-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
Nieaktualne BRB
gall anonim
niegrzeczni użytkownicy
-
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jego ukochana Eden ma już chłopaka, tylko... czy to na pewno jest problem? ♥nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejpostaćautor
Odpisy ode mnie będą się pojawiać nieco rzadziej w najbliższym czasie. Niestety dopadło mnie choróbsko 

Angellore / dc: xangellorex
wyjdzie po ewentualnych ustaleniach
-
Like the stars chase the sun over the glowing hill, I will conquer. Blood is running deep, some things never sleep.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Wszystko od moich pań będzie wpadać od jutra, kocioł w pracy wyssał ze mnie całą wenę.
Sloane Marlowe Nathaniel Rourke Lauren Bernard Cem Ayers
Sloane Marlowe Nathaniel Rourke Lauren Bernard Cem Ayers
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
-
part me from my heart, my fate is sealed. offering my soul for something realnieobecnośćtakwątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Jestem poza domem na weekend, będę nadrabiać w poniedziałek. 

-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
Od dziś do przyszłej niedzieli posty w mniejszej częstotliwości. Jadę do lasu.
Mam nadzieję, że będzie zasięg i uda mi się coś napisać. Na wszystkie zaległości na pewno odpiszę w niedzielę.
Mam nadzieję, że będzie zasięg i uda mi się coś napisać. Na wszystkie zaległości na pewno odpiszę w niedzielę.
-
Let them eat cakenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Stary wymyślił miły, krótki i przyjemny remont, ale nie jest on ani miły, ani krótki, ani przyjemny. Przepraszam czekających, dziś się zacznę ogarniać.
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Mam dużo pracy, a mało czasu - postaram się, żeby posty od Lily i Darcy wpadły w ciągu tygodnia, ale mogą jednak bliżej weekendu. Wybaczcie poślizg
Koda Lennox Patrick Voclain

Koda Lennox Patrick Voclain
-
Chce zostać mistrzem Pokemonnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOn/jegopostaćautor
Jestem na urlopie, postaram się wszystko nadrobić do czwartku 

-
I will make you free when you're all part of menieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor
Dzisiaj i jutro jest mnie mniej, a raczej nie ma mnie. : (
pies (dc: canine.west)
metagaming
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Trochę za dużo wzięłam na siebie, ale obiecuję od jutra już ładnie pisać 

I walk alone, not because I have to, but because I choose to
man's best friend