Tłumu, to znaczy braci i sióstr przyrodnich oraz biologicznych
to będzie skomplikowane, ale przynajmniej jesteśmy bogaci!
STATUS: AKTUALNE | 24/07

Royce i Wang. Ojciec i matka. Dla niektórych natomiast ojciec i macocha, lub na odwrót - ojczym i matka.
Oboje są bogaci. Oboje mają na koncie porządne sukcesy w swoich zawodach. Finalnie mają również wspólny sukces w relacji, choć ich początki na scenie towarzyskiej nie były do końca satysfakcjonujące. Nie pomogły nawet dzieci - których właśnie szukam.
Oto, co zawarłam w karcie postaci o rodzinie:
Nie narzucam nic oprócz etniczności - w przypadku Royce'ów może być biała lub mieszana, w przypadku Wangów azjatycka lub mieszana, a w złączeniu obowiązkowo mieszana, z przewagą wyglądu azjatyckiego jak moja Leia. Wiek starszy niż Leia, ale bez przesady - żeby nagle jej rodzice nie okazali się być staruszkami
Dogadamy się!
Na dzień ważności poszukiwań lista prezentuje się o tak:
Royce:
Mira Luxley (dziecko poza małżeństwem) - 27 lat
IMIĘ NAZWISKO - WIEK
IMIĘ NAZWISKO - WIEK
Wang:
IMIĘ NAZWISKO - WIEK
IMIĘ NAZWISKO - WIEK
Royce-Wang:
IMIĘ NAZWISKO - WIEK
Layla (Leia) Royce - 18 lat
Potrzebujesz więcej szczegółów? Wahasz się? Odsyłam do karty postaci Lei, gdzie jest ździebko więcej informacji. Jeśli czegoś nie ma = możemy dogadać, by Tobie również pasowało. Kwestia relacji również jest do ustalenia. Możemy się kochać, możemy nienawidzić. Twoja postać mogła zostać wydziedziczona, uciekła albo dalej żyje pod dyktando rodziców. Co wolisz!
Jeśli rozważasz moje poszukiwania lub masz więcej pytań - zapraszam na pw (najlepiej na Mazarine Winters) lub na discord - shad0wlin_
Oboje są bogaci. Oboje mają na koncie porządne sukcesy w swoich zawodach. Finalnie mają również wspólny sukces w relacji, choć ich początki na scenie towarzyskiej nie były do końca satysfakcjonujące. Nie pomogły nawet dzieci - których właśnie szukam.
Oto, co zawarłam w karcie postaci o rodzinie:
I od tego momentu wprowadzam zasadę kto pierwszy, ten lepszy. Tyczy się to tylko poprzednich małżeństw którejś części rodziny. Jesteś pierwszy lub pierwsza - gratuluję, dostajesz prawo do określenia całej przeszłości dotyczącej ojca lub matki! Jak wyglądało ich małżeństwo z drugim rodzicem twojej postaci, czy było to ich pierwsze małżeństwo, jak to wszystko się skończyło itp. Jeśli oczywiście chcesz, bo zawsze możemy wspólnie dogadać szczegóły!Jej rodzina jest prawdziwą mieszanką, możliwe że wybuchową. Ojciec, czyli część Royce, jest sławnym projektantem mody i właścicielem ekskluzywnej marki dla elity, Royce, będącej jego największym osiągnięciem i imperium. Ma brytyjsko-amerykańskie korzenie. Osiągnął zbyt dużo, by wymieniać, ale z pewnością trzeba podkreślić, że współpracował z takimi domami mody jak Prada, Givenchy czy Alexander McQueen, a nawet bywał na okładkach "Vogue". Jej matka, część Wang, o pochodzeniu chińsko-koreańskim, jest producentką oraz reżyserką filmową. Co prawda wywodziła się już z wpływowej rodziny, ale karierę wypracowała samodzielnie - od montażystki, przez asystentkę reżysera, aż po własne studio filmowe. Ma na koncie parę dobrych nagród jak Złote Lwy, BAFTA, Emmy, lecz wciąż dąży do upragnionego Oscara. Krytycy wróżą go jej od dawna, ale jeszcze nie doczekała się nominacji. Oboje mają za sobą inne małżeństwa, a przez to mają też inne dzieci. Ze sobą również mają parę pociech - Layla (Leia) jest ich najmłodszą córką.
Nie narzucam nic oprócz etniczności - w przypadku Royce'ów może być biała lub mieszana, w przypadku Wangów azjatycka lub mieszana, a w złączeniu obowiązkowo mieszana, z przewagą wyglądu azjatyckiego jak moja Leia. Wiek starszy niż Leia, ale bez przesady - żeby nagle jej rodzice nie okazali się być staruszkami

Na dzień ważności poszukiwań lista prezentuje się o tak:
Royce:
Mira Luxley (dziecko poza małżeństwem) - 27 lat
IMIĘ NAZWISKO - WIEK
IMIĘ NAZWISKO - WIEK
Wang:
IMIĘ NAZWISKO - WIEK
IMIĘ NAZWISKO - WIEK
Royce-Wang:
IMIĘ NAZWISKO - WIEK
Layla (Leia) Royce - 18 lat
Potrzebujesz więcej szczegółów? Wahasz się? Odsyłam do karty postaci Lei, gdzie jest ździebko więcej informacji. Jeśli czegoś nie ma = możemy dogadać, by Tobie również pasowało. Kwestia relacji również jest do ustalenia. Możemy się kochać, możemy nienawidzić. Twoja postać mogła zostać wydziedziczona, uciekła albo dalej żyje pod dyktando rodziców. Co wolisz!
Jeśli rozważasz moje poszukiwania lub masz więcej pytań - zapraszam na pw (najlepiej na Mazarine Winters) lub na discord - shad0wlin_