36 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
kucharz Michelin Star Restaurant
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Ricz
o chuj no widziałem w Harym Potterze hahaha co to William się bawisz w magika?!
ja dziś słuchajcie pierwszy dzień w kebabie u Alego, kurwa nie jemy tu już nigdy
ja kurwa bym nerkę oddał żeby wyjść, rosa mi wyjebała cały alkohol z domu, tak mnie suszy
Wiadomość...

Madox Wiliam
35 y/o
WILLIAM
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

William super ziomek
no kurde a listu z Hogwartu jak nie było tak nie ma :((
a czemu nie jemy? Psa razem z budą mielisz i wkładasz w tortille?
czemu ci wyjebala? A jak tam rosa? Weź jej powiedz że musisz jechać ze mną gdzieś w jakieś miejsce bo cię poprosiłem o wbijaj do nas wapniemy jakiegoś drinka akurat będę mieć wolna chatę bo Peach jedzie gdzieś do spa na weekend czy ki chuj bo ma tam jakieś filmiki kręcić i wrzucać na swoje socjale
Wiadomość...
Ricardo Martinez Madox A. Noriega
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
twoja stara
???
35 y/o
WILLIAM
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

William super ziomek
aAAAAaaAAa przez was nawrzucałem gabie w SMS bo ze mną nie gadacie
teraz mam wyrzuty sumienia
kurwaaaaaaa zajebie sie
teraz to już musisz przyjechać riczi powiedz rosie że mam złamane serce i potrzebuje towarzystwa
Madox baba z warzywniaka ma dżemy dla ciebie, już wczoraj mi o tym mówiła ale zapomniałem ci powiedzieć
Wiadomość...
twoja stara
???
36 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Ricz
o pardonsik, w kiblu byłem
tak, jebane maltańczyki takie jak ma ta twoja Peach hehehe ej wlansie bo zapomnę, możesz jej dopytać czy ma jeszcze kontakt z Jeffem po programie??? Myślałem o tym ostatnio, że szkoda chłopa, może mogli być dobrym małżeństwem
ojaaa co znów z Gabą? Chłopie ona jest w ciąży, to jakbyś pięciolatka tyrał
Wiadomość...

Madox Wiliam
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox 👑
ja jebie, jak była dzika i ją zamknęliśmy za kratami, to trochę przejebane, nie?
a ja to mam mafijne porachunki na weekend, wiecie jak jest
ale w środę możemy gdzieś wyjść
ej, ale ja lubię u alego, czemu niby mamy tam nie jeść?????!?!?!
do ciebie wiliam to wiesz skąd list? z psychiatryka najwyżej
czemu nawrzucałeś gabie? zajebać ci?
a jaki dżem? czekośliwkę?
i jest naszą kuzynką tak w ogóle
Wiadomość...
William N. Patel Ricardo Martinez
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
35 y/o
WILLIAM
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

William super ziomek
oszalałeś?? Nie będę pytać Peach o Jeffa, Jeff to zjeb ja go znam i na pewno by nie byli dobrym małżeństwem
to ja już bym wolał nawrzucać pięciolatkowi :|
ja jebie, jak była dzika i ją zamknęliśmy za kratami, to trochę przejebane, nie?
no trochę przypał ale teraz to już PO PTOKACH XDDD a tak serio to jakby nie była od nich to pewnie by ją wypuścili i tak, no chyba im nie można tak z dupy dzikich zwierząt zamykać w klatkach????
madox 👑
a ja to mam mafijne porachunki na weekend, wiecie jak jest
😬
do środy to już mnie pojebie do końca może jednak się zastanowię czy samemu nie wysłać jakiegoś listu do psychiatryka hehe nie no żart a ty riczi wbijasz? Do której kręcisz kebaby u tego turasa??? Może wbije po ciebie??? Wbiłbym na kebaba ale jak tak piszesz że już nie jemy to się boje teraz
no zajeb mi jakąś lepe na odmulenie tylko mocno bo należy mi się
no siedzę w pracy i nagle dzwoni do mnie kurier, że paczka i czy jestem gdzieś w okolicy a ja że nie i niech zostawi pod drzwiami a on że nie może bo z płatnością przy odbiorze to ja się pytam czy do Peach ta paczka? Bo myślałem że ona jakieś darmowe próbki znowu dostaje a ten kurier że do Gaby to już się wkurwilem i mu mówię, że ma mi nie przynosić paczek dla gaby i nie odbieram jej ni chuja może odesłać spowrotem do nadawcy a potem napisałem do niej że bezczelna jest, bo bezczelna nie???? I żeby przestała do mnie paczki wysyłać bo jej nie będę płacił za jakieś gówna a ona że to musiał kurier z przyzwyczajenia iść bo już gadała z nim żeby jednak do niej przynosił ale chyba może z tym drugim bo dzisiaj był ten wiecie który co tak sepleni strasznie i nic go nie można zrozumieć, no ale w każdym razie to potem jakoś od słowa do słowa i sobie nawrzucaliśmy, ale ona mi też żeby nie było!!!!!!!
no bo nie wiem czy wiecie, ty riczi to na bank nie wiesz, bo cię wywiało gdzieś na zadupie :roll: że się pożarliśmy tak na maksa w zeszłym tygodniu i już się chyba nigdy nie odezwiemy do siebie ale to wam opowiem jak się spotkamy bo nie chce mi się wszystkiego pisać za dużo gówna się wylało
no czekośliwkę i chyba mówiła że porzeczkę jeszcze i coś z białą czekoladą nowego jabłko chyba, nawet ci miałem wziąć ale nie chciałem się natknąć na waszą kuzynkę :////
Wiadomość...
twoja stara
???
36 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Ricz
hehehe Sowę zamknęliście w areszcie? Czy to jest jakiś kurwa pan Sowa, czy legitnie tego ptaka XDD posralo was hahaha a jak jej kajdanki założyliście na nogi czy na skrzydła hahaha
oszalałeś?? Nie będę pytać Peach o Jeffa, Jeff to zjeb ja go znam i na pewno by nie byli dobrym małżeństwem
ojaaa a co pan taki drażliwy?! Serio zjeb? Kurde w programie wydawał się bardzo w porządku i mówił że kibicuje Christiano Ronaldo i też opowiadał o kwestii przemocy wobec mężczyzn, bo mi to się podobało co on gadał. A co z nim nie tak???
ej, ale ja lubię u alego, czemu niby mamy tam nie jeść?????!?!?!
a sranie lubisz też po tym kebabie u alego?! Kurwa pół dnia szorowałem podłogę, oni tu chyba nie sprzątali od kilku lat. Chłop mi mówi, dobra, dawaj już kapustę trzeba siekać, a ja na niego jak na pojeba, bo niby po co kapusta, jak na podłodze jest tłuszcz sprzed miesiąca. No teraz sobie wyszedłem na przerwę i jebnalem energola, taki winogronowy, dobrze trzepie to zaraz im nakurwie tej kapusty się zdziwi Ali. Za trzy godziny kończę, bo dziś tylko próbny dzień mam, no możesz wbijać. Skręcę ci takiego, żeby cię po nim nie posralo. Madiemu też weźmiemy, podjedziemy pod twoją robotę Madi, nie ma to tamto, kwadransa na nas możesz poświęcić
o kurwa hahahah Gaba to się ustawiła, że ty jej za paczki płacisz. A co ona tam zamawia jakieś dzieciowe ubrania? Weź potem jej baby daddy wystawisz fakturkę po prostu, to na spokojnie trzeba
ojaaa szkoda, trochę się cieszyłem że się spikniecie, tak na sto procent się pokłóciliście? Co zrobiłeś ?

Wiadomość...

Madox Wiliam
35 y/o
WILLIAM
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

William super ziomek
no tą sowę ze zdjęcia XDDD
mówi to wszystko bo mu każą :roll: niech najpierw przestanie wlewać ścieki do jeziora i zacznie normalnie płacić swoim pracownikom, to wtedy uwierzę, że może się przejmować kwestia przemocy wobec mężczyzn i kibicować Christiana Ronaldo :roll:
no to fuj bez kitu 🤮🤮🤮 dobra to będę gdzieś za 2 godziny bo jeszcze muszę skończyć robotę, ej to może weźmiemy dla Madoxa i dla Rosy i pojedziemy po Madoxa i potem do was? W sumie jeszcze nie widziałem jak macie na nowym, a poza tym to Rosa by mi mogła może coś doradzić albo chociaż przepisać jakieś leki?? Czy wolisz bez Rosy?
a tobie kupiłem auto :|
dzieciowe ubrania XDDD ta jasne, chyba zdzirowate buty i seksi bieliznę, np taki stanik co wygląda jak uprząż i do tego takie majtki że prawie tam w ogóle nie ma materiału, ale w tej dzisiaj to nie wiem co było bo nie pytałem
w sumie też tak myślałem przez chwilę, no ale się pospinalismy tak na sto procent, dowiedziała się o Charlotte a potem to już poszło lawinowo o wszystko
Wiadomość...
twoja stara
???
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox 👑
Co wy kurwa książkę piszecie? Takie smsy na pół kilometra. Nie mam czasu tego wszystkiego czytać. Co drugie słowo czytam, jak coś pojebię to wasza wina.
No nie wiem William, bo to ty jesteś specem od nie zamykania w klatkach hehehe.
ten z zezem to był kurier? On zawsze myli adres. Will co by nie było to jest kurwa nasza kuzynka, a jak zamawiała tam coś potrzebnego dla dziecka i ty jej to odeslales? Ale chuj jesteś, ja ci nie odsylalem jak byliśmy pokłóceni i odbierałem twoja prenumerata zwyrolka tak żeby pani brocolli nie widziała. Raz tylko przyczaiła i powiedziałem, że to Peach.
ja wiem, gaba mi pisała
oja, same dobre, dawaj mi je przynieś, gaby nie ma, tylko nie pokazuj pilar, bo zanim wrócę to mi zje
na dupe rich
zawsze po kebsie jest sranie, co ty chcesz? Ale dobra to weźcie mi i przyjedźcie, akurat dzisiaj nic nie jadłem jeszcze
ronaldo by nigdy czegoś takiego nie zrobił
no a dziwisz się kurwa, jakby mi łaska powiedziała, że narobiła dzieci to też bym się wkurwił
Wiadomość...
William N. Patel Ricardo Martinez
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
35 y/o
WILLIAM
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

William super ziomek
No nie wiem William, bo to ty jesteś specem od nie zamykania w klatkach hehehe.
weź nie wkurwiaj
ja.przynajmniej nie zamawiam nic z płatnością przy odbiorze!!!! To co za problem wtedy odebrać Boże, ale żeś się przyjebał na bank tam miała jakieś swoje gówno, a nie dla dziecka :roll: ej właśnie a co się stało z moją prenumeratą, kurwa już zapomniałem o tym, że ja to opłacam co miesiąc, to do ciebie przychodzi cały czas???? To weź oddaj
ja wiem, gaba mi pisała
co ci pisała???
no to jak zdążymy z riczem przed zamknięciem warzywniaka to co wlece a jak nie to jutro ci mogę odebrać, chyba że będziesz pierwszy, ja teraz w robocie jestem
no a dziwisz się kurwa, jakby mi łaska powiedziała, że narobiła dzieci to też bym się wkurwił
no dlatego jej nie chciałem mówić???? Nie powiedziałem jej zresztą tylko się dowiedziała i się w sumie o to wkurwia że jej nie powiedziałem, kumacie to? A po co jej miałem mówić jak może zaraz się okaże że się sytuacja sama rozwiąże bo Lotta i tak idzie na aborcję, a wy byście powiedzieli??? Ricz to na bank nie, bo on pewnie by do tej pory się nie przyznał Rosie że ja zdradzał jakby się samo nie wydało :/// a ty byś powiedział Madox????
madox 👑
zawsze po kebsie jest sranie, co ty chcesz? Ale dobra to weźcie mi i przyjedźcie, akurat dzisiaj nic nie jadłem jeszcze
👍
Wiadomość...
twoja stara
???
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”