-
I put the "sex" in "sexy", shit, I would even undress menieobecnośćniewątki 18+takzaimkimów mi ładnietyp narracjitrzecia osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor

-
Rumors can spread even from the lips of the dead if the secrets they conceal are powerful enough.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
I put the "sex" in "sexy", shit, I would even undress menieobecnośćniewątki 18+takzaimkimów mi ładnietyp narracjitrzecia osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Nie zarywał jej, bo to kumpela starszej siostry, więc przypał by był, także była oszczędzona xD
Pytanie, czy mają ze sobą kontakt poza losowymi spotkaniami, kiedy Erika przychodzi do Cath? Lexie mieszka z siostrą i generalnie jest wszędzie.
Erika Lindberg
-
life is brutal
and full of zasadzkas
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona jejtyp narracji3 osczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
Rumors can spread even from the lips of the dead if the secrets they conceal are powerful enough.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
//: Bonusowo widzę że się Abby zgłosiła też a dziewczyny razem mieszkają więc no XD
-
Erika Lindberg jest tragiczny, ale też zabawny więc będzie śmiesznie
Piszcie do mnie jak będziecie chciały grać, zawsze otwarte u mnie
-
w domu, w głowie, w sercu mam ciemnię,
może mnie wywołasz jak zdjęcie?
-