-
Cha, cha, cha-cha-cha
Yön selkään hän ratsastaa
Kuka on tuo mies?
Kaataa päälleen sampanjaanieobecnośćniewątki 18+takzaimkion / jegopostaćautor
Orien Halcroft nie wiem, czy coś się spodoba, bo to tylko prace wycinankowe, ale proszę tutaj. Może ktoś zrobi jeszcze coś 

I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Mr. Cha Cha Cha
zapchajdziury (czyli sesje o niczym), szczegółowe opisy popełnianej zbrodni tu-i-teraz (np. krzywda zwierząt, wypruwanie flaków, itp.), lecz opis zbrodni po fakcie mnie nie rusza
-
Only you can save me from my lack of self‑control. And I won't make excuses for the pain I caused us both.nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/jejpostaćautor
dziękuję!!!Andie Vaxley pisze: śr lip 16, 2025 1:59 pm @Orien Halcroft nie wiem, czy coś się spodoba, bo to tylko prace wycinankowe, ale proszę tutaj. Może ktoś zrobi jeszcze coś![]()

-
We were playing for keeps, but we both knew the cost. Now the only way out’s in your heart shaped box...nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOna/jejpostaćautor
Jako, że jestem życiową ciapą jeśli o grafikę chodzi, a avki tej czarnulki z tumblra do mnie nie przemawiają, to ukochałabym bardzo mocno za coś nowego z Kendall Jenner w roli głównej 

ruda
Try me and see...
-
🧿nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiKpostaćautor
Suspiria Deamonne Tutaj masz sporo avatarków
Ja sama korzystam i polecam wszystkim, bo zasób jest spory i regularnie pojawiają się nowe

-
We were playing for keeps, but we both knew the cost. Now the only way out’s in your heart shaped box...nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOna/jejpostaćautor
Dziękuję Ci bardzo, na pewno będę od teraz korzystać!Emir Saylan pisze: pt sie 01, 2025 2:13 pm @Suspiria Deamonne Tutaj masz sporo avatarkówJa sama korzystam i polecam wszystkim, bo zasób jest spory i regularnie pojawiają się nowe

ruda
Try me and see...