ODPOWIEDZ
0 y/o
Prepare to be a seasoned local
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

zaraz wracam
Znikasz na dzień czy dwa? Opóźnienie w postach? Możesz tutaj dać znać reszcie o ewentualnych przestojach i krótkich nieobecnościach, a także poinformować, kiedy mogą spodziewać się od Ciebie odpisów czy aktywności.
Zgłoszenia w tym temacie nie chronią przed utratą koloru.
31 y/o
IRYS
169 cm
pielęgniarka na oddziale ratunkowym Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
And I don't want the world to see me 'cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken I just want you to know who I am
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiŻeńskie
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Urlopuje. Coś tam staram się pisać, ale powoli i na wyrywki. Proszę o wybaczenie i cierpliwość.
26 y/o
Mark your calendar for Canada Day
175 cm
barman Messini Authentic Gyros
Awatar użytkownika
I'm a fan of you,
I'm a fan of love,
I'm a fan of us
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimów mi ładnie
typ narracjitrzecia osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Hey miss, cyklon jednak spadł na moja plażową mieścinę w Nowej Zelandii i nagrało Internetu! Używam tego komórkowego, ale pisze mi sie strasznie słabo z telefonu, więc mogę przymulić jak na moje standardy z prędkością odpisów. Postaram się coś wydłubać i mam nadzieję, że internet do nas wróci, jak ta huraganowa ulewa się skończy za kilka dni.
Big love!
Elsa Eriksen Dante Levasseur Peach J. Pepper Ivy Harrison Catherine Bennett vita bennett David Harrison Ruelle I. Prescott Alexander Hall
LemonSpice
none
30 y/o
For good luck!
190 cm
łyżwiarz figurowy, wieczny uciekinier
Awatar użytkownika
كل الطرق تؤدي إليك، حتى تلك التي أخذتها لأنساك
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Mam nagły wyjazd czwartek-piątek, więc nic pisarskiego ode mnie w tym czasie nie wpadnie. Będę jednak starała się być "pod telefonem", ale wrócę dopiero pod piątkowy wieczór i jeśli nie padnę, to zacznę odpisywać w grach <3
32 y/o
For good luck!
177 cm
Tanatokosmetolog St. John's Anglican Church
Awatar użytkownika
No one does it better than me
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszly
postać
autor

w weekend mnie nie będzie, zaczął się sezon wystaw psich :oujea:
24 y/o
For good luck!
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
Some people don’t leave your life. They just find new ways to haunt it
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Posty ode mnie zaczną wpadać od poniedziałku. Mam pracującą sobotę i niedzielę (tak, możecie robić zakupy bo handlowa). Dzisiaj spróbuję coś napisać, ale nie będę niczego obiecywać<3
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
30 y/o
For good luck!
168 cm
zabijam na zlecenie i znam się na cybersecurity
Awatar użytkownika
In the mirror I see my biggest fear but silence is almost here. So I'll tell him how I feel. What am I fighting for? Never understood this world. Oh, Lord! Can you save my soul?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Będę uskuteczniać pre majówkowe wolne ;D Także posty ode mnie, pewnie dopiero zaczną się pojawiać od środy.
Spoiler
gall anonim
Mało co mnie rusza.
26 y/o
Mark your calendar for Canada Day
175 cm
barman Messini Authentic Gyros
Awatar użytkownika
I'm a fan of you,
I'm a fan of love,
I'm a fan of us
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimów mi ładnie
typ narracjitrzecia osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Alexis Bennett pisze: pn kwie 20, 2026 9:27 am Hey miss, cyklon jednak spadł na moja plażową mieścinę w Nowej Zelandii i nagrało Internetu! Używam tego komórkowego, ale pisze mi sie strasznie słabo z telefonu, więc mogę przymulić jak na moje standardy z prędkością odpisów. Postaram się coś wydłubać i mam nadzieję, że internet do nas wróci, jak ta huraganowa ulewa się skończy za kilka dni.
Big love!
@Elsa Eriksen @Dante Levasseur @Peach J. Pepper @Ivy Harrison @Catherine Bennett @vita bennett @David Harrison @Ruelle I. Prescott @Alexander Hall
Internet wrócił, ale teraz zabieram się porządnie za przygotowanie do akademii strażackiej, bo mi się rekrutacja zaczyna w drugiej części roku; postaram się pisać kilka razy w tygodniu w te dni w których będę luźniej trenować/będę sobie robić wolne <3
LemonSpice
none
ODPOWIEDZ

Wróć do „blueprints”