hold me
perpendicularly only
A sundial for the gods
we were born - born to failnieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimki srimkipostaćautor
Kensington może cię zabrać do kostnicy, kiedy przyjdzie.
112
112
-
Internet Smoka nienawidził, ale dzieci uważały go za bohatera.
55
55
-
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Lubi dobre garnitury, gorsze decyzje i ludzi, którzy nie pytają o zbyt wiele.
Ma dyplom z Ivy League i doktorat z komplikowania sobie życia.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Nie ogarnia Exceli, ale ma świetne wyczucie do ludzi.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkisąpostaćautor
Zwinięta w kłębek na fotelu w dużym pokoju, z kubkiem zimnej herbaty w dłoni, wpatrzona w białą ścianę przed sobą.
84
84
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
zgrozo
lania wody i gry o niczym; kończenia posta w tym samym momencie co ja; stania w miejscu; nudnego, miłego życia
-
Kiedy Łowca ponownie ruszył na scenę, Wilk rzucił się w bok i wymierzył mu kopniaka prosto w plecy.
17
17