ODPOWIEDZ
23 y/o
PRACOWITA PSZCZÓŁKA
170 cm
studentka bologii na university of toronto
Awatar użytkownika
perfumy, które pachną na twojej skórze,
ty masz usta czerwone, a ja jestem w bluzie
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

ODZNAKA FABULARNA
Nazwa odznaki: A true friendship test, Talk, even if it's fake i Am I supposed to feel this funny?
Postać: pixie fontaine
Odnośnik do wątku: klik
Osoby towarzyszące: Perry Wallace
Cytaty:
Spoiler
- Interesujące… - wymruczała pod nosem, całkiem pochłonięta przez swoje rozmyślania, i dopiero po dłuższej chwili ogarnęła, że makaron im bulgotał.
Na moment przestała machać nogami i znowu rozdziawiła buzię, ale - na szczęście - Fontaine okazała się superhero i uratowała kuchenkę przed katastrofą. - Ups - skomentowała krótko Perry z rozbrajającym uśmiechem, bo w sumie nic strasznego się nie stało, prawda? Wróciła do radosnego machania nogami, obijając od czasu do czasu piętami o front szafki.

— Nie mam pojęcia, czym jest clean girl era. To coś jak countryside era, tylko skupiasz się na urokach swojego ciała, a nie na urokach wsi? — zapytała, bo chociaż starała się być na bieżąca z tymi wszystkim trendami na tik toku, to jednak jej algorytm zwykle wybierał dla niej owady i naukowe ciekawostki. Dzięki temu Fontaine czuła, że nie odmódża się aż tak bardzo, kiedy przez pół nocy ogląda, jak Happy Happy Gal prowadzi live'a z Fortnite'a

— Myślę tak samo. Istnieje setki miliardów galaktyk, a planety znajdują się też poza Układem Słoneczne. No i na Marsie i na Księżycu, w kometach i asteroidach znaleziono wodę i związki organiczne, które są istotne dla chemii życia. Szczerze mówiąc byłabym bardzo zdziwiona, gdybyśmy byli sami. I zawiedziona — zaciągnęła się mocno ziołem i znów podała zawiniątko Perry. Na drugą nóżkę.

komentarz od:Pilar Noriega, wt wrz 01, 2026 12:04 am

:klaskacz:
bubek
nudy i braku zaangażowania
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”