27 y/o
For good luck!
172 cm
współwłaścicielka Lumineaux Jewel Atelier
Awatar użytkownika
You're my soulmate. You feel familiar, like someone I have known since before. You are at the back of my mind always.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

You are my soulmate
STATUS: polzane zaklepane | 24/11
ObrazekObrazek
'Nigdy nie wierzyłam, że głupi zakład z kumplami te kilka lat temu sprawi, że pojawi się w życiu ktoś o kogo będę chciała walczyć'

Rin - wesoła, sympatyczna dziewczyna, która mimo wszystko mocno stąpa po ziemi. Jej życie może według niektórych było usłane różami, ale dla niej samej... to była jedynie złota klatka, z której potrzebowała się wydostać.
Impreza zakrapiana alkoholem głupi zakład z kumplami, którzy nie wierzyli, że Phraenarin jest w stanie wyrwać kogokolwiek a już na pewno nie płeć piękną. Ku ich zaskoczeniu Rin zdobyła telefon ślicznej pani i jeszcze olała ich kompletnie spędzając z nią resztę wieczoru. Złapały kontakt. Nadawały praktycznie na tych samych falach i nic dziwnego, że dość szybko się zaprzyjaźniły spędzając ze sobą każdą wolną chwilę. Papużki-nierozłączki. Uczucia pojawiły po czasie... Rin była i nadal jest pewna, że ona jest jej soulmate. Mimo rodziców Rin i ich podejścia ostatecznie dziewczyny wzięły ślub rok temu.

To nie jest pełna dram relacja. Jasne są one przeciwko światu, ale to jedna z tych słodko-pierdzących relacji. Jasne są wzloty i upadki jak to w każdym małżeństwie, ale to nie są rzeczy nie do naprawienia.

- cała relacja to one przeciwko światu. Coś takiego miłego dla odmiany, chociaż nie powiem jestem drama queen, więc pewnie coś się wymyśli xD
- bardzo ukochałabym za pairing LenaMiu, bo dziewczyny są przesłodkie wspólnie czyli ukocham za wygląd Miu Natsha Taechamongkalapiwat - mają kupę wspólnych gifów i zdjęć. Jednak zawsze można zmienić moje zdanie ciastkami!
- wszystko jest do ustalenia od samego początku o ile się zdecydujesz! Ukocham mocno i oddam duszę
Nishiime
30 y/o
CHRISTMASSY
178 cm
strażaczka Toronto Fire Station 132
Awatar użytkownika
marry christmas, you filthy animal!
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

to the heart and mind, ignorance is kind.
there's no comfort in the truth, pain is all you'll find.
STATUS: NO I MAMY TO! | 08/12
ObrazekObrazek
Myślisz sobie, że to paradoks, że tak bardzo boi się kogoś do siebie dopuścić, a dla zupełnie obcych osób jest w stanie dosłownie wskoczyć w ogień. Riley otwiera się przed innymi tylko wtedy, gdy uznaje, że jest to konieczne, a to zdarza się rzadko. Jest typem, który kocha po cichu, o ile w ogóle. Typem, który znika z czyjegoś życia tak samo niespodziewanie, jak się w nim pojawia. Nie lubi, kiedy ktoś nieproszony próbuje na dobre zagnieździć się w jej świecie.
Przypomina trochę kota, który czasem do kogoś podejdzie, czasem nawet pozwoli się pogłaskać, ale nigdy nie należy do nikogo. Obserwuje z dystansu, zanim zdecyduje czy może komuś zaufać. Pilnuje swojego spokoju jak skarbu.
Jej związki przychodzą i odchodzą. Zwykle krótkie, bez żadnych zobowiązań. Sam zresztą byłeś świadkiem kilku z nich. Riley potrafi być miła, potrafi być ciepła, a nawet delikatna, ale za każdym razem, gdy tylko ktoś za bardzo się angażował, ona natychmiast się wycofywała. Nie była gotowa żyć w czyimś rytmie i w pełni oddać się drugiej osobie. 

Jesteś najbardziej cierpliwym człowiekiem jakiego zna. Zawsze przy niej, gdy Cię potrzebuje - pocieszasz, koisz nerwy. Ona oczywiście stara się to odwzajemniać, z różnym niestety skutkiem. Jesteś zdecydowanie lepszym oparciem dla niej, niż ona dla Ciebie.
Dawno już przekroczyliście granicę przyjaźni, jednak nic nie wskazuje na to, by mogło zrodzić się z tego cokolwiek więcej. Relacja z Tobą jest inna niż wszystkie, bo nigdy się nie narzucasz, nie naciskasz. Nie zrobiłeś jeszcze nic, co mogłoby ją spłoszyć.
Oboje wiecie, że to nie ma prawa przetrwać. Kiedyś któreś z was powie w końcu „dość”. Być może to Tobie sprzykrzy się w końcu czekanie, aż ona da z siebie coś więcej. A może to ona jak zwykle wrzuci na wsteczny, chcąc uniknąć zranienia?

• szukam dla niej kogoś bliskiego - przyjaciel, kochanek, ciężko nazwać jednoznacznie to co ich łączy. Wrzucam tutaj, bo jednak trochę jest to romantycznie zabarwione.
• najlepiej ktoś wiekowo zbliżony do niej, kilka lat różnicy wchodzi w grę.
• wizerunek, zawód, historia - niczego nie narzucam, ale oczywiście mogę pomóc w wyborze, jeśli to nowa postać.
• jak to się dalej potoczy? Co tak naprawdę do siebie czują? Czy będą razem? A może znienawidzą się? Wszystko zależy od nas, od tego jak będzie się nam grało i tego gdzie nas poniesie fantazja.
• nie poganiam o odpisy i wiem, że z weną bywa różnie, ale fajnie gdyby w miarę sprawnie nam to szło. Najważniejsze to nie uciekać bez słowa.
• szczegóły do dogadania, nie chce na wstępie dyktować zbyt wiele.

Zapraszam! <3
Ostatnio zmieniony pn gru 08, 2025 11:48 am przez riley davis, łącznie zmieniany 4 razy.
mów jak chcesz
angielskie wyjścia
22 y/o
For good luck!
172 cm
Barista w The Bubble Tea Shop, student IV roku biologii na TMU.
Awatar użytkownika
Dosyć myśli, które muszą być samotne - kończą rozdrapane, zawinięte z tobą w pościel.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

 Take me to the safe house
  tell me that we're safe now
   一 more than a roommate
STATUS: nieaktualne
ObrazekObrazek
  Do placówki opiekuńczo-wychowawczej trafiłem w wieku czternastu lat, a ty już tam byłeś. Nie interesowało mnie czemu tam trafiłeś, jaką miałeś przeszłość, kogo straciłeś i ile razy chciałeś umrzeć, żeby poczuć, że żyjesz. Nie obchodziło mnie to, bo nasza znajomość zaczęła się bez słów, naturalnie, jakbyśmy wiedzieli już wcześniej i znali się od zawsze. Dzięki tobie codzienność była po prostu bardziej znośna.
   A faktycznie trzeba było ją znosić. Nie wszyscy wychowawcy byli źli, codziennie mieliśmy ciepłe posiłki, czyste ubrania i nawet od czasu do czasu kieszonkowe. Najgorzej było w nocy. Nie wiem czy ciebie też to spotykało, bo nigdy o tym nie mówiliśmy, ale wiedziałem, że ty wiesz i że jesteś tak samo bezsilny, jak ja.
   Wydostałeś się stąd pierwszy i obiecałeś, że będziesz na mnie czekał. Dotrzymałeś słowa. Wynająłeś dwupokojowe mieszkanie, do którego wprowadziłem się, jak tylko ukończyłem osiemnaście lat. Od tamtej pory mogłem odetchnąć i zacząć lizać rany, bo z tobą pod dachem już naprawdę było bezpiecznie.

  ꕤ Poszukuję dla Ossiego starszego współlokatora i jednocześnie przyjaciela. Chłopak powinien być w podobnym wieku, góra te 3 lata starszy (23-25 lat)
  ꕤ Jeżeli planujesz multi i zamysł ci się spodobał, to zapraszam i dogadamy szczegóły. To ważna relacja, więc chciałabym bardzo o nią dbać i ją rozwijać. ♥︎
  ꕤ Nie zakładam z góry w jakim kierunku się to rozwinie, ale jestem otwarta na wszelkie pomysły z twojej strony, no i oczywiście spontaniczność w rozgrywkach. ♥︎
Myre
posty generowane przez ai, sterowanie cudzą postacią bez uzgodnienia.
35 y/o
For good luck!
174 cm
właścicielka i kustoszka w art gallery of ontario (AGO)
Awatar użytkownika
💬 Wróciła do Toronto, kiedy odziedziczyła galerię sztuki po swojej ukochanej babce, od tamtej pory próbuje udowodnić, że jest do tego stworzona. Nikogo nie przekonują prestiżowe studia w Paryżu, a raczej chęć zdobycia ogromnego majątku ale też tajemnic, które są częścią "rodzinnego biznesu".
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjiczas przeszły
czas narracjitrzeciosobowa
postać
autor

REZERWACJA WIZERUNKU
Wizerunek podstawowy (72h): Monica Barbaro
Wizerunek dodatkowy (24h): -
Maksymalne przedłużenie, proszę

komentarz od:Mazarine Winters, wt lis 25, 2025 8:05 pm

Rezerwacja podstawowa uznana i dodana do spisu
Rezerwacja przedłużona do 02/11

komentarz od:Giovanni Salvatore, pt gru 05, 2025 10:38 am

Rezerwacja wygasła
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
🔕
wszystko z umiarem, szanujmy się.
36 y/o
For good luck!
175 cm
sierżant w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
You tried to hold me down, so I became a soldier
Built up all these walls, and now I'm climbin' over
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

playing with fire
związek bez przyszłości?
STATUS: ROZMOWY W TOKU | 26/11
ObrazekObrazek
Siła uderzenia rozdarła ciało w bólu. To nie rany żłobiły jednak w nim najgłębiej, to raczej pęknięcie w strukturze samego istnienia, które dawało o sobie znać jako świadomość doznanej właśnie straty.

W momencie pętającego bramy budynku pożaru czas zatrzymał się dla niego w miejscu. Ciało bliskiego przyjaciela, pozostawione w pułapce ognia i w zawalisku murów, dla innych nie znaczyło wiele. Dla nich był to ledwie pył i gruz, czy „zmarły cywil” w treści artykułu, pozostawiony na językach do kolejnej, innej sensacji. Dla niego to samo ciało znaczyło wszystko.

Gorzka tęsknota do dziś żłobi w nim własną drogę przez konstrukt pamięci – przez tę niewybaczalną katedrę refleksji, w której dawno już przestałby składać modły, gdyby tylko potrafił oddzielić myśli od wspomnień. Zamiast tego żyje przeszłością. Pozostaje w kontakcie z kobietą, która przecież nie tak dawno jeszcze nie była ani trochę jego. Dziś nie tylko dzielą wspólne mieszkanie, ale i łóżko. Czasem emocje. Trwa w partnerstwie, zrodzonym w szepcie wspólnej straty, który połączył ich na dłużej, niż planowali. Wbrew rozsądkowi.

Na ratunek, czy na ich wspólną zgubę?

Bliskość, której z Nią doświadcza, nie daje mu spokoju. Jest jak ciągłe przypomnienie o śmierci przyjaciela, które drąży duszę. W każdym ruchu daje sygnał o tym, że coś w nim zostało naruszone; że jego porządek życia został na stałe złamany. I że mimo tego, że sam w zasadzie wewnętrznie płonie (spala się za każdym razem, gdy na Nią patrzy), trwa w tym bałaganie dobrowolnie.

Z powodu poczucia winy i z samotności.

Pozostałe Informacje:
– Poszukiwania dla kobiety 30+. Aktualnej partnerki Nihilisty, choć w założeniu jest to relacja trudna.
– Po śmierci narzeczonego kobiety, a przyjaciela Nihilisty, ona i on naturalnie zbliżyli się do siebie. Poczucie straty, wzajemne szukanie wsparcia i łatanie dziury po samotności, nie wiedząc kiedy skończyło się dla nich związkiem.
– Nie gwarantuję endgejmu, ale też go nie wykluczam. Nihilista wciąż odkrywa, co do Niej czuje. Na razie żyje w przekonaniu o tym, że jest z Nią z poczucia winy, jako że pożar był wynikiem kłótni między nim, a przyjacielem. Więcej o fabule zdradzę na PW.
– Lubię powolne degradacje/awanse w relacji, napięcia i/lub emocjonalne zrywy. Dramaty przeplatam z melancholią, czasem ze zmysłowością lub wulgarnością, w zależności od tego, czego akurat wymaga ode mnie fabuła.
– Docenię za wątek, który będzie nam się rozwijał i w którym będzie widoczne zaangażowanie z obu stron, bez względu na to, gdzie nas to zaprowadzi.
– Piszę starannie. Niezbyt szybko, ale regularnie. Potrafię odpisać tego samego dnia, ale niekiedy potrzebuję 4-5 dni na odpis.
– Historię możemy dostosować wspólnie, o ile główny trzon pomysłu pozostanie bez zmiany.

nihilista
zrzućmy kajdany nudy i pruderyjność, pozostałą resztę da się znieść
33 y/o
For good luck!
168 cm
Adiunkt University of Toronto
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiŻeńskie
typ narracji3os
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

REZERWACJA WIZERUNKU
Wizerunek podstawowy (72h): Grace Van Patten
Z przedłużeniem poproszę <3

komentarz od:Giovanni Salvatore, czw lis 27, 2025 8:29 am

Rezerwacja przedłużona do 04/12

Rezerwacja wygasła
gall anonim
38 y/o
For good luck!
181 cm
burdeltata z klasą
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

REZERWACJA WIZERUNKU
Wizerunek podstawowy (72h): Jonathan Bailey
Wizerunek dodatkowy (24h):
Poproszę na max, oddaję poprzedni wiz. Za zamieszanie się przeprasza!

komentarz od:Giovanni Salvatore, pt lis 28, 2025 7:16 am

Wybacza,
Rezerwacja przedłużona do 04/12

Rezerwacja wygasła
gall anonim
0 y/o
For good luck!
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika