ODPOWIEDZ
0 y/o, 0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Poszukiwania
współlokatorzy, współpracownicy, przyajciele, inne
Od cichych wspólników po głośnych sąsiadów. Współpracownicy, przyjaciele, rywale, wrogowie i ci, którzy wchodzą do życia niespodziewanie. Każda relacja ma znaczenie. Szukasz kogoś, kto wypełni lukę w Twojej historii? To dobre miejsce.

Kod: Zaznacz cały

[posz]
[posz1=Tytuł poszukiwań]Nieobowiązkowy podtytuł. Można zostawić puste[/posz1]
[posz3]AKTUALNE/NIEAKTUALNE/REZERWACJA | DD/MM[/posz3]
[posz2]
[img]LINK DO OBRAZKA[/img][img]LINK DO OBRAZKA[/img]
[/posz2]
[posz4]WPISZ TU TREŚĆ POSZUKIWAŃ[/posz4]
[/posz]
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 2 tygodnie będą usuwane.
Tytuł poszukiwań
Nieobowiązkowy Podtytuł
STATUS: Aktualne | 10.05
ObrazekObrazek
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.""Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.""Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."
40 y/o, 191 cm
Właściciel klubu i trener boksu Kingsway Boxing Club
Awatar użytkownika
Nic tak nie rozwiązuje problemu jak prawy na wątrobę
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiSierra/Leone
postać
autor

Mistake?
Co by było, gdyby...
STATUS: AKTUALNE | 01/09
ObrazekObrazek
Na początku swojej kariery bokserskiej, Karrion wpadł ze swoją ówczesną partnerką. Dziecko jednak nigdy nie pojawiło się na świecie, ponieważ wspólnie zadecydowali o usunięciu go. Związek nie wytrzymał próby czasu i skończył się niedługo później, czego jednym z powodów mogła być owa aborcja, choć niekoniecznie Karrion miał tego świadomość, ponieważ niemal całkowicie skupił się na swojej karierze i nie dostrzegł pewnych znaków.

Chciałbym, żeby ta przeszłość wróciła do niego, zatem:

- Poszukuję kobiety w podobnym wieku do Karriona, z którą był w związku jakieś 20 lat temu.
- Gdy się zeszli, musiała mieszkać, albo chociaż przebywać bardzo często w Toronto - tam bowiem Karrion mieszkał przez pierwsze 2 lata swojej zawodowej kariery.
- Mógł to być krótszy albo dłuższy związek, jednak kluczowym jego aspektem jest to, że zaliczyli wpadkę i ostatecznie zdecydowali się usunąć dziecko.
- Powodem ze strony Karriona było całkowite skupienie się na boksie oraz brak dojrzałości, do podjęcia takiego zobowiązania. Po jej stronie mogły to być inne motywacje.
- Zależy mi na tym, by ten temat wrócił do niego i tym razem zrodził w nim znacznie więcej wątpliwości - co by było, gdyby jednak zdecydowali się na urodzenie i wychowanie tego dziecka?
- Możemy to rozwinąć w wiele kierunków, począwszy od zwykłego gdybania, skończywszy na ujawnieniu pewnego żalu względem siebie, że się na to zdecydowali i po prostu po latach przyszły pewne refleksje.
- Warto byłoby też ustalić, dlaczego się rozstali i jakie stosunki mieli później - tutaj zakładam, że był to neutral i od zakończenia związku nie widzieli się przez X lat, ale nie upieram się przy tym.
- Jestem też otwarty na wszelakie pomysły, więc jeśli Ty masz pomysł, jak rozszerzyć ten wątek - śmiało. Im bardziej to wszystko złożone, tym lepiej :)

Od siebie oferuję przede wszystkim regularne posty, zaangażowanie w gry i kupon zniżkowy na capricciosę ;) Kontakt PW, mogę ewentualnie podać dc, gdyby ktoś wolał tam.
Ostatnio zmieniony pn wrz 01, 2025 11:59 am przez Karrion Mercer, łącznie zmieniany 4 razy.
Ash Ketchup z Alabamy
Nie lubię niekonsekwencji
29 y/o, 163 cm
tatuatorka | black thorn tattoo & piercing
Awatar użytkownika
God forbid you ever had to walk a mile in her shoes, 'cause then you really might know what it's like to sing the blues
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

black thorn tattoo & piercing
ekipa do tańca i do różańca
STATUS: AKTUALNE | 04/09
ObrazekObrazek
Outsiderzy, wyrzutki, niepasujące elementy układanki. Zawsze z nami było coś nie tak, a przynajmniej w oczach pseudo-porządnych ludzi, którzy uważali, że nie wpisujemy się w standardy społeczeństwa. Może za wcześnie zaczęliśmy palić, może za wcześnie zaczęliśmy pić. Może niektórzy z nas podjęli... niekoniecznie dobre decyzje dokonując tych drobnych - lub nie - kradzieży. Łączy nas to, że zawsze mieliśmy swój świat, wybujałą wyobraźnię i talent - nie tylko ten do pakowania się w kłopoty. Przelewanie obrazów z głowy na papier było proste i naturalne jak oddychanie. I jakoś tak wyszło, że hobby za dzieciaka, przekuliśmy w sposób na zarabianie. A w ogóle to odnaleźliśmy swoje bratnie dusze w tym popapranym, dorosłym życiu i pracujemy ze sobą - czego chcieć więcej? Kasa, znajomi, alkohol i imprezy.

Courtney jest dzieckiem poczętym wśród ciężkich brzmień, dymu papierosowego i cierpkiego smaku taniego wina, gdzieś w przerwie tras koncertowych ojca, underground'owej gwiazdki rocka lat 90. Sama w sobie jest dość barwna; żyje chwilą, nie planując zbyt wiele do przodu. Trochę za dużo pije, trochę za dużo pali i przeklina. Kocha sztukę, która jest wpisana w jej DNA; wychowywała ją ekstrawertyczna babcia, artystka, kochająca czerwone wino. Courtney mówi co myśli i mimo swojego pozornego roztrzepania - ma głowę na karku.
Ogłoszenie o pracę przewijające się na różnych portalach społecznościowych. Po kliknięciu w zdjęcie zaczyna grać muzyka https://www.youtube.com/watch?v=vAGtkWG ... rt_radio=1:

Obrazek
Ostatnio zmieniony czw wrz 04, 2025 9:14 am przez Courtney Larue, łącznie zmieniany 2 razy.
36 y/o, 189 cm
Dyrektor strategii w AG Industries
Awatar użytkownika
I will make you free when you're all part of me
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her/bitch
postać
autor

Korpo United
Pracowników szukam, nie musimy razem grać! (jeśli nie chcesz!!) xD
STATUS: AKTUALNE | 15/09
ObrazekObrazek
Na pewno każdy z Was marzy o karierze w korpo. Jak nie, to zaraz zaczniecie marzyć, bo oto AG Industries formalnie zaczęło istnieć, a ja bym chciała wypchać stołki – wyższe lub niższe i te z regulacją wysokości – żywymi ludźmi. AG to międzynarodowy koncern, który od wielu lat z powodzeniem telepie sektorami: energetycznym, logistycznym i technologicznym! Łałi łałi!

Szukam absolutnie każdego, kto marzy o owocowych czwartkach, młodym i dynamicznym zespole i o karcie magnetycznej, którą będzie otwierał sobie przejście w recepcji.

Dyrektorów różnych pionów – żebyście mogli się wozić, że jesteście dyrektorem typu C!!
Menadżerów projektów – no bo na kogoś trzeba winę zrzucić, jeśli coś pójdzie nie tak
Informatyków i programistów – aby ktoś mógł nas pytać czy próbowaliśmy wyłączyć i włączyć
Inżynierów i wynalazców – nie mam tutaj nic mądrego
Zwykłych pracowników szeregowych – którzy marzą o tym, aby coś znaczyć i po prosu chcą narzekać współgraczom na fabułach na pracę w korpo
Recepcjonistek, sprzątaczek, asystentek, ochroniarzy – generalnie wszystkich takich, którzy tych frajerów w graniakach będą uzupełniać
I wielu innych!!

Możesz być każdym, bo robimy dosłownie wszystko, więc jeśli nie ma czegoś na liście w spisie zawodów, to niech cię to nie powstrzymuje! Zaraz będzie...

Jakie są benefity?
No, wiecie. Multisporty, ekspres do kawy, dystrybutor do wody i inne takie benefity, które benefitami ponoć już nie są. A, no i pizzę czasem będziecie mogli zamówić. A owocowe czwartki to będą, jak sobie te owoce przyniesiecie.
No i możliwość nazywania się z dumą korposzczurkiem

Jak ci się pracuje w korpo?
Zajebiście. Zero snu, w chu- roboty,
szef mnie jebie, kasy mało,
ale mam karnet na siłkę za darmo
Obrazek
36 y/o, 185 cm
det. ds. przestępczości zorganizowanej Toronto Police Service
Awatar użytkownika
uśmiechnięty ludzki wrak na lekach przeciwbólowych
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Can you remember your death?
Przyjaciel z dawnych lat
STATUS: AKTUALNE | 02/09
ObrazekObrazek
Wychowaliśmy się razem na przedmieściach Medicine Hat. Znaliśmy się od dziecka, nim jeszcze trafiliśmy wspólnie w mury szkoły. Właściwie, to nie pamiętam czasu przed nim. Wydaje mi się, że pierwsze wspomnienia, które posiadam zawierają jego postać snującą się gdzieś po obrzeżach zakurzonego boiska. Miał miodowe oczy i nos nakrapiany cętkami, ciemniejącymi pod wpływem promieni słonecznych. Kiedy jeszcze próbowaliśmy marzyć, wyobrażaliśmy sobie wielkie rzeczy, których dokonamy w dorosłym życiu.

Mauricio miał w sobie coś, czego nie potrafiłem uchwycić w ramy słów czy wrażeń zmysłowych – ilekroć sądziłem, że rozumiem jego osobę, zachowanie i sposób myślenia, robił coś, co zupełnie mnie rozbijało. I być może dlatego trwaliśmy przy sobie przez te wszystkie lata. Był mi namiastką rodziny, której nigdy nie miałem, sprawiał, że mój skrzętnie modelowany charakter nabierał realizmu. Nigdy nie musiałem przy nim udawać i choć różniliśmy się diametralnie w swych poglądach, zawsze znajdowaliśmy wspólny język. Akceptował moje dziwactwa, a tego potrzebowałem najbardziej. Kochałem go jak brata, jednak w momencie, gdy usłyszał, że wyjeżdżam, by rozpocząć studia w akademii policyjnej, odszedł bez słowa.

Spotkaliśmy się po latach, a ja wciąż nie wierzę w to, że podążył drogą naznaczoną licznymi przestępstwami. Że staliśmy po dwóch stronach barykady. Natrafiliśmy na siebie w krytycznym momencie. Do tej pory zastanawiam się, czy gdyby nie było go wtedy podczas finału akcji kładącej się cieniem na mojej karierze, pociągnąłbym za spust i czy mógłbym uniknąć porażki?

A może byłbym martwy, gdyby nie on?

Poszukuję przyjaciela z dzieciństwa Gusa (36 lat +/- 1 rok), w KP nadałam mu imię Mauricio, choć myślę, że można to zmienić, choćby przez wzgląd na to, że mężczyzna podążył wątpliwą drogą przestępcy (?) i być może wielokrotnie zmieniał tożsamość,

Wychowywał się w Medicine Hat,

Jego przeszłość jest dla Gusa obecnie jedną wielką niewiadomą; rozumie tylko tyle, że przyjaciel niekoniecznie żyje zgodnie z prawem, prawdopodobnie wmieszany jest w handel substancjami nielegalnymi/działalność przestępczą - tu wszystko do ustalenia,

Po latach rozłąki spotkali się w Edmonton, podczas felernej akcji Mallory'ego,

Zapraszam do kontaktu przez PW! <3
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
rem saverem
ogólnie lubię pogadać, jeśli ktoś ma bardziej "szalony" pomysł
27 y/o, 191 cm
kurier andrews express
Awatar użytkownika
so i will find my fears and face them
or i will cower like a dog
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

and may all your favorite bands stay together
STATUS: AKTUALNE | 05/09
ObrazekObrazek
"Popatrz na Beatlesów. Gdy się rozpadali, najstarszy miał 29 lat."

Ernie jest w w Toronto dosłownie chwilę, ale wszystko wskazuje na to, że zostanie na dłużej, dlatego szukam dla niego zespołu garażowego, żeby mogli sobie grać wspólnie małe koncerty i bawić się w niedoszłe gwiazdy rocka. A właściwie indie rocka.
Poszukiwany jest jeszcze klawiszowiec. Wiek i płeć bez znaczenia, liczy się flow i jakieś umiejętności. A nazwę zespołu ustalimy sobie wspólnie.
NIE MA CO CZEKAĆ, ZRÓBMY RAZEM HAŁAS!

wokal i gitara ernie andrews
bas Connor Walker
perkusja Holden Willingham
bubek
posty ai, posty o niczym, kiedy ktoś nie pcha fabuły do przodu
54 y/o, 187 cm
Senator w parlamencie
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Wątków spod ciemnej gwiazdy
Nieobowiązkowy podtytuł. Można zostawić puste
STATUS: AKTUALNE| 13/09
ObrazekObrazek
Sprawa jest całkiem prosta, bo Cooper jest senatorem, ma pieniądze, władze, nawet rodzinę, a wszystko podlane trudnym charakterem. Dlatego poszukuję dla niego wątków kryminalnych/przestępczych i tak dalej. Może Cooper trzymać kogoś za jaja, to on może być trzymany, niech to tylko ma jakieś ręce i nogi, bo szantaż przez lokalnego dealera-obszczymura raczej nie przejdzie. Niezależnie od tego, czy twoja postać jest przesiąknięta kryminalnymi motywami do szpiku kości, czy może znalazła się w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie - odezwij się, razem coś wymyślimy. A jak masz gotowca to też wal śmiało. Byle było miło i emocjonująco.
gall anonim
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”