ODPOWIEDZ
0 y/o
KREATYWNY KOTOROŻEC
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

kto zagra?
Masz pomysł na konkretną rozgrywkę, ale nie masz z kim jej zagrać? A może po prostu szukasz kompana do sesji? Cokolwiek by to nie było, w tym temacie możesz wrzucić ogłoszenie o swoich poszukiwaniach osoby do wspólnej gry. Wypełnij poniższy kod i czekaj aż ktoś się zgłosi!

Kod: Zaznacz cały

[b]Kto szuka?[/b] wpisz
[b]Opis:[/b] Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę umieść go tutaj. A może szukasz po prostu kogoś do wykonania wyzwań na odznakę?
[b]Status:[/b] aktualne na DD/MM | nieaktualne
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 5 dni będą usuwane.
27 y/o
DEATH IN BLOOM
164 cm
primabalerina | The National Ballet of Canada
Awatar użytkownika
crimson teardrops falling like rain on the shore, decimated all of my dreams I used to adore
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Elena Santorini | Bianca Navarro | Diane Walker
Opis: Chętnie wybiorę się z kimś nad jezioro zdobywać nagrody i zarabiać pieniądze :>
Status: aktualne na 03/08
27 y/o
Welkom in Canada
171 cm
Barmanka w Emptiness
Awatar użytkownika
Oh, and your sweet and pretty face
Is such an ugly word for something so beautiful
Oh, that every time I look inside
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Maya Parker
Opis: Chętnie przygarnę kogoś do gry. Nie mam wielkich wizji z góry, co chciałabym zagrać, jestem mocno flexible. Może być coś na śmiesznie, coś na poważnie… byle nie było wygenerowane przez AI :lol:
Status: aktualne na 05/08
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
baśka miała fajny biust
ja sama
41 y/o
For good luck!
185 cm
projektant i krawiec w domu
Awatar użytkownika
depresja i wirujący seks zamknięte w ciele projektanta
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion, jego, jemu
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Simon Rossi
Opis: Przygarnę wszystko, żeby rozruszać pana. Pojawił się w Toronto po dość długiej prerwie, więc jestem otwarty zarówno na nowe, jak i na stare znajomości. Z chęcią też coś wymyślę. <3
Status: aktualne na 04.08
29 y/o
For good luck!
170 cm
🩺 pielęgniarka w mount sinai hospital
Awatar użytkownika
Nie spełniła oczekiwań swoich rodziców, wyfrunęła z rodzinnego gniazda jako nastolatka czym jeszcze bardziej wkurzyła swoją rodzinę. Została pielęgniarką, tak naprawdę tylko dlatego, że nie było ją stać na opłacenie studiów.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecia osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Francine Wetherstone
Opis:
Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie
Kiedyś ci pomogłam a teraz ciągle na siebie wpadamy. Pracując jako pielęgniarka w szpitalu przewinęły się różne osoby, jedne mniej lub bardziej zapadały jej w pamięć. Osoba, która poszukuję z jakiegoś powodu trafiła na ostry dyżur ale nie "oficjalnymi" drogami. Porachunki gangów? Wypadek, który zakończyłby karierę? Dogadamy się w tej kwestii. Niestety na tej jednej wizycie się nie zakończyło i od czasu do czasu Francine po prostu pomaga, czym na pewno naraża swoją własną karierę.
Status: aktualne na 04/08
papryczka
"Najważniejsze to być szczęśliwym"
30 y/o
PEW PEW
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Pilar Noriega
Opis: Dobry serdeczne. Chętnie przygarnę na Pilarson jakąś gierkę! Gram w sumie wszystko: od śmiesznych wątków, przypałowych, po ciężką tematykę (we love a good drama). Może to być jednorazowa akcja, a może coś, co przeciągnie się na kilka gier, gdyby vibe siadł. Mam kilka pomysłów, ale też chętnie się dostosuje! Szukam raczej kogoś, kto lubi treściwe posty o czymś, nie używa AI i sam od siebie też ciągnie fabułę do przodu.
Zapłaszam :cute:
Status: aktualne na 07/08
kasik (dc: kasik_srasik)
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”