ODPOWIEDZ
0 y/o
Prepare to be a seasoned local
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

kto zagra?
Masz pomysł na konkretną rozgrywkę, ale nie masz z kim jej zagrać? A może po prostu szukasz kompana do sesji? Cokolwiek by to nie było, w tym temacie możesz wrzucić ogłoszenie o swoich poszukiwaniach osoby do wspólnej gry. Wypełnij poniższy kod i czekaj aż ktoś się zgłosi!

Kod: Zaznacz cały

[b]Kto szuka?[/b] wpisz
[b]Opis:[/b] Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę umieść go tutaj. A może szukasz po prostu kogoś do wykonania wyzwań na odznakę?
[b]Status:[/b] aktualne na DD/MM | nieaktualne
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 5 dni będą usuwane.
<3
26 y/o
For good luck!
168 cm
tłumacz sądowy w Superior Court of Justice
Awatar użytkownika
When life gives you lemons, make sure you know whose eyes you need to squeeze them in.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1os (bio), 3os (reszta)
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Frostine Paradis
Opis: Miałam pomysł, który można wykorzystać jeśli ktoś miałby chęć. Możemy dogadać szczegóły, ale ogółem rozważałam, by jakiś amant zaczął przystawiać się do Frostine na koncercie, by w finale spróbować ją napaść. Ale bez eskalacji, ponieważ Twoja postać wkroczyłaby, ratując tym samym tyłek Tiny od czegoś potencjalnie traumatycznego. W ramach wdzięczności mogłaby taką osobę zaprosić na drinka, kawę, cokolwiek. Możemy do tego dorzucić coś jeszcze, bo co najmniej dwie odznaki by z tego były, więc trzecia jest wręcz dodatkowo wskazana :slodziaczek:
Jestem też otwarta na zupełnie inne propozycje, zarówno związane z nowymi relacjami, jak i jakimiś potencjalnie rozwojowymi/już ustalonymi. Postać jest świeża, praktycznie nietknięta fabularnie, więc jestem w stanie przyjąć wszystko (serio). Nie bójcie się pisać - tradycyjnie na pw do Daphne van Laar lub na discord shad0wlin_ :hopsa:
Status: aktualne na 28/02
Ostatnio zmieniony sob lut 28, 2026 10:04 am przez Frostine Paradis, łącznie zmieniany 1 raz.
Lin (dc: shad0wlin_)
sterowanie moją postacią bez mojej wiedzy i zgody / posty pisane przez AI
35 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
adwokat / prawnik w sądzie i po za nim
Awatar użytkownika
Melanie chodź silna z zewnątrz, krucha w środku. Waleczna prawniczka, cicha romantyczka, czekająca aż miłość zapuka do jej drzwi.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Melanie Campbell / Nathaniel Mayfield
Opis: Masz głupi pomysł do rozegrania? Niekonwencjonalne myśli aby coś ciekawego stworzyć? Może szukasz odznaki albo czegoś świeżego? Oferuje dwie mocne postacie, panią prawnik Melanie oraz pana policjanta i inspektora - Nejta.
Ogólnie możemy zagrać wszystko, hulaj dusza i piekła nie ma. Jeśli zainteresują Cię to - mam też poszukiwania na obu postaciach.
MELANIE - Szukam dla niej znajomych w podobnym wieku, "koleżanki oraz koledzy" po fachu do rywalizacji, to będzie miód na moje serce. Romans z przystojniakiem. Walka z eks. A może jakiś taki niespodziewany wakacyjny love? No kobieta jest w potrzebie, po prostu.
NATHANIEL - Policjant szuka więcej... policjantów to jasne. Zróbmy jakiś roz***dol. Jakaś mocna akcja w okolicy aby policjanci mieli co robić? Możemy zagrać razem coś pod przykrywką? Szukać przestępcy w innym mieście. Możemy także zagrać coś pospolitego, on szuka i facetów i babeczki na znajomych. W teorii ma kochankę i narzeczoną (ta druga poszukiwana), ale to nie przeszkoda dla niego aby szukał i rozkładał swoje wielgaśne ramiona. Trochę cham jak wypije, ale wciąż myślę że spoko postać z niego tylko... potrzebuje rozwinięcia w jego historii.
Zapraszam! Śmiało czy masz pomysł czy też nie.
Status: aktualne na już!
Marlen.
zagram wszystko co utrzymuje się w ramach dobrego smaku, bez krzywdzenia dzieci oczywiście!
44 y/o
For good luck!
188 cm
naprawa pojazdów przydomowy warsztat
Awatar użytkownika
this is me trying
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracji3
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Joshua Reid
Opis: Na razie nie mam konkretnego pomysłu, chcę się po prostu jakoś wkręcić w "społeczność". Może być jakaś znajomość z baru, dawni znajomi (jeszcze z czasów szkolnych), przelotny romans, znajomi z terapii albo treningów, ktoś, komu Josh zalazł w przeszłości za skórę albo odwrotnie. Mam parę pomysłów fabularnych stricte związanych z info z kp Josha, ale to raczej na później, jak już się wkręcę w granie.
Status: aktualne na 25/02
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
twuj stary pijany
27 y/o
For good luck!
172 cm
współwłaścicielka Lumineaux Jewel Atelier
Awatar użytkownika
You're my soulmate. You feel familiar, like someone I have known since before. You are at the back of my mind always.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Rin Austin
Opis: Rin mi się trochę zastała i chciałabym ją odrobinę rozruszać na nowo, więc jakby ktoś potrzebował jakiegoś wątku na odznakę czy jakąś dramkę to bardzo chętnie przyjmę do swojego serduszka
Status: aktualne na 01/03
33 y/o
For good luck!
182 cm
tancerz, pan do towarzystwa w The Spoke Club
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimieszane
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Salvador Menendez
Opis: ćpunek, były członek meksykańskiego gangu, po kilkuletniej odsiadce, aktualnie pracujący jako tancerz i pan do towarzystwa (możesz go wynająć jeśli potrzebujesz ładnej ozdóbki u boku lub jeśli po prostu chcesz spędzić miło noc); możemy przy okazji zdobyć odznaki, czemu nie. Salva mieszka w Toronto od trzech lat i nasze postacie mogą mieć jakąś przeszłość, imprezową, romansową czy jakąkolwiek inną. Teraz stara się być grzeczny, ale wiemy, że przeszłość lubi się czasem o człowieka upomnieć.
Status: aktualne na 02/03
55 y/o
For good luck!
178 cm
emerytowany sportowiec, czasem złodziej, aktualnie głównie pisarz na home office
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Salazar Martinez
Opis: W sumie możemy poszukać jakiejś fajnej odznaki, czemu nie. Sal dopiero przyjechał do Toronto, bo dowiedział się, że jego zmarły braciszek jednak żyje i mieszka w mieście. Dotychczasowe życie spędził głównie w Argentynie, a potem zamieszkał z ukochanym w Nowym Orleanie. Teraz obaj wprowadzają się do York Mills. Myślę że Sal zarówno chętnie pójdzie się napić, zwłaszcza w jakimś dobrym towarzystwie, jak i wda się w nieco bardziej skomplikowaną historię i relację, bo czemu nie. :hihi:
Status: aktualne na 03/03
palermo (palermo.pbf)
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”