-
Say it once again with feeling
How the death rattle breathing
Silenced as the soul was leaving
The deflation of our dreaming
Leaving me bereft and reeling
My beloved ghost and me
Sitting in a tree
D-Y-I-N-Gnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
"co ja robię" ładnie by wyglądał!
-
Nic tak nie rozwiązuje problemu jak prawy na wątrobęnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiSierra/Leonepostaćautor
Ty ładnie wyglądasz zawsze 

29 y/o, 159 cm
był ratownik medyczny, były pilot US Navy, generalnie fajnie... było

-
— What are your biggest weaknesses?
— Tall men who need therapynieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor
No skoro tak to na pewno... Sloane!
-
Młoda aktywistka malująca nielegalne murale. Strzeż się, bo przepowie Ci przyszłośćnieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
Cem?
gall anonim
Płonąca planeta
-
in a room full of people, i look for you, would you avoid me or would you look for me too?nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/jejpostaćautor
Aiden
-
o, muzo moja biedna co się z tobą stało?
w tych marzycielskich oczach nocnych widzeń roje,
a szaleństwo i groza kolejno twe ciało
przyoblekają w chłodu i milczenia zbroję.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Cece
-
Aspirująca pisarka, po wielu przejściach. Przyleciała tutaj z Londynu, po tym jak uciekła od swojego agresywnego byłego partnera. Pracuje jako asystentka znanej pisarki, marząc o tym by kiedyś wydawać własne powieści. Obecnie próbuje swoich sił pisząc pod pseudonimem.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Kenneth
-
I said I have to go home
Cause I’m real tired you see
But I hate sleepin’ alone
Why don’t you come with menieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Benjamin
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
wiedźma
nie lubię metagamingu, bierności i przypisywania mi poglądów i wyborów postaci
29 y/o, 159 cm
był ratownik medyczny, były pilot US Navy, generalnie fajnie... było

-
— What are your biggest weaknesses?
— Tall men who need therapynieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor
Emilio
-
In another life, I think I would have really liked just doing laundry and taxes with you.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Damon
-
niewiele rzeczy mi przeszkadza - nie lubię jedynie, gdy ktoś steruje moją postacią