-
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Wisława Szymborska, Nic dwa razy. Wybór wierszy. Nothing Twice. Selected Poemsnieobecnośćniewątki 18+niezaimkiOna/Jejpostaćautor
To jeszcze raz ja. Moje posty będę się pojawiać od piątku, będę już wtedy mieć więcej wolnego czasu, więc bardzo proszę o cierpliwość. Dziękuję za uwagę 

Luna
Do uzgodnienia. Nie lubię, kiedy ktoś pogania mnie w pisaniu postów.
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
kochani wybaczcie! trochę życie mnie pokonało w tym tygodniu, w weekend nadrobię posty 

I walk alone, not because I have to, but because I choose to
lenny
-
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Lubi dobre garnitury, gorsze decyzje i ludzi, którzy nie pytają o zbyt wiele.
Ma dyplom z Ivy League i doktorat z komplikowania sobie życia.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Nie ogarnia Exceli, ale ma świetne wyczucie do ludzi.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkisąpostaćautor
Może mi się uda jeszcze na coś odpisać dzisiaj, ale nic nie obiecuję, bo trochę leniuchuję, jutro na pewno nie, więc posty ode mnie najprawdopodobniej będą niedziela-poniedziałek
Alice Krueger Lauren Bernard Bryce Serrano Cierra Morris Garfield Harlow serena almendarez Virginia C. Stone

Alice Krueger Lauren Bernard Bryce Serrano Cierra Morris Garfield Harlow serena almendarez Virginia C. Stone
zgrozo
lania wody i gry o niczym; kończenia posta w tym samym momencie co ja; stania w miejscu; nudnego, miłego życia
-
part me from my heart, my fate is sealed. offering my soul for something realnieobecnośćtakwątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Cały weekend zawalony, wracam do was od poniedziałku 

-
most days I am a museum of things I want to forgetnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Aktualnie jestem już na urlopie do piątku, więc odpisy raczej nie będą się pojawiać (zabrałam niby tablet z klawiaturą, ale niczego nie obiecuję
). Dostęp do internetu mam, więc może czasami wpadnę i jak najbardziej jestem dostępna na PW 

-
As the Strategist had said, if you want your enemy to fight to the death, cut off all escape; if you want your enemy to retreat, leave a path open.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejpostaćautor
Posty ode mnie na dniach bo jutro zaczynam pracę po urlopie </3
-
zarobiona asystentka, która nie ma życia prywatnego bo ciągle zajmuje się swoim szefem, który kompletnie nie zna życia i przez niego chyba zaraz popadnie w alkoholizm albo skończy w więzieniu za zabicie gonieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
dzisiaj siadam do postów i każdy dostanie, trochę mi to schodzi bo mam tatusiowego laptopa i nie ogarniam jeszcze co i jak, haha. 

-
I could blame the Gemini moon, but really, I should just be better to you.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
dzwonię z Rzymu! posty ode mnie będą pod koniec tygodnia 

Stefi
dużo przemocy mnie triggeruje, brak interpunkcji również, złoszczę się jak ktoś mnie pośpiesza z postami albo jak czyta mojej postaci w myślach
-
Say it once again with feeling
How the death rattle breathing
Silenced as the soul was leaving
The deflation of our dreaming
Leaving me bereft and reeling
My beloved ghost and me
Sitting in a tree
D-Y-I-N-Gnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Przeczołgał mnie ten tydzień, ale wracam i przez weekend wszystko nadrobię. Wybaczcie poślizg
lenny hemingway Zacharie Voclain marlon fleetwood Mal Foy

lenny hemingway Zacharie Voclain marlon fleetwood Mal Foy
-
The truth is, everybody changes every day, and some things are more devastating than others. But we never are the same, and there are two ways to deal with these changes. You either accept them or you fight them like hell all the way.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
Nie wiem czy dam radę ogarnąć wszystko dzisiaj, więc jak do wieczora nic nie wleci to postaram się zwrócić posty i pw jutro 

Lin (shad0wlin_)
narzucanie lub wymuszanie przez współgracza konkretnych reakcji postaci (niezgodnych z jej charakterem lub pobudkami)