Siema Clyde D. Welch,Clyde D. Welch pisze: czw sty 15, 2026 10:26 pm @Pilar Stewart cześć Pilar, nie chce randki, bo się boję Madoxa, ale coś chcę, zrób mi jakieś śledztwo czy coś. Albo może jakiś jeden z ośmiu? Jakąś jedno nocna przygoda w Vegas? Byłaś kiedyś w Vegas piękna?
Na randki już nie chodzę, bo udaje, że NIE jestem w związku. Ale z taką ładną buzią i tatuażami z pewnością możesz być jednym z ośmiu! Mogliśmy spontanicznie wylądować w Vegas, albo coś odjebałeś i cię poszukiwałam za przęstepstwo, ale przecież nie wiedziałam jak wyglądasz i tak się złożyło, że zamiast zakuwać cię w kajdany, to przespałam się ze zbirem (to chyba taka słabość Pilar XD)
teddy darling brzmi jak zajebista zabawa. Zapchana kanalizacja, ty, ja i wyborny smrodek! A do tego ten mundurteddy darling pisze: czw sty 15, 2026 11:00 pm @Pilar Stewart, cześć. Co powiesz na szybki numerek bez zobowiązań w zamierzchłej przeszłości? Zapchała ci kanalizacja w mieszkaniu, więc przyjechaliśmy z kumplem ją odetkać, a ja zostałam w tej romantycznej atmosferze na drinku czy dwóch. Ja miałam mundur, ty kajdanki. Brzmi jak dobra zabawa, co?