-
o, muzo moja biedna co się z tobą stało?
w tych marzycielskich oczach nocnych widzeń roje,
a szaleństwo i groza kolejno twe ciało
przyoblekają w chłodu i milczenia zbroję.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
1d15
-
niby ludzie piszą z AI, więc jak coś to ja wolę już posty z błędami i nie trawię przy tym osób czepiających się stylu pisarskiego innych; zajmij się po prostu swoimi postami
-
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Lubi dobre garnitury, gorsze decyzje i ludzi, którzy nie pytają o zbyt wiele.
Ma dyplom z Ivy League i doktorat z komplikowania sobie życia.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Nie ogarnia Exceli, ale ma świetne wyczucie do ludzi.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkisąpostaćautor
udało się?
zgrozo
lania wody i gry o niczym; kończenia posta w tym samym momencie co ja; stania w miejscu; nudnego, miłego życia
-
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Wisława Szymborska, Nic dwa razy. Wybór wierszy. Nothing Twice. Selected Poemsnieobecnośćniewątki 18+niezaimkiOna/Jejpostaćautor
Dobra teraz na drugą postać.
Luna
Do uzgodnienia. Nie lubię, kiedy ktoś pogania mnie w pisaniu postów.
-
o, muzo moja biedna co się z tobą stało?
w tych marzycielskich oczach nocnych widzeń roje,
a szaleństwo i groza kolejno twe ciało
przyoblekają w chłodu i milczenia zbroję.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
1d15
-
niby ludzie piszą z AI, więc jak coś to ja wolę już posty z błędami i nie trawię przy tym osób czepiających się stylu pisarskiego innych; zajmij się po prostu swoimi postami
-
— If I wasn't caught in this snare, I'd kill you.
— If you stay in that snare, you will die.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor
Sprawdzam se
-
— If I wasn't caught in this snare, I'd kill you.
— If you stay in that snare, you will die.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor
Dobrze mi poszło
-
Wschodząca gwiazdanieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
przerzucam
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
1d15
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
moonlight_13
-
wylecz proszę, moje rany, urojenia i omamy.
wiesz, że jestem pojebanynieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor
co się stanieeeee
-
„Za każdym razem, gdy milczę, świat klaszcze. Za każdym razem, gdy mówię, zaczyna się wojna. A mimo to mówię dalej.”nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOn, jegopostaćautor
1d15
Patrik Flair
Nie przepadam za zaborczymi osobami oraz takimi, które cztery razy dziennie poganiają o pisanie postów ;)