#endgame #slowburn #stwórzmytowspólnie #będziefajnie
Daphne jest dziwna. Jest specyficzna. Zarówno w pozytywnym, jak i w negatywnym znaczeniu tego słowa. Ale mimo poważnej profesji to wciąż nieco zagubiona dziewczyna o duszy nastolatki, której nie było dane przeżyć całkowicie normalnego życia ze względu na średnią sytuację życiową i problemy zdrowotne.
But, guess what? Może to Twoja postać będzie w stanie sprawić, że spojrzy na świat przez nieco inne okulary i będzie mogła skorzystać z uroków życia, które dotychczas pozostawały jej nieznane!
Zanim przejdziemy dalej, zapraszam do zapoznania się z kartą Daphne -
o tutaj 
A teraz zapraszam poniżej, bo zdecydowanie łatwiej mi jest wymieniać od podpunktów

Oczywiście wszystko jest do dogadania i do ewentualnej zmiany by pasowało każdej ze stron
Do kontaktu zapraszam na pw lub na discord - shad0wlin_
✧ ENDGAME, ale oczywiście to wciąż pozostaje zależne od tego czy nam wyjdzie, czy też nie. W idealnej wizji oczywiście bardzo bym chciała, by nam się powiodło, ale bywa różnie, wiadomo. Jeśli nie będziesz czuć się komfortowo w rozgrywce, nagle zmieni ci się wizja - po prostu daj znać! Dopóki prowadzimy na ten temat rozmowę to nie ma dla mnie problemu
✧ Chcę zaznaczyć, że nie szukam niczego brutalnego ani ekstremalnego! O ile jestem w stanie zaakceptować wspólnie dogadane i dopasowane dramy, tak temu muszę niestety odmówić </3
✧ Kogo szukam? Kogoś, kto potencjalnie zaopiekuje się Daphne, jednocześnie nie robiąc z niej całkowicie zależnej od tej właśnie osoby. Może być to challenge, bo Daphne dopiero stawia swoje pierwsze kroki w świecie, gdzie nikt nie zrobi wszystkiego za nią jak wcześniej rodzice. Ale to takie dodatkowe urozmaicenie, które możemy dowolnie dogadać, rozwinąć lub też wyeliminować!
✧ Zależy mi na kimś, kto byłby potencjalnie starszy i nie boi się okazywać uczuć, nawet mimo początkowego olewczego stosunku ze strony Van Laar. Bo tak - she won't be easy to get. Przynajmniej na samym starcie

Dodatkowo ma ona również swoje personalne demony, które trochę utrudniają jej nawiązywanie głębszych relacji, ale to też jest jak najbardziej do wypracowania na fabule!
✧ Myślę, że ciekawie by było, jakby to był ktoś z policji - mamy od razu możliwość rozegrania wspólnych spraw, przypadkowych spotkań na komisariacie i tak dalej. Łatwiej dla Twojej postaci, gorzej dla mojej, bo ciężej jej będzie ot tak zignorować taką osobę

Ale, ale! Nie jest to wymóg konieczny, tak jakby coś
✧ UWAGA! Jestem w stanie zaakceptować zarówno pana, jak i panią! Z tą drugą opcją jest to jednak materiał na dużo dłuższą fabułę, bo Daphne do tej pory twierdziła, iż jest hetero - kompletnie widzę ją natomiast jako osobę, która może w pewnym momencie zakwestionować własną orientację, a to kolejny fajny dodatek do naszego wspólnego wątku
✧ O czymś nie wspomniałam? Albo jestem debil i zwyczajnie zapomniałam (zdarza mi się), albo jest to absolutnie do wspólnego wypracowania. Ewentualnie oba na raz

Tak czy siak, jestem totalnie za wspólną pracą, więc nawet jeśli pasuje ci tylko jeden punkt z całości - wal śmiało! Dogadamy się ze wszystkim