30 y/o
For good luck!
172 cm
artystka, reżyser Meridian Arts Centre
Awatar użytkownika
“There is no exquisite beauty… without some strangeness in the proportion.”
— Edgar Allan Poe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Francesca de Villiers
Opis: Poszukuję wszelkiej maści dziwaków, artystów, nocnych marków oraz ludzi z niepokojąco skomplikowaną psychiką do mniej lub bardziej chaotycznych relacji. Mogą być wspólne papierosy na dachu po alarmie przeciwpożarowym, przypadkowe znajomości z galerii sztuki, absurdalne wyprawy po secondhandach, podszyte dramatem romanse albo ciche siedzenie przy pianinie o trzeciej nad ranem. Francesca chętnie wciągnie kogoś w teatralny chaos własnej codzienności — od szycia kostiumów w mieszkaniu zawalonym materiałami, po spontaniczne tańce w kuchni przy starym walkmanie. Mile widziane relacje trudne, intensywne, z lekką nutą melancholii i emocjonalnego bałaganu.
Status: nieaktualne 27/05
Ostatnio zmieniony śr maja 27, 2026 4:19 pm przez Francesca de Villiers, łącznie zmieniany 5 razy.
MinnieMouse
dogadajmy się, a będzie dobrze <3
30 y/o
For good luck!
186 cm
sanitariusz w Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
Meager as it is. Nothing to lose as I have. Nothing is something somehow.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Enda Rosberg
Opis: chciałbym rozruszać trochę postać. Możemy się znać z przeszłości, może podwoziłeś mnie autostopem albo spędziliśmy razem kilka dni, zanim oboje poszliśmy w swoje strony, może znamy się ze szpitala, a może przyjaźnimy się od dawna i utrzymaliśmy znajomość na odległość, zanim zniknąłem bez słowa, może znasz mojego brata i uważasz, że jestem mu winny pieniądze. Lubię dramaty i utrudniać sobie życie, chętnie coś razem pomyślę :podrywacz:
Status: aktualne na 14/05
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
pies ogrodnika
26 y/o
For good luck!
152 cm
dziennikarka CBC Toronto
Awatar użytkownika
so baby, let's get messy, let's get all the way undone
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjigłównie przeszły
postać
autor

Kto szuka? Ruby Pierce

Opis:
1) Ruby jest córką polityka, znanego i uwielbianego przez społeczeństwo filantropa – chcąc nie chcąc sama jest więc na świeczniku. Ma względnie poukładane życie… i dosyć robienia tego, co powinna.
W karcie wspominam: „zaczynasz spotykać się z tymi, którzy do świata twojego ojca należą jeszcze bardziej od ciebie. Z początku niewinnie, nieśmiało, z bijącym od adrenaliny sercem, gdy przekraczasz próg drogiej restauracji, gdzieś za miastem; gdzieś, gdzie szanse, że ktoś was rozpozna, wynoszą pięćdziesiąt na pięćdziesiąt. To ryzyko jest cudowne. Nudzisz się. Pragniesz coś poczuć, tak zwyczajnie i spontanicznie, bez żadnych planów. Podświadomie chcesz też utrzeć ojcu nosa. Bo co, jeśli ktoś zobaczy?”.
Możesz być kimś z przeszłości albo zamieszać w jej życiu dopiero teraz.
Status: aktualne na 15/05

2) Chętnie przyjmę również coś poza tym, co wyżej. To nie muszą być wielkie dramaty, ale osobiście unikam raczej gier typu przysłowiowe picie herbatki. Lubię pokminić nad relacją i od siebie na pewno mogę zaoferować wyjście z propozycjami, zależnie od postaci. Moje pw stoi też otworem, jeśli komuś jej postać pasowałaby do jakiejś konkretniejszej wizji – może akurat <3
Status: aktualne na 22/05
Ostatnio zmieniony pt maja 22, 2026 5:59 am przez Ruby Pierce, łącznie zmieniany 1 raz.
she
nie lubię postów tworzonych przez AI; jednostronnej inicjatywy; brania wszystkiego zbyt personalnie i nieodróżniania postaci od gracza
29 y/o
For good luck!
188 cm
detektyw wydziału zabójstw w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Kto szuka? Aaron Blackwood
Opis: Z racji tego, że mam na Aaronie jeszcze jedno miejsce na wątek szukam kogoś do gry. Możemy rozegrać coś związanego z pracą, rozwiązać kryminalną zagadkę, uratować Twoją postać z opresji lub zwyczajnie napić się kawy czy zaśpiewać na karaoke :D Możemy też wspólnie powalczyć o odznakę - wszystkie chwyty dozwolone, bo gdzie, jak nie na forum ^^
Status: nieaktualne 19/05/2026
Ostatnio zmieniony ndz maja 24, 2026 4:29 pm przez Aaron Blackwood, łącznie zmieniany 1 raz.
Eve
narracji pierwszoosobowej, nierealnych sytuacji, postaci do porzygu idealnych
42 y/o
For good luck!
168 cm
naprawia starocie w zaciszu swojego domu
Awatar użytkownika
Le gusta que la miren cuando ella baila sola.
Le gusta más la casa que no pasen las horas.
Le gusta Barcelona.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Maria A. Perez
Opis: Przyda się mi jakis wątek dla Marysi, bo mam ostatnio trochę pod górkę w znalezieniu tutaj czegoś, a jak są to uciekają. Nie ukrywam, że jakaś przyjaciółka najlepiej w zbliżonym wieku by mi tutaj się idealnie wpasowała albo jakaś relacja po sąsiedzku. Jeśli jednak ktoś ma jakiś pomysł na rozgrywkę i stwierdzi, że Maria się nada by pomóc coś rozegrać, zdobyć odznakę itp. to się gorąco polecam.
:kwiatek:
Status: AKTUALNE 20/05
26 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
190 cm
Analityk kryminalistyczny w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
postać
autor

Kto szuka? Felix Carlson
Opis: Mam na Falixie wolne sloty na watek, dlatego szukam kogoś do wspólnej gry ^^ Możemy razem powalczyć o odznaki, możemy przeprowadzić jakiś wątek kryminalny, w którym Felek będzie badał dowody. Możemy równie dobrze wspólnie wyjść na kawę, albo zaszaleć w każdy możliwy sposób! Jestem otwarta na wszystko.
Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony czw cze 04, 2026 7:20 pm przez Felix Carlson, łącznie zmieniany 2 razy.
34 y/o
For good luck!
194 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Ash/Ashish — neuroonkolog dziecięcy, wykładowca uniwersytecki, syn indyjskiego ambasadora, perfekcjonista z OCD i nieco skomplikowanym życiem prywatnym.

Opis: Marzy mi się, żeby Ashisha rozkręcić, a zatem szukam praktycznie wszystkiego Chętnie rozegram zarówno bardziej dramatyczne, emocjonalne relacje, jak i luźniejsze wątki obyczajowe. Ash jest dość specyficzny społecznie — bardzo inteligentny, trochę dziwny, trochę smutny i zdecydowanie z tych, którzy bardziej obserwują niż mówią.
Bardzo chętnie przygarnę:
— znajomości ze szpitala / uniwersytetu (innych lekarzy? jego studentów? pacjentów?);
— przyjaźnie (także te bardziej skomplikowane i trudne);
— kogoś, dzięki komu Ash mógłby zbliżyć się do świata sztuki, bo w sekrecie jest całkiem niezłym rysownikiem...
— wszelkie tarapaty, komplikacje i dramaty;
Bardzo lubię slowburny, trudne emocje i relacje budowane na kontraście charakterów. Zapraszam <3

Status: aktualne na 25/05
32 y/o
For good luck!
185 cm
asystent trenera Toronto FC
Awatar użytkownika
Sooner or later, you'll find out. I live in a pattern of breakdowns. You'll bend to my silence, it's so loud and then you'll lose me to the crowd
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracji3os
postać
autor

xxx
Ostatnio zmieniony wt cze 02, 2026 12:15 am przez Tucker Darby, łącznie zmieniany 1 raz.
32 y/o
For good luck!
178 cm
Adwokat w Superior Court of Justice
Awatar użytkownika
You know you're losing now and though it's hard to admit it's true,

Loving was easy but now love is blind I'd call it winner's choice,

When I'm waving goodbye to you Loving was easy but now love is blind.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecia osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Esmeray Deryaoglu
Opis: Przeszłość, która ciągle powraca. Osoba albo osoby za czasów, kiedy jeszcze nie myślała o tym, że małżeństwo to jednak nie taki zły pomysł. Przyjaciele? A może wrogowie? Wszyscy ci, którzy przewinęli się przez jej nastoletnie życie, czy też początki jej studiów na Uniwersytecie Toronto. Niekoniecznie musieli z nią studiować. Mogli się po prostu "napatoczyć" i wpłynąć na nią w mniej lub bardziej pozytywny sposób. Teraz spotykają się ponownie, choć mogli utrzymywać ze sobą kontakt już od dłuższego czasu. Wszystko jest do ustalenia.
Status: aktualne na 26/05
kombuchagirl
meh?
27 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
163 cm
sprzedawczyni w secondhandzie
Awatar użytkownika
zostanę tylko w obietnicach, w myślach, niedopalonych papierosach - na nich moja szminka
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? coven bremers
Opis: szukam na tej świeżynce fajnych, luźnych rozgrywek! nie mam jakichś szczególnych wymagań, po prostu zagrajmy i zobaczymy, w którą stronę nas to poniesie! lubię, kiedy obie strony wykazują zaangażowanie w fabule, więc miło, jak nie będziemy stać stać jak te kołki :wee:
Status: aktualne na 03/06
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy w miejscu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”