Kod: Zaznacz cały
[hide][oglo][uniw=award][uniw1=Drogi Pamiętniczku...][/uniw1][/uniw]
[tresc] Hej, pamiętasz mnie, pamiętniczku? To ja, [b]TWÓJ PSEUDONIM[/b]. Dawno mnie tu nie było!
Na forum pojawił_m się [b]DATA DOŁĄCZENIA[/b] i pamiętam, że trafił_m tutaj przez [b]NAPISZ, JAK NAS ZNALAZŁEŚ[/b]. Do założenia konta przekonało mnie przede wszystkim [b]CO SPRAWIŁO, ŻE POSTANOWIŁ_Ś ZOSTAĆ[/b], chociaż moje pierwsze wrażenie o forum brzmiało mniej więcej: [b]CO POMYŚLAŁ_Ś, KIEDY ZOBACZYŁ_Ś FORUM PO RAZ PIERWSZY[/b].
Pierwszą postacią, jaką stworzył_m, był_a [b]TAG KONTA[/b] i [b]WCIĄŻ JEST AKTYWNA / NIESTETY JUŻ NIĄ NIE GRAM[/b]. Gdy dziś o niej myślę, najbardziej pamiętam [b]KRÓTKIE WSPOMNIENIE, CECHĘ ALBO FABUŁĘ ZWIĄZANĄ Z TĄ POSTACIĄ[/b].
Swoją pierwszą grę rozegrał_m z [b]NICK GRACZA LUB TAG KONTA[/b]. Wątek opowiadał o [b]NAPISZ, CO DZIAŁO SIĘ W PIERWSZEJ GRZE[/b], a z perspektywy czasu oceniam go jako [b]JEDNO ZDANIE KOMENTARZA, WSTYDU ALBO CZUŁEJ NOSTALGII[/b].
Od tamtej pory stworzył_m łącznie [b]LICZBA[/b] postaci. Obecnie mam [b]LICZBA AKTYWNYCH MULTI[/b] aktywnych kont, a do dezaktywacji odeszło ich [b]LICZBA DEZAKTYWOWANYCH KONT[/b]. Postacią, która była ze mną najdłużej, jest lub był_a [b]TAG KONTA[/b], natomiast najkrócej wytrzymał_a [b]TAG KONTA[/b], ponieważ [b]DLACZEGO JEJ HISTORIA TAK SZYBKO SIĘ SKOŃCZYŁA[/b].
Najlepiej wspominam wątek [b]LINK, TYTUŁ LUB TAGI POSTACI[/b], bo [b]NAPISZ, CO SPRAWIŁO, ŻE BYŁ DLA CIEBIE WYJĄTKOWY[/b]. Z kolei fabułą, która najbardziej zniszczyła mnie emocjonalnie, był_a [b]LINK, TYTUŁ LUB TAGI POSTACI[/b]. Do dziś pamiętam przede wszystkim [b]SCENĘ, POST ALBO MOMENT, KTÓRY NAJBARDZIEJ CIĘ DOTKNĄŁ[/b].
Najzabawniejszym momentem, jaki pamiętam z forumowej fabuły, było [b]OPISZ ABSURDALNĄ, ŚMIESZNĄ LUB KOMPLETNIE NIEPLANOWANĄ SYTUACJĘ[/b]. Natomiast największym fabularnym zwrotem akcji, którego kompletnie się nie spodziewał_m, okazało się [b]OPISZ PLOT TWIST ALBO NIESPODZIEWANY KIERUNEK WĄTKU[/b].
Największą niespodzianką w historii mojego pobytu na forum było [b]COŚ, CZEGO NIE SPODZIEWAŁ_Ś SIĘ PO FORUM, GRACZACH ALBO WŁASNYCH FABUŁACH[/b]. Najbardziej spontaniczną decyzją, jaką tutaj podjął_m, było natomiast [b]POSTAĆ, RELACJA, WĄTEK LUB POMYSŁ POWSTAŁY W PIĘĆ MINUT[/b].
Gdybym mógł_m cofnąć się do jednej ze swoich dawnych fabuł i poprowadzić ją inaczej, wybrał_bym [b]WĄTEK LUB RELACJĘ[/b], a zmienił_bym w niej [b]CO DOKŁADNIE ZROBIŁ_BYŚ INACZEJ[/b]. Z kolei fabułą, którą nadal bardzo chciał_bym rozegrać, jest [b]TWÓJ WYMARZONY MOTYW LUB WĄTEK[/b].
Na forum nauczył_m się [b]CZEGO NAUCZYŁO CIĘ PISANIE, GRACZE ALBO PROWADZENIE POSTACI[/b], a mój styl pisania przez ten czas [b]JAK SIĘ ZMIENIŁ LUB CZY W OGÓLE SIĘ ZMIENIŁ[/b]. Największą różnicą między moimi pierwszymi a obecnymi postami jest [b]COŚ, CO DZIŚ ROBISZ ZUPEŁNIE INACZEJ[/b].
Forumową osobą, z którą rozegrał_m najwięcej wątków, jest prawdopodobnie [b]NICK GRACZA[/b], a naszym wspólnym znakiem rozpoznawczym stało się [b]MOTYW, TYP RELACJI, ŻART ALBO POWTARZAJĄCY SIĘ CHAOS[/b].
Czy miał_m tutaj jakąś dramę, spięcie albo forumowy kryzys? [b]TAK LUB NIE, A JEŚLI CHCESZ, NAPISZ TYLE, ILE MOŻESZ UJAWNIĆ[/b]. Najbardziej absurdalną rzeczą, o którą zdarzyło mi się stresować na forum, było [b]TU MIEJSCE NA FORUMOWĄ PARANOJĘ, RSD ALBO INNY KRYZYSIK[/b].
Gdybym miał_m opisać swój pobyt na forum trzema słowami, byłyby to: [b]SŁOWO, SŁOWO, SŁOWO[/b]. A gdybym miał_m zostawić wiadomość sobie z dnia rejestracji, napisał_bym: [b]WIADOMOŚĆ DO SWOJEGO DAWNEGO FORUMOWEGO JA[/b].
Szipem, któremu obecnie kibicuję najmocniej, jest [b]TAGI OBU POSTACI LUB NAZWA SZIPU[/b], ponieważ [b]DLACZEGO AKURAT IM[/b].
Relacją, którą obserwuję z największym zaciekawieniem, chociaż sam_a jej nie prowadzę, jest [b]TAGI POSTACI LUB NAZWA RELACJI[/b].
Z własnych postaci najprędzej zakumplował_bym się w prawdziwym życiu z [b]TAG KONTA[/b], bo [b]DLACZEGO BYŚCIE SIĘ DOGADALI[/b]. Za to postacią, której unikał_bym szerokim łukiem, jest [b]TAG KONTA[/b], ponieważ [b]DLACZEGO SPOTKANIE Z NIĄ BYŁOBY KATASTROFĄ[/b].
Postać innego gracza, którą najchętniej podebrał_bym sobie na jeden dzień, to [b]TAG KONTA[/b]. Pierwszą rzeczą, jaką zrobił_bym na jej koncie, byłoby [b]CO BYŚ JEJ ZROBIŁ_A FABULARNIE[/b].
Najbardziej nieoczywisty szip, który mógłby mnie przekonać, to [b]DWA TAGI POSTACI[/b]. Najbardziej cursed połączeniem, jakie jestem w stanie sobie wyobrazić, jest natomiast [b]DWA TAGI POSTACI[/b].
Postem, po którego przeczytaniu pomyślał_m „chciał_bym umieć tak pisać”, był [b]LINK, AUTOR LUB KRÓTKI OPIS POSTA[/b].
Osobą, z którą od dawna chciał_bym zagrać, ale jeszcze nie było okazji, jest [b]NICK GRACZA[/b]. Motyw, który najchętniej bym z nią rozegrał_a, to [b]POMYSŁ NA FABUŁĘ[/b].
Największym forumowym sekretem, jaki mogę zdradzić bez wywoływania pożaru, jest [b]TU WPISZ SEKRET, NIEPOPULARNĄ OPINIĘ ALBO MAŁĄ BOMBKĘ[/b].
Moja najbardziej niepopularna opinia dotycząca forum, postaci albo fabuł brzmi: [b]NIEPOPULARNA OPINIA[/b].
A gdyby administratorzy obiecali mi pełny immunitet na dwadzieścia cztery godziny, zrobił_bym [b]CO BYŚ ZROBIŁ_A, GDYBY REGULAMIN NA CHWILĘ PRZESTAŁ PATRZEĆ[/b].
[/tresc]
[/oglo][/hide]Nie musicie się spieszyć, możecie nawet wypełniać na raty. Byle się wyrobić przed następną środą! Czas mamy do 21 lipca włącznie! I nie bójcie się, za tę waszą cięęęężką pracę też Was wynagrodzimy!