ODPOWIEDZ
29 y/o
For good luck!
175 cm
mechanik Morton Motors Inc.
Awatar użytkownika
smells like guilt and Chanel No5
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

aaliyah aldridge
Na co dzień ratuje pojazdy przed złomowaniem, pije zimną kawę i znajduje śrubki po kieszeniach. Telefon częściej ma wyciszony, życie uczuciowe od dawna stoi na podnośniku i czeka na części zamienne. Wyciągnie cię z rowu i pożyczy klucz trzynastkę, ale nie utrzyma roślin przy życiu jak wyjedziesz na wakacje. Nie obiecuje, że naprawi wszystko - ale nie lubi zostawiać rzeczy w połowie rozebranych.
Dotyczy to głównie klasycznych motocykli.
Głównie.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
dallas major
AI
29 y/o
For good luck!
188 cm
detektyw wydziału zabójstw w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Słuchaj, totalnie możesz naprawiać motor Dean Vanberg !!! Jestem pewna, że będzie niezmiernie wdzięczny.

Aaron zresztą też nie pogardzi takim mechanikiem :roll:

Ally Aldridge
Eve
narracji pierwszoosobowej, nierealnych sytuacji, postaci do porzygu idealnych
27 y/o
Welkom in Canada
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

To ja wpadnę do Ciebie.
Kocham mojego Harleya, ale mimo tej miłości potrzebuje nieraz części, oraz pomocy specjalisty. :brewka:

Ally Aldridge
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
35 y/o
For good luck!
189 cm
to ten gość, który kiedyś był nikim, a teraz pisze książki
Awatar użytkownika
tylko deszcz i palce wystukujące na maszynie znajomy rytm mogły zagłuszyć myśli...
ale o niej nie
ona wciąż kręciła się gdzieś na granicy jawy i snu, w fikcji, kolejnej książce, wspomnieniu i myśli, że powinna być obok
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

o to może nam coś wymyśl ;p
chyba, że byś chciała jakiegoś jeszcze z moich panów, wszyscy są fajni c:
Ally Aldridge
25 y/o
TWÓRCZY ROBACZEK
174 cm
dziennikarka motoryzacyjna/street racer w toronto sun
Awatar użytkownika
w domu, w głowie, w sercu mam ciemnię,
może mnie wywołasz jak zdjęcie?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Ally, Kira jako właścicielka Ferrari na bank jest stałą bywalczynią w warsztacie i na pewno zostawia solidne napiwki za równie solidną naprawę! No i podrzuciłabym jeszcze teddy, bo mieszkają po sąsiedzku. A skoro Aldridge jest taka heteroflexible, to mogły mieć jakiś mały epizdo i potem było trochę niezręcznie. Ale że od tamtej pory minęło pewnie sporo czasu, to już mogą sobie na nowo pożyczać cukier i Darling nie musi zaprowadzać Kawasaki do innego mechanika :lol:
bubek
nie lubię postów o niczym, braku zaangażowania w fabułę i jak stoimy w miejscu
29 y/o
For good luck!
175 cm
mechanik Morton Motors Inc.
Awatar użytkownika
smells like guilt and Chanel No5
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Aaron Blackwood pisze: wt cze 30, 2026 2:46 pm Słuchaj, totalnie możesz naprawiać motor @Dean Vanberg !!! Jestem pewna, że będzie niezmiernie wdzięczny.

Aaron zresztą też nie pogardzi takim mechanikiem :roll:

@Ally Aldridge
Pomysł: poszła uszczelka pod głowicą, a Dean złapał się za głowę na prognozowaną cenę. Zaproponował zapłatę części rachunku w barterze - zajęciami tańca, na których Ally się pojawiła.
I to był błąd.
W ciągu pierwszych siedmiu minut zdążyła wykonać piruet, który wysłał Dean'a na pogotowie z uszczerbkiem na zdrowiu? :lol:
Resztę rachunku wykreślono... :lol:

Aarona też zapraszam!

Gabriela R. Blais pisze: wt cze 30, 2026 2:46 pm To ja wpadnę do Ciebie.
Kocham mojego Harleya, ale mimo tej miłości potrzebuje nieraz części, oraz pomocy specjalisty. :brewka:

@Ally Aldridge
Zapraszam! I może namalowała Ally jakiś obraz związany z mechaniką do biura w warsztacie? 8)
Ares A. Horne pisze: wt cze 30, 2026 2:48 pm o to może nam coś wymyśl ;p
chyba, że byś chciała jakiegoś jeszcze z moich panów, wszyscy są fajni c:
@Ally Aldridge
Z Aresem wyobrażam sobie Ally, która wdała się (niefortunnie) w bójkę w kolejce na jego podpisywaniu książek. Ally ich nawet nie czyta, ale jej najlepsza psiapsi marzyła o nowej części ukochanego autora, to wymyśliła że zdobędzie jej podpis z dedykacją na okrągłe urodziny. Ale jakieś babsko oskarżyło ją o wepchnięcie się w kolejkę (!!!! nieprawda), a potem to już było szarpanie włosów i kopy z półobrotu. Zdarzenie zmusiło ochronę do wyproszenia pań aktywnych sportowo, zatem Ally podpisu nie zdobyła. Ale!!!!! Viralowe rolki na ig i tt zostały masowo oznaczane @ pisarza i wydawnictwa. Ten, z rozbawienia lub litości, wysłał jej dm i zaoferował wysłanie podpisanego egzemplarza? :lol:

kira finch pisze: wt cze 30, 2026 2:51 pm @Ally, Kira jako właścicielka Ferrari na bank jest stałą bywalczynią w warsztacie i na pewno zostawia solidne napiwki za równie solidną naprawę! No i podrzuciłabym jeszcze @teddy, bo mieszkają po sąsiedzku. A skoro Aldridge jest taka heteroflexible, to mogły mieć jakiś mały epizdo i potem było trochę niezręcznie. Ale że od tamtej pory minęło pewnie sporo czasu, to już mogą sobie na nowo pożyczać cukier i Darling nie musi zaprowadzać Kawasaki do innego mechanika :lol:
Ally docenia napiwki! Skoczyła jej kolejny raz w tym roku rata hipoteki :lol:
Pasuje z Teddy! Coś mogło się wydarzyć w ciągu ostatniego roku, a niezręcznie było, bo Ally jak tchórz nie umiała powiedzieć że ej, źle to wyszło :lol: więc chowała się przed Teddy na klatce schodowej i udawała, że jej nie ma :lol: ALE W KOŃCU wyjaśniono nieporozumienie podczas... Ewakuacji pożarowej budynku? nie miały telefonów dziewczyny, nudziło im się bez scrollowania :lol:
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
dallas major
AI
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”