Kto szuka? Galen L. Wyatt
Opis: W zasadzie szukam kogoś do jakiejś romantycznej relacji, Galen jest znowu wolny, więc chętnie bym go wysłała na jakieś randki, zobowiązujące, albo niezobowiązujące.
Chociaż przyznam szczerze, że fajnie by było znaleźć wątek, który będzie można pociągnąć, bo w tej chwili Wyatt został bez głównego wątku.
Nie wiem czego chcę od życia, a Galen to już tym bardziej nie wie, bo nawet jak on czegoś chce, to dostaje to na opak. Lubię gdy się coś dzieje, nie lubię słodkiego, miłego grania o niczym. Ale czasem też coś takiego popiszę. Jestem elastyczna, idzie się ze mną dogadać. Sprawnie odpisuje i na głównym wątku chciałabym, żeby ta rozgrywka szła do przodu.
Lubię inspiracje książkami, filmami, a może być nawet trudnymi sprawami.
Galen Wyatt może zostać Twoim... świątecznym księciem?
Możemy pójść w jakiś vibe świąteczny, zacząć czymś lekkim, czemu nie?
Możemy też rzucić im na wstępie jakąś dramę, może nie wiem... okazało się, że wylądowałaś w jednym z kontenerów, w którym Northex przemycał ludzi XD Trochę popłynęłam chyba, ale jak masz pomysł na dramę, to ja chętnie.
Galen niby jest bogatym dupkiem, ale jest też przy tym postacią elastyczną, do tańca i do różańca!
Możemy też grać jakieś Pretty Woman, on bogaty, ona biedna, w sumie mogłoby to być ciekawe. Jakieś takie kontrastowe do jego ostatniej bogatej narzeczonej.
Obiecuję, że nudno nie będzie, ale nie obiecuję, że Wyatt się nie oświadczy w trzeciej grze, bo on jest trochę... w gorącej wodzie kąpany. Ale zyskuje przy bliższym poznaniu!
Status: aktualne na 03/12